- 26 Haziran 2019
- 22
- 10
- 1
- 45
- Konu Sahibi akasayalar
-
Boyle varya elini opun ayaklarini opun sarilin sarilin onun o kokusunu doya doya icinize cekin varinizi yogunuzu serin onune.oy guzel yuzlum canina yandigim....Ablam.... benim de hasta ve ilerliyor. Ve bilmiyor... her gun rol yapıyoruz.... En korkutugum dönemdesin. Çok zor Allahım coook.... ama lütfen isyan etme. Hepimiz ölümlüyüz... Hep bunu düşünüyorum.. herkesin ömrü belli. Hastalıktan ölen insanlar; cektikleri acılarla ,günahlarından arınırmış. Onlar tertemiz gidiyorlar inşallah. Rabbim cennetinde kavuştursun....
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun bende annemi aniden 54 yaşında kaybettim ansızın çok büyük acılar bunlar ama yapacak bir şey yok duadan ve sabırdan başka ,sırası gelen göçüp gidiyor şu fani dünyadanDiyeceksinizki bizimkide dert.ama dert nedir kizlar biliyomusunuz beni bugun hergunku gibi hungur hungur aglatan.cigerimi cayir cayir yakan dert.bilirsiniz ablami kaybettik eski konumdan.cocugunu birakti gitti bize gulyuzunu sevdigim.boyle icim yaniyo kanser bizi illet bizi buldu.aldi onu bizden.sicradi heryerine.agzi yoktu dili yoktu konusamiyordu.dilsizdi.rabbim bizden cok sevdi.benim acim hafiflemiyor kizlar 3 ay oldu benim acim dinmiyor.yine oturdum az once saclarimi yola yola kendimi dove dove agladim.ozluyorum cok ozluyorum dualar ediyorum.hayrina okuyorum.okuruyorum dagitiyorum.cocugunu gunde yuz defa artiyorum yuz defa gidiyorum yok icim sogumuyor.ne zaman kavusacagiz.meral okay birsey demisti kaybettigi esi yaman okay icin "eger yamanla orada karsilamassak bu buyuk haksizlik olur " demisti.bende oyle dusunuyorum.ben onu ne zman gorecegim.kizlar belki sikilacaksiniz okumaktan ama inanim dert bu.esmis es ailesiymis gunluk aylik hayat sorunlarindan sevdiklerim kayip gidiyor.inanin cigerim yaniyior.kusura bakmayin ne olur.
Cok uzuluyorum anamnez gozyaslarim yazarken telefona damliyor.rengim gitmis astimim var herhalde buaralar cok duygusalim bir gulsem uc agliyirmAblan cok sansliymis...kuzusuna sahip çıkacak bir kız kardeşi varmisAma sen de uzuntunle dert-hasyalik sahibi olursan ,yaşam sevincini kaybedersen bu kuzuya kim anne yarısı olacak ? Kim kek yapicak ? Kim o büyürken/yetişkin olduğunda ona annesini anlatacak ? Yapma güzelim ,ağla ama ablanla kavusacagin günün hayalini de kurma...
Son zmaanlarda goremiyordum baska sehirdeydim hayatta bir defada kalbini kirdim. O vicdan azabi cok agir. Ama tabi cok omceydi yani 2 yil filan onceydiAllah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun
Çektiği hastalıklar günahlara kefarettir derler
Siz o hayattayken onunla yeterince ilgilenememiş olabilir misiniz
İşte bu yüzden de bu kadar acı çekiyor olabilirsinizSon zmaanlarda goremiyordum baska sehirdeydim hayatta bir defada kalbini kirdim. O vicdan azabi cok agir. Ama tabi cok omceydi yani 2 yil filan onceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?