• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dersiniz ki dert mi ama kırılınca dert :(

inşallah,aşkım canım demek zor gelmiyor da bu iki kelimeyi söylemekte zorlanıyor.eşim maço karakterli de değildir.o iki kelimeyi söylese olay kapanıp gitçek ve unutulacak.

öğrenir bence.
ama öğretirkende nazik olmamız lazım değilmi? yoksa ters tepebilir: )
ay şu evlilik ne zor yaaa, istisnalar kolayda geneli zor yaaa...
anlaşıyonmu harpmı yapıyon belli değil: )
kardeş kavgası gibi aynı, görsen boğasın gelir görmesen göresin gelir: )

inşallah,aşkım canım demek zor gelmiyor da bu iki kelimeyi söylemekte zorlanıyor.eşim maço karakterli de değildir.o iki kelimeyi söylese olay kapanıp gitçek ve unutulacak.

ama sanki biraz sende de var takıntı.. onu hissettim.
sadece karşı taragın hataları görülmemeli birde dönüp kendimize bakmalıyız, kendi hatalarımızı eksiklerimizi gördüğümüz zaman daha farklı oluyor düşüncelerimiz.

ben derdimi anlayabilenlere anlatabildiysem ne ala...
ah afadersın tercuman tutmamam benım hatam !
son cumlemde demekkı yeterınce ıyı anlasmısız
bukadar duzgun cumle kurabıldıgınız yetısını bu sayede gorebılmıs olduk !!!

ah afadersın tercuman tutmamam benım hatam !
son cumlemde demekkı yeterınce ıyı anlasmısız
bukadar duzgun cumle kurabıldıgınız yetısını bu sayede gorebılmıs olduk !!!
e derdini anlatanlarla dalga geçen biri eksik olmamalı değil mi?

derdını anlatan bırıyle dalga gecmedı burda hıc kımse hıc bır uye
anlatamadıgın anlasılması mumkun olmayan enteresan bı cumle kurma seklın oldugundan yazdık
ve tek anlamıyorum dıyen ben degılım
gercekden karsındakını gerıyorsun
hayatında yasadıgın kendınce sorunlarının kaynagı ben degılım
benden cıkarmaya calısma
daha da konunu cıddıye alıp yorum yapmam
actıgın dıger konu da zıra yorum yapmıstım
okuyabıldıgım bı derdın oldugu ıcın !

Bence bu kadar kırılgan olmamalisiniz. Öpmüs işte illede özür dilerim demeye gerek yokki. O da bu şekilde almaya calismis gonlunuzu. Bence 1 cift kuru kelimeden daha anlamli.Ki söylediği cumlede dert edecek hic bir şey yok. Öpüşün barışın. :KK45:

eşime kızsam kötüyüm kızmasamda. birine dışarıdan bakınca farklı duruyorsa kişinin davranışı sonuçta karşısınızdaki insanında hoş görünmeyen davranışını da kendimiz görmüş oluyoruz.

:KK64:
anlamıyoruuum anlamıyorum anlamıyorum
gercekden karsındakı kısı agresıflesır
sonucta karsınızdakı evet hayat derken olur oyle seyler sonucta bunu sız evet dogru yapmıs
bence bu son cumleyle anlasabılecegımızı dusunuyorum

Diyo ki eşime kızsam da kötüyüm kızmasam da
Bi kişi dışardan farklı görününce bilmiyorsun, evlendikten sonra hoş olmayan tavırlarına şahit olup anlıyorsun

O iki kelimeden kasıt 'özür dilemek' aşkım canım balım diyormuş ama hatasını kabul edip özür dilemezmiş.

Gerçekten yazınız biraz değişik, yani imladan bahsedilmiyor TDK değiliz ama karmaşık olmuş
Ben açıkçası dalga adına yazmıyorum anladığım kadarını aktarıyorum kendimce
Niye dalga geçelim ki sizi tanımıyoruz ki size kastımız olsun, çoğul konuşuyorum çünkü anlamayan birden çok kişi varmış

Eşine açıkça söyle
Sana göre öpücük özür yerine geçiyo olabilir
Ama bana öyle gelmiyor, özür dilemeni tercih ederim öpücük yerine. Yoksa bende birikiyo bazı şeyler gibi

Bu kadar anlamadım diyen varken dikkate alıp daha sade cümleler kursanız keşke.

2 cümlelik yorumunuzu okumak bile yorucu oluyor.

eşime kızsam kötüyüm kızmasamda. birine dışarıdan bakınca farklı duruyorsa kişinin davranışı sonuçta karşısınızdaki insanında hoş görünmeyen davranışını da kendimiz görmüş oluyoruz.
esinle de bu cümleler ile anlaşmaya çalışıyorsan belki seni anlamadığı için tartişma çıkıyordur.

bak bu msjin türkçe karakterlerle yazılmış olmasına rağmen ana fikir ne diye sorsalar hiç derim.anlamadım.

konuyu nerden tutsam bilemedim eşin ve kayınpederin birbirine karışmış aynı şekilde oldurulamayan bişey de:KK53:

"sonuçta" kelimesinden sonra benim beyin yandı :mad:

Bende bi anlamayan ben miyim acaba okurken kafam mi karıştı diyodm kimse bsy anlamamis benm gbi bide böyle yazanlar var ya sonra biz cabalayalim anlamak için :D

Back
X