Çogu kişi karıştırıyor Esin.
Arkadaş da karıştıranlardan, orada psikiyatr yazmak istemiştir...
Çocugunuza koyulan bir tanı var mı?
1.Evvel çocuğunuza karş bakış açınızı değiştirin, onun yaramaz bir canavar değil
yaşıtların göre daha hareketli bir çocuk olduğunu düşünün. Ki zeki çocuk hareketli olur!
2. Bir psikolog veya pedagog ile görüşün.
3. Nerede hayır nerede evet diiyeceğinizi iyi ayarlayın, babası ile ağız birliği yapın
birinizin evet dediğine diğeriniz hayır demesin, ortak bir tutum sergileyin.
4. Çocuğunuzun özel bir çocuk olduğunu düşünün ve onun haklarına saygılı olun.
Başkalarının yanında incitmeyin, eleştirmeyin, küçk sorumluluklar vererek onu destekleyin.
5. Ona ayırdığınız zamanlarınız olsun belkide hoşunuza gitmeyen davranışlar sergileyerek
daha fazla ilginizi çektiğini düşünüyor olabilir. Çünkü bazı çocuklar uslu oldukları zaman
görünmezdir.
6. Abartmadan onu ne kadar sevdiğinizi hissettirin.
benı herkes byanlıs anladı ben kotu bır anne degılım
doktor ne dedi peki ?
sanırım zor bi hayatınız var çocuğunuz da bundan etkileniyor olabilir
Üzülmeyin..sanırım bunaldığınız bir anda yazdınız yazıyı birden öyle bir intiba uyanmış olabilir.
Şahsım adına kötü bir anne olduğunuzu düşünmüyorum.
evet zor demek basıt kacıyor ama elımden bırsey gelmıyor bende evlatlarım ıcın en ıyısını ısterım ama olmuyor ıste bu sene okula basladı ogretmenının yazdıgı ve doldurdugu forumla gıttım doktor okudu ve concardıne dıye bır ılac verdı ama kotu bır anne olsaydım o ilacları içirirdım basımdan sagmak ıcın ama dusundugunuz gıbı degılım ben sadece fıkır almak ıstedım
evet hıperaktıf dıye bısey koydu psıkolog
Peki sadece ilaç yazıp gönderdi mi?
Başka neler söyledi?
Bu arada arkadaşlar annemize kötü demeyelim, o aslında çok çok çokkkk özel bir anne.
canim benim psikiyatrist ilac yazabilir, psikolog sadece terapi yapabilir, buarada cok guzel demissin ozel bir anne
Peki sadece ilaç yazıp gönderdi mi?
Başka neler söyledi?
Bu arada arkadaşlar annemize kötü demeyelim, o aslında çok çok çokkkk özel bir anne.
hiperaktif cocuklar gercekten cok zordur , bunalmaniz var sanirim inanirimda cogu arkadas sozlerinizi yadirgamis ilk okudugumda kesin hiperaktif dedim cunki cogu hiperaktif cocugu olan annelerden duydum ama kotu donemlerde, bu rahatsizligi ciddiye alin, aile dostumusun cocugunda bulunmakta bu rahatsizlik ay da bir seminarlerine gittinde gitmistim , ben bile sadece gorup hastaligi anlayinca deneyimleri duyunca o an dedim ay cocuk istemem cok cok zor , bikere ozel egitim olmasi gerekiyor yani tedavi yoksa okulda cok zorluklar gecirir ilac almasi gerekiyor bazi anneler karsi ama böylelikle birazda olsa rahatsizligin onune gece bilirsiniz , sabirli olmalisiniz ve kotu anlamda demiyorum cocuguzu normal gormeyin daha farkli iletisim kurmalisiniz, kesinlikle tedavi altinda olmali , , cogu hemen kotu anlamda elestirmisler biraz empatie kurmadan,. sinir oldum, herkes bukadar vicdanli acaba bu dunya neden bu kadar vicdansiz anlamiyorum:26: allah yardimcin olsun canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?