dert bir değil bin tane :((

sedamesut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
17
0
36
Van
arkadaşlar ben 3 yıl önce eşimi kaybettim hem de çok elim bir şekilde..kendimde aylarca hastanede yattım.derken toparladım allah sabrını verdi dayandım..ağustos ta biriyle tanıştım..ilk başta arkadaştık bir şey düşünmedim ama o bana aşık olduğunu söyledi..beni ikna etti sevgisiine inandım ki hala inanıyorumm..düne kadar görüşüyorduk.ama ailesine benden bahsedince çok feci şekilde karşı çıkmışlar ya o ya biz demişler..bu olay 2-3 hafta öncesinde oldu..bana ben senden ayrılamam dedi.bende beni bırakmayacağına güvendim devam ettim..derken dün gece konuyu açtım ben üzerine çok gittim ne olacak falan diye bunun aklından geçen ayrılmakmış ailemi silemem dedi bana..önceki evliliğinde çok sorunlu bir şekilde ayrıldığı için tekrar onları üzmek istemediğini ağlayarak söyledi bana..ailesinin beni istememesinin sebebi benim sorunlu olmam eşimi unutamamam ve ilerde bunun ona zarar vereceğini düşünmeleriymiş..ben şimdi yeni bir adamı hayatıma aldığıma mı yanayım yarı yolda bırakıldığıma mı istenmeyen kadın olduğuma mı...

Öncelikle başın sağolsun arkadaşım. Çok şükür ki çocuğun yokmuş.

Yapacağın şey o adamın hayatından çıkıp gitmek.. Bence hayatına kimseyi sokmamaya çalış bir süre. KArşına devamlı böyle olgunlaşmamış ilişkilerini ailesine göre şekillendiren insanlar çıkacaktır uzunca bir süre. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama senden yaşça büyük olgun kendi ayakları üzerinde durabilen ailesine seni gönül rahatlığıyla söyleyebilecek insanlarla olmalısın. Ailesine de yazıklar olsun o herifin. O herife d e yazıklar olsun ailesinin tepkisini tahmin etmiştir bunu bile bile seni oyaladığı için. Karşına çıkacak insanlarda artık neye dikkat edeceğini anlamışsındır zaten..

Öncelikle başınız sağ olsun.Bence bu olayı atlattıysanız herşeyin üstesinden gelebilecek güçtesinizdir artık.
Ayrıca istenmeyen kadın değilsiniz ki? İnsanlar genellikle böyle saçma sapan şeylerle etiketliyorlar birbirlerini.Size de sorunlu etiketini yapıştırmışlar. Sevgilinizin tavrını da beğenmedim açıkçası.Ailesine sizden öyle bahsetmiş olmalı ki ön yargılı davranmışlar.

Kaldı ki siz de ön yargılı davranabilirdiniz ona eski eşi konusunda...Bence kararına saygı duyup sessiz kalın bu duruma.

arkadaşım ama hayatıma girmesi kolay olamdı ki çıkması kolay olsun..zaten duygusal biriyim tamamen yıkılmış durumdayım.yaşım 26 ama çektiklerim gördüklerim ağır işte.güvendim ona ama o ailesini seçti..ikimizde bir evlilik yaptık zaten ailesi karşı çıkmaz dedim ama olmadı

canım öncelikle başın saolsun. allah sabır versin...

bence o adamdan bi halt olmaz. kaç yaşına gelmişte kendi kararını kendi veremiyomu sakın o adamla evlenme. yarın birgün evlensen ailesi size karşı kötü davransa ailemi üzemem sen çekmek zorundasın der emin ol.
yaşın daha genç iyi düşün...

canım kardeşim başın sağolsun
bu adamdan kurtulduğuna dua et
zaten önceki evliliği de problemliymiş
sana bir sürü sorun yaratırdı şu an duygusalsın tutunacak dal arıyorsun
adam iyi niyetli olsa sana bu kadar ümit vermeden önce ailesine danışır
en ufak sorunda yanında olmayan evlensen kabus yaşatır
2.evliliğin olduğu için boşanman da zor olur çocukla dul kalsan daha mı iyi
boşver çok gençsin bırak o basiretsizi yaşamına bak

dul iken bir adamı tanımaya çalışmanda hiç bir mahsur yok ayrıca
bu senin değerini azaltmaz

İleride çok başını ağrıtırlar..

Sizin yeriniz de olsaydım hayatıma kimseyi almazdım.. :)

Siz çok daha zor bir şeyi atlatmışsınız. Bu ne ki? Büyütmeyin Allah aşkına bu hanımevladını gözünüzde. Niyeti iyi olsa önce ailesine sorardı..

Erkek kesinlikle ne istedigini bilmeli ve kendinden emin olmali oyle mi boyle mi diyen surundurup duran adamdan hayir gelmez. Ama ben aileye bisey diyemiyorum ya anne baba yuregi çocuklarının uzulmesini istemiyo belli tam tersi olsaydi eminim sizin ailenizin aklinda da soru isaretleri olurdu iste o soru işaretleri olurdu.

konunun hic bir yerinde onu seviyorum asigim gibi bir yaziya rastlamadim. seviyor musunuz? yoksa sadece hayatinizda guvenebileceginiz bir erkek mi ariyorsunuz?

tutunacak dal aramadım o çok istedi hayatıma girmeyi bende güvendim ve sevdim.ama mücadele etmeye gücü yokmuş..dul bir kadın ve sorunlu istenmeyen bir kadın olarak kendimden nefret ediyorum belkide......

başınız sagolsun..cogunlugu dıkkate alın...allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
tutunacak dal aramadım o çok istedi hayatıma girmeyi bende güvendim ve sevdim.ama mücadele etmeye gücü yokmuş..dul bir kadın ve sorunlu istenmeyen bir kadın olarak kendimden nefret ediyorum belkide......

Bunu kendine yapma arkadaşım, öncelikle başın sağolsun ölüm çok zor bir şey, yaşaması, atlatması, hayata devam etmek. Birlikte olduğun adamda ailesi de bu duyguları anlayamamış çiğ insanlar. Adam o kadar basit ki senin yaşadığın acıyı kocasını unutamıyor şeklinde lanse etmiş ailesine.

Tabi ki unutmayacaksın ve insanların yaşadıklarına saygı göstermesi gerekir, bu olgunlukta olmayan kişiler sana ancak üzüntü getirir. Ben seni sorunlu bulmadım, kaybetmenin acısını yaşamış hiç bir insan da bulmayacaktır, insanların üzüntüleri, acıları onların kişiliğini bozmaz, kendini böyle görme. Dul olmakta sakıncalı bir şey değildir, ne yapmışsın ki kötü ? Evlenmişsin, takdiri ilahiyi yaşamışsın kim kalıcı ki bu dünyada.

Bu zihniyette insanlara bulaşmamak en iyisi, zaten yeterince üzüntü çekmişsin, her işte bir hayır vardır, baştan kurtulmak daha iyidir. Onca büyük şeyi atlatmışsın bunu da atlatırsın inan. Kendine haksızlık etme, elbet karşına başını yaslayacağın bir omuz çıkaracaktır Rabbim. O insanlarda yaptıkları haksızlığın sana verdikleri üzüntünün cezasını çekecektir.

onun acısı hiç geçmeyecek ben en başta anlattım bunları ona biliyordu neler yaşadığımı ve o da sevdi beni biliyorum..önceki eşini ailesi istememiş sonuç böyle olunca beni de istemeyince o da bir kez daha onları üzmek istemedi..beni sildi işte..kader ne diyelim..gülmek bana haram zaten..

bence olmaması iyi olmuş, ailesi seni belki de evlenseniz de kabullenmeyecekti..
bundan sonrası iyi olsun inşallah..

eşini kaybetmene çok üzüldüm....

3 yıl önce eşinizi kaybetmişiniz başınız sağolsun ama 2 yıl önce gebe kalmak için ilişki pozisyonunu sormak için konu açmışınız ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…