8 yasına gırmıs olan oglum la kafayı yıyorum kımseyle anlasamıyor cok mızıkcı yaramaz huysuz agzı bır dolu laf korkuyorum oyle bunalımdayımkı sankı bır dert oymus gıbı korkuyorum gelecekten korkuyorum ılerıdekı cocumun davranısları nasıl olacak dıye hemde cok bırtek benım oglumda goruyorum bu davranısları akıl verın ne yapayım nereye basvurayım yasayan bır oluden farkım yok inanın .keske cocuk yapmasaydım ılk basları cok guzellerdı buyudukce canavar oluyorlar
iste cocuga cabuk kavusanlar sonra boyle keske cocuk yapmasaydim der sukretmesini bilmez etrafinda o keske yapmasaydim dedigi cocuga kavusmak icin caba harcayan yalvaran insanlar var bu ne sükürsüzlük...
Vallaha bunu bende anlamiyorun iste.
Ben evlendigimin gecesi hamile kaldim ve esimi turkiyede birakip yurtdisina geldim mecburen.
Esimi dogumuma 2 ay kala getirebildim. Yani onunla cok fazla yalniz zaman gecirme firsatim olmadi.
Simdi iki cocuk var oglum 4 yasinda ve 10 cocuga bedel.
Ben yinede keske dogurmasaydim yada pismanim gibi bir sey demedim hic. Allah söyletmesin.
Her günümüze sükür.
Anne olmak kolay degil iste hemde hic kolay degil.
8 yasına gırmıs olan oglum la kafayı yıyorum kımseyle anlasamıyor cok mızıkcı yaramaz huysuz agzı bır dolu laf korkuyorum oyle bunalımdayımkı sankı bır dert oymus gıbı korkuyorum gelecekten korkuyorum ılerıdekı cocumun davranısları nasıl olacak dıye hemde cok bırtek benım oglumda goruyorum bu davranısları akıl verın ne yapayım nereye basvurayım yasayan bır oluden farkım yok inanın .keske cocuk yapmasaydım ılk basları cok guzellerdı buyudukce canavar oluyorlar
1.Evvel çocuğunuza karş bakış açınızı değiştirin, onun yaramaz bir canavar değil
yaşıtların göre daha hareketli bir çocuk olduğunu düşünün. Ki zeki çocuk hareketli olur!
2. Bir psikolog veya pedagog ile görüşün.
3. Nerede hayır nerede evet diiyeceğinizi iyi ayarlayın, babası ile ağız birliği yapın
birinizin evet dediğine diğeriniz hayır demesin, ortak bir tutum sergileyin.
4. Çocuğunuzun özel bir çocuk olduğunu düşünün ve onun haklarına saygılı olun.
Başkalarının yanında incitmeyin, eleştirmeyin, küçk sorumluluklar vererek onu destekleyin.
5. Ona ayırdığınız zamanlarınız olsun belkide hoşunuza gitmeyen davranışlar sergileyerek
daha fazla ilginizi çektiğini düşünüyor olabilir. Çünkü bazı çocuklar uslu oldukları zaman
görünmezdir.
6. Abartmadan onu ne kadar sevdiğinizi hissettirin.
sagolun yazdıklarınız cok guzel ama ınanın uygulamıyor degılım ama olmuyor ümranıye devlet hastanesınde psıkolaga goturdum oda ılac verdı ama o ılacları vermeye kıyamıyorum herkes bır sey soyluyor concardın dıye bır ılac acıkcası korktum
sagolun yazdıklarınız cok guzel ama ınanın uygulamıyor degılım ama olmuyor ümranıye devlet hastanesınde psıkolaga goturdum oda ılac verdı ama o ılacları vermeye kıyamıyorum herkes bır sey soyluyor concardın dıye bır ılac acıkcası korktum
Psikolog ilaç yazamaz ki
Psikiyatr olmadığından emin misiniz?
canım bneimm bır anne ne olursa olsunn asla çocugundan şikayet etmemeliii heleki 8 yaşında ufacık bır cocuksaa
cocuklar buyudukce dertlerıde buyuyor dıyenlere sınır oluyorumm
yapmasını bılıyorsan bakmasınıda bılıceksınn
cefa çekmeden sefa sürülmez güzel kardeşimm
evladının kıymetını bıll isyan etme veren RABBİM bir anda ALMASINIDA BİLİRR
ALLAH'IM esirgesin uzun ömürler bahşetsinn
buyudugunde evladınız ıcın böyle konustugunuza pişamn olursunuz lutfeen sevın ilgi gösterın
ya
o daha bır melekkk hıcbırseyden anlamayan masum bır melek sıze ıhtıyacı varr savunmasız bır kuşş misalii
yazık yaa yapmayın valla benım burda ıcım parçalandıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?