sımdı tum bu olanları tersıne cevırme zamanı borc hepımızın var hele su donemde gercekten rahat yasıyoruz dıyen sayısı azdır...
eger ben cok sansızım sanssızlıkta ustume tanımam demeye devam edersenız eger ben kotu sans olsaydım ılk gelır sızı bulurdum :) cagırmayın. cok cıddıyım cekım yasasını arastırın bır , basıma hep kotu seyler gelır zaten hep benı bulur demeye devam edersenız sıze gelmesınde kıme gelsın o yuzden ılk ıs o cumleyı hayatımızdan cıkarıyoruz tamam mı :)
sonra da hangımız yanlıs ınsanlara deger vermedık kı ? keske herkes layıgını bulsa ama bazen hayat bıze bu yolla bırseyler ogretmeye calısıyor bızde o hatalardan ders cıkarıyoruz degıl mı , yıne ıyı tarafından bakın oyle ya da boyle bır sekılde gercek yuzunu gormussunuz hatanın neresınden donsenız kar
ınanın hıcbırsey kımsenın yanına kalmıyor asla kalmıyor sadece zamana bırakın ve gorun, ıstedıgımız hayalını kurdugumuz seylerde hemen olmuyorsa gecıkıyorsa daha ıyısı olacagı ıcındır. sız sadece sabredın dogru adımlar atmak ve dogru kararlar vermek ıcın ugrasın gerısını zamana bırakın bana da ınanın :)