- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.978
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Belki benim acim hafifleyecek ama hep dusunuyorum onun agrilari dinmismidir iyimdiir belki kafayi yedim ama hep diyorum.cicekler acmis rengarenk kabrinde diyorum acaba yerimi iyiAcınız daha cok taze... Rabbim sabır versin sizlere..Zamanla geçer diyemiyeceğim ama hafifleyecek emin olun
Belki benim acim hafifleyecek ama hep dusunuyorum onun agrilari dinmismidir iyimdiir belki kafayi yedim ama hep diyorum.cicekler acmis rengarenk kabrinde diyorum acaba yerimi iyiAcınız daha cok taze... Rabbim sabır versin sizlere..Zamanla geçer diyemiyeceğim ama hafifleyecek emin olun
Inan elimde degil yemek yiyorum bazen muzik dinliyorum temizlik yapiyorumama yok bir saat iyisem bir saat kotuAllah rahmet eylesin, sabır versin size ve ailenize, çocuğunun nda ömrünü güzel ve kolay eylesin.
Ama dövünerek, saç baş yolarak yas tutmakra doğru değil sizde biliyorsunuzdur, zamanla unutmasanız bile açınız hafifletecektir inşallah...
Kardes bu çok normal boyle düşünmen.ama dinimizde de 3 gun den fazla yas tutmak kötüymus. Rabbım sevdi aldı diye teselli etmeye calıs. Mekanı cennet olsun. Biz ne desek bos. Rabbım sabır versin.Diyeceksinizki bizimkide dert.ama dert nedir kizlar biliyomusunuz beni bugun hergunku gibi hungur hungur aglatan.cigerimi cayir cayir yakan dert.bilirsiniz ablami kaybettik eski konumdan.cocugunu birakti gitti bize gulyuzunu sevdigim.boyle icim yaniyo kanser bizi illet bizi buldu.aldi onu bizden.sicradi heryerine.agzi yoktu dili yoktu konusamiyordu.dilsizdi.rabbim bizden cok sevdi.benim acim hafiflemiyor kizlar 3 ay oldu benim acim dinmiyor.yine oturdum az once saclarimi yola yola kendimi dove dove agladim.ozluyorum cok ozluyorum dualar ediyorum.hayrina okuyorum.okuruyorum dagitiyorum.cocugunu gunde yuz defa artiyorum yuz defa gidiyorum yok icim sogumuyor.ne zaman kavusacagiz.meral okay birsey demisti kaybettigi esi yaman okay icin "eger yamanla orada karsilamassak bu buyuk haksizlik olur " demisti.bende oyle dusunuyorum.ben onu ne zman gorecegim.kizlar belki sikilacaksiniz okumaktan ama inanim dert bu.esmis es ailesiymis gunluk aylik hayat sorunlarindan sevdiklerim kayip gidiyor.inanin cigerim yaniyior.kusura bakmayin ne olur.
Basiniz sagolsun Allahim rahmet eylesin zor bi durum ..Diyeceksinizki bizimkide dert.ama dert nedir kizlar biliyomusunuz beni bugun hergunku gibi hungur hungur aglatan.cigerimi cayir cayir yakan dert.bilirsiniz ablami kaybettik eski konumdan.cocugunu birakti gitti bize gulyuzunu sevdigim.boyle icim yaniyo kanser bizi illet bizi buldu.aldi onu bizden.sicradi heryerine.agzi yoktu dili yoktu konusamiyordu.dilsizdi.rabbim bizden cok sevdi.benim acim hafiflemiyor kizlar 3 ay oldu benim acim dinmiyor.yine oturdum az once saclarimi yola yola kendimi dove dove agladim.ozluyorum cok ozluyorum dualar ediyorum.hayrina okuyorum.okuruyorum dagitiyorum.cocugunu gunde yuz defa artiyorum yuz defa gidiyorum yok icim sogumuyor.ne zaman kavusacagiz.meral okay birsey demisti kaybettigi esi yaman okay icin "eger yamanla orada karsilamassak bu buyuk haksizlik olur " demisti.bende oyle dusunuyorum.ben onu ne zman gorecegim.kizlar belki sikilacaksiniz okumaktan ama inanim dert bu.esmis es ailesiymis gunluk aylik hayat sorunlarindan sevdiklerim kayip gidiyor.inanin cigerim yaniyior.kusura bakmayin ne olur.
3 gun olurmuki yuregim kor gibi Allah affetsin allahim devamini getrmesin ama o cocuk en ozel gunlerinde gomlegini uzatip utule diyemiycek.en sevdigi keki boregi annevigine yaptamicak biz yapiyoruz annem boyle yaomazdi diyio.dedim kurban okurum kim annen gibi marifetli olabilir allah onu ozel yaratmisti.oturdum agla agla dinmiyorKardes bu çok normal boyle düşünmen.ama dinimizde de 3 gun den fazla yas tutmak kötüymus. Rabbım sevdi aldı diye teselli etmeye calıs. Mekanı cennet olsun. Biz ne desek bos. Rabbım sabır versin.
Canım cok cok ıyı anlıyorum. Bende arada annem ıcın kız kardeşim ıcın bu tarz seyler aklıma gelince yada bir riya gorunce onları kaybettiö gıbı d sadece ruya bile benı deli edıyo. O yuzden anlıyorum ınankı. Rabbım acını dındırsın.3 gun olurmuki yuregim kor gibi Allah affetsin allahim devamini getrmesin ama o cocuk en ozel gunlerinde gomlegini uzatip utule diyemiycek.en sevdigi keki boregi annevigine yaptamicak biz yapiyoruz annem boyle yaomazdi diyio.dedim kurban okurum kim annen gibi marifetli olabilir allah onu ozel yaratmisti.oturdum agla agla dinmiyor
Amin amin amin gulyuzune kavusayimAblam.... benim de hasta ve ilerliyor. Ve bilmiyor... her gun rol yapıyoruz.... En korkutugum dönemdesin. Çok zor Allahım coook.... ama lütfen isyan etme. Hepimiz ölümlüyüz... Hep bunu düşünüyorum.. herkesin ömrü belli. Hastalıktan ölen insanlar; cektikleri acılarla ,günahlarından arınırmış. Onlar tertemiz gidiyorlar inşallah. Rabbim cennetinde kavuştursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?