arkadaşlar ben 3 yıl önce eşimi kaybettim hem de çok elim bir şekilde..kendimde aylarca hastanede yattım.derken toparladım allah sabrını verdi dayandım..ağustos ta biriyle tanıştım..ilk başta arkadaştık bir şey düşünmedim ama o bana aşık olduğunu söyledi..beni ikna etti sevgisiine inandım ki hala inanıyorumm..düne kadar görüşüyorduk.ama ailesine benden bahsedince çok feci şekilde karşı çıkmışlar ya o ya biz demişler..bu olay 2-3 hafta öncesinde oldu..bana ben senden ayrılamam dedi.bende beni bırakmayacağına güvendim devam ettim..derken dün gece konuyu açtım ben üzerine çok gittim ne olacak falan diye bunun aklından geçen ayrılmakmış ailemi silemem dedi bana..önceki evliliğinde çok sorunlu bir şekilde ayrıldığı için tekrar onları üzmek istemediğini ağlayarak söyledi bana..ailesinin beni istememesinin sebebi benim sorunlu olmam eşimi unutamamam ve ilerde bunun ona zarar vereceğini düşünmeleriymiş..ben şimdi yeni bir adamı hayatıma aldığıma mı yanayım yarı yolda bırakıldığıma mı istenmeyen kadın olduğuma mı...