Dert çok, içimi dökmek istedim

psikiyatriye gitmiştim bir kere. O da bana psikolog ile görüşmem gerektiğini söyledi ama ağlamaktan konuşamadım. Devlette çok zor özele de şuan verecek param yok inanın çok pahalı. Ama dediğiniz şema olayını internetten araştıracağım. Ben de çok sıkıldım. Geçmişimi halimi düşünmekten, kendime acımaktan adım atamıyorum

sımdı tum bu olanları tersıne cevırme zamanı borc hepımızın var hele su donemde gercekten rahat yasıyoruz dıyen sayısı azdır...
eger ben cok sansızım sanssızlıkta ustume tanımam demeye devam edersenız eger ben kotu sans olsaydım ılk gelır sızı bulurdum :) cagırmayın. cok cıddıyım cekım yasasını arastırın bır , basıma hep kotu seyler gelır zaten hep benı bulur demeye devam edersenız sıze gelmesınde kıme gelsın o yuzden ılk ıs o cumleyı hayatımızdan cıkarıyoruz tamam mı :)

sonra da hangımız yanlıs ınsanlara deger vermedık kı ? keske herkes layıgını bulsa ama bazen hayat bıze bu yolla bırseyler ogretmeye calısıyor bızde o hatalardan ders cıkarıyoruz degıl mı , yıne ıyı tarafından bakın oyle ya da boyle bır sekılde gercek yuzunu gormussunuz hatanın neresınden donsenız kar

ınanın hıcbırsey kımsenın yanına kalmıyor asla kalmıyor sadece zamana bırakın ve gorun, ıstedıgımız hayalını kurdugumuz seylerde hemen olmuyorsa gecıkıyorsa daha ıyısı olacagı ıcındır. sız sadece sabredın dogru adımlar atmak ve dogru kararlar vermek ıcın ugrasın gerısını zamana bırakın bana da ınanın :)

Çok teşekkür ederim. Gerçekten dediğiniz gibi çekim yasasını araştırıcam, olumsuzluğu üzerimden itmem lazım. İnşallah dediğiniz gibi olur

Bence umudunuz kaybetmeyin. Benim arkadaşım mekatronik mühendisi 3 sene oldu mezun olalı iş bulamadı ama iş bulamadığı süreçte Almanca ve İngilizce öğrendi, puanlarını aldı. Yani afedersiniz it gibi çalıştı kız. O süreçte kendi alanında almadığı kurs da kalmadı. 1 hafta önce İstanbul’da bir firmadan kabul aldı, düşük bir ücretle başlatmışlar ama kendini kanıtladığı takdirde yüksek bir ücretle çalışacak. Ki ben başaracağına da sonsuz inanıyorum çünkü başarmak için her şeyi yaptı. Siz de bu süreçte kendinizi geliştirin, üzülmeyi boşverip yapabileceğiniz her şeyi yapın. İyi eğitimden kasıt ne bilmiyorum ama sizinle mezun olan arkadaşlarınızın hepsi iş konusunda rakipleriniz oluyor. Firmalar da (zaten tecrübe adına bir fırsat da yok) seçip ek özelliklere bakıyorlar. Şu an yapabileceğiniz tek şey alanınızda daha da gelişip yabancı dil gibi ek bir şeyler öğrenmek. Evlilik asla çözüm değil, kimse mutsuzken evlenip çok mutlu olmuyor.

Hayat sizden birsey çalmaz, çalamaz.
Hayatin size istediklerinizi verme zorunluluğu yok.
Bunlar sizin seçimlerinizdi.isteyerek yada istemeyerek kabul ettiniz. Ama sonuçta kabul ettiniz ve sorumluluğunu alacaksınız.
Yorulabilir, üzülebilir, şikayet edebilirsiniz. Ama bunlar öyle yada böyle sizin seciminizdi.
Eger bu seçimlerden mutsuzsaniz bir dahakine daha farklı seçimler yapar, daha farklı kriterlerle karar verirsiniz.

Şemalarımız geçmişte yaşadığımız özellikle de çocukken karşılaştığımız olaylar yüzünden kalıplaşmış inanclarımızdır ve geleceğimize yön verirler , bu inançlar sizi negatif hale getiriyor ve hep negatif sonu gelmeyen bir dizi olumsuzluk yaşıyorsunuz, Esra Ezmeci 'yi öneririm, bir araştırın..

Çok teşekkür ederim. Haklısınız gerçekten kendimi sevmeyi bıraktım, kendimi hiç sevmiyorum hatta. Kendimi cezalandırmayı da severim, hak etmişim diyip duruyorum. Tebrikleriniz için tekrar çok ederim
bir de ben kokuların gücüne çok inanırım. bazı kokular kesinlikle insanın kendini daha iyi hissetmesini sağlıyor. bunlar arasında da Gül, lavanta ve biberiye etrafınızdan eksik etmemenizi önereceğim kokulardan. Hatta Ispartanın meşhur markasına ait markanın gül kolonyası bir dönem elimdeydi hıçkırıklar içinde ağlayan arkadaşıma o an yakınımda o olduğu için verdim 5 dk geçmeden sakinleşti, enerjisi arttı. ben kendimdeki etkisi placebo olabilir diyordum ama hiçbir fikri olmayan birinde bile çok işe yaradı. o yüzden çok bunaldığınız anda bu tür kokulardan destek alabilirsiniz. kolonya olur tütsü olur vs ne şekilde olursa. bir tanıdığım da biberiye yağını bilek içime ve burun deliklerimin altına sürmemi önermişti. özellikle çıkmazda olduğumu hissettiğim zamanlarda.
her neye inanıyor olursanız olun toparlanmakta inanç da çok önemli. her tür inanç güzel düşünmenin iyiye götürdüğü noktasında hemfikirdir. bilinçaltınız da sizi yanıltmayacaktır ve eğer siz kendinizin başarılı ve şanslı bir insan olduğuna inanırsanız hayatın bu yönde evrildiğini zaman içinde göreceksiniz. Tersine Murphy gibi düşünebilirsiniz. karmakarışık öneri yığınları doldurdum ama bir şekilde size yardımcı olabilmeyi nedendir bilmem çok istedim. umarım faydam dokunur. inanmaktan vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…