arkadaşlar ben 3 yıl önce eşimi kaybettim hem de çok elim bir şekilde..kendimde aylarca hastanede yattım.derken toparladım allah sabrını verdi dayandım..ağustos ta biriyle tanıştım..ilk başta arkadaştık bir şey düşünmedim ama o bana aşık olduğunu söyledi..beni ikna etti sevgisiine inandım ki hala inanıyorumm..düne kadar görüşüyorduk.ama ailesine benden bahsedince çok feci şekilde karşı çıkmışlar ya o ya biz demişler..bu olay 2-3 hafta öncesinde oldu..bana ben senden ayrılamam dedi.bende beni bırakmayacağına güvendim devam ettim..derken dün gece konuyu açtım ben üzerine çok gittim ne olacak falan diye bunun aklından geçen ayrılmakmış ailemi silemem dedi bana..önceki evliliğinde çok sorunlu bir şekilde ayrıldığı için tekrar onları üzmek istemediğini ağlayarak söyledi bana..ailesinin beni istememesinin sebebi benim sorunlu olmam eşimi unutamamam ve ilerde bunun ona zarar vereceğini düşünmeleriymiş..ben şimdi yeni bir adamı hayatıma aldığıma mı yanayım yarı yolda bırakıldığıma mı istenmeyen kadın olduğuma mı...
arkadaşım ama hayatıma girmesi kolay olamdı ki çıkması kolay olsun..zaten duygusal biriyim tamamen yıkılmış durumdayım.yaşım 26 ama çektiklerim gördüklerim ağır işte.güvendim ona ama o ailesini seçti..ikimizde bir evlilik yaptık zaten ailesi karşı çıkmaz dedim ama olmadı
arkadaşım ama hayatıma girmesi kolay olamdı ki çıkması kolay olsun..zaten duygusal biriyim tamamen yıkılmış durumdayım.yaşım 26 ama çektiklerim gördüklerim ağır işte.güvendim ona ama o ailesini seçti..ikimizde bir evlilik yaptık zaten ailesi karşı çıkmaz dedim ama olmadı
tutunacak dal aramadım o çok istedi hayatıma girmeyi bende güvendim ve sevdim.ama mücadele etmeye gücü yokmuş..dul bir kadın ve sorunlu istenmeyen bir kadın olarak kendimden nefret ediyorum belkide......
onun acısı hiç geçmeyecek ben en başta anlattım bunları ona biliyordu neler yaşadığımı ve o da sevdi beni biliyorum..önceki eşini ailesi istememiş sonuç böyle olunca beni de istemeyince o da bir kez daha onları üzmek istemedi..beni sildi işte..kader ne diyelim..gülmek bana haram zaten..
3 yıl önce eşinizi kaybetmişiniz başınız sağolsun ama 2 yıl önce gebe kalmak için ilişki pozisyonunu sormak için konu açmışınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?