Dert budur....

Ahhh ahhh kaç yaşındaydı?Allah nur içinde yatırsın.Cennette kavuşmayı size nasip etsin.Ablanizin içi rahattır ,zira sizin gibi evladına bakan ,kollayan,seven bir kardesi var.Daha ne istesin ki.Allah acınizi hafifletsin,dayanma gücü versin

Allah ablanıza rahmet eylesin. Size ve geride kalanlara ecir sabır versin. Zordur mutlaka.Hiç unutmayacaksınız. Ama, zamanla acınız hafifleyecek.Dövünerek ağlamayı bıraktığınızda rüyalarınızda bile buluşacaksınız.Bakmayı ve görmeyi öğrendiğinizde birçok şey vasıtasıyla sizinle konuşacak.Onun da yerinde huzurlu olabilmesi için, öncelikle dövünerek ağlamayı bırakın lütfen. Sonra bol bol dua edin. Emaneti olarak bıraktığı öksüzüne elinizden geldiğince sahip çıkın.Günü gelince Allah cennetinde buluşturur inşallah.

Boyle varya elini opun ayaklarini opun sarilin sarilin onun o kokusunu doya doya icinize cekin varinizi yogunuzu serin onune.oy guzel yuzlum canina yandigim....

Canımdan çok sevdiğim babamı kaybedeli tam iki yıl oldu. Vefatı o kadar ani oldu ki beş gün yoğun bakımda yattı ve bilinci kapalıydı.O beş gün bile hep umutla babam iyi olacak dedim ama maalesef olamadı.
Vefatından sonra rüyamda görebilsem diye yalvarıyordum Rabbime. O kadar büyük özlem acı yoktu emin olun.
Hayat sanki orada öldüğü saatte kalmış gibi hissediyordum.Her mezarına gittiğimde bedenine sarılmak yerine buz gibi mezar taşına elimi sürmenin verdiği acıyı yaşıyordum.
Ve diyordum ki hep böyle kalacak hayat.Zaman hiç ilerlemeyecek. Ama öyle bir şey ki Allah sana öyle sabrını veriyor ki bir bakmışsın hayat telaşına dalmış gitmişsin.Haa unutuyor musun asla!
Haftasonu sınava girdim sınav sonrası bir babanın kızının omzuna elini atıp karşılamasını görünce hemen babam geldi aklıma mesela.O da öyleydi hep güleryüzü ve sevgisi üstümüzdeydi.
Ama demem o ki güzel kardeşim özlem hiçbir zaman bitmeyecek ama emin ol sen hayata bir şekilde adapte olup yoluna devam edeceksin.
Rabbim sabrımızı versin.Allah rahmet eylesin inşallah.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun bende annemi aniden 54 yaşında kaybettim ansızın çok büyük acılar bunlar ama yapacak bir şey yok duadan ve sabırdan başka ,sırası gelen göçüp gidiyor şu fani dünyadan

Kizlae su saat oldu yemek yiyemedim yutkunamiyorum bir yandanda korkuyorum yerini sallandiriyorsun islatiyorsun aglama diye kiziyorlar.sessiz sessiz aglamaya cakisyirum astimim var nefesim kesiliyo.boyle aci Rabbim kimseye vermesin .hepimiz olecegiz ama geride oksuzu kaldi.kek yaoiyorum annem ne guzel yaoardi diyo borek aciyorum annemde yapardi diyo.Allaha yemin ettim her ani her saniyesi benimle olacak en ozel gunlerinde annem yok dedirtmem. Esime dedim senki engel olmaya cakisirsin gitemem filan hakkim helal olmaz sana.bu benim cigerimin oarvasi bu cocuk dedim.boynumuzun borcu dedim.oda saolsun heo arar konusur kafasini dagitir maddi manevi.omrum yetsin emanetimiz o bizim.

Çare bol sabir ve bol dua... Rabbim yardimciniz olsun. Hicbirimiz ölümsuz degiliz 1 dk sonramizi kim garanti edebilir... mekani cennet olsun

Ablan cok sansliymis...kuzusuna sahip çıkacak bir kız kardeşi varmis Ama sen de uzuntunle dert-hasyalik sahibi olursan ,yaşam sevincini kaybedersen bu kuzuya kim anne yarısı olacak ? Kim kek yapicak ? Kim o büyürken/yetişkin olduğunda ona annesini anlatacak ? Yapma güzelim ,ağla ama ablanla kavusacagin günün hayalini de kurma...

Cok uzuluyorum anamnez gozyaslarim yazarken telefona damliyor.rengim gitmis astimim var herhalde buaralar cok duygusalim bir gulsem uc agliyirm

Off off içimi yaktın. Rabbim uzun ömürler versin en sevdiklerim çok şükür yanımda. Ama anlattıklarınız yaşamışım gibi içimi yaktı. Rabbim evladına size uzun hayırlı ömürler versin. Hep yanında olun inşallah

Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun
Çektiği hastalıklar günahlara kefarettir derler
Siz o hayattayken onunla yeterince ilgilenememiş olabilir misiniz

Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun
Çektiği hastalıklar günahlara kefarettir derler
Siz o hayattayken onunla yeterince ilgilenememiş olabilir misiniz
Son zmaanlarda goremiyordum baska sehirdeydim hayatta bir defada kalbini kirdim. O vicdan azabi cok agir. Ama tabi cok omceydi yani 2 yil filan onceydi

Son zmaanlarda goremiyordum baska sehirdeydim hayatta bir defada kalbini kirdim. O vicdan azabi cok agir. Ama tabi cok omceydi yani 2 yil filan onceydi
İşte bu yüzden de bu kadar acı çekiyor olabilirsiniz
Kendinizi suçlamaktan vazgeçin, siz onu hergun görseydiniz bile elinizden birşey gelecek miydi, malesef hayır
Ablanız hayattayken çoktan affetmiş unutmuştur bile çünkü kendi sağlığının derdinden emin olun kim ne söyledi vs.diye aklina bile gelmemiştir
Tabiki üzüleceksiniz hic kolay birsey değil ama bu kadar kendinizi heba etmeniz doğru değil kaldı ki artık kendi sağlığınızi bile riske atiyorsunuz astim krizini filan tetikleyebilirsiniz, çocuğunuz var mi ona bunu yapmayın kendinizi bu kadar heder etmeniz ablanızı geri getirmeyecek
Kafanızı dağıtacak meşgul olacağınız şeyler yapın

Allah sabrınızı arttırsın...
Ne güzel ki aile bağlarınız kuvvetli, o yavru kimsesiz kalmadı anne yarısı var

Acınız çok yeni.
Zamanla hafifleyecek.
Ama hiç geçmeyecek.
Yeğeninize sıkısıkı sarılın.

Allah sabırlar versin çok üzüldüm onun hatırasına sıkı sıkı tutunun. Meral Okay ın sözü de içimi yaktı gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…