arkadaşlar öncelikle şunları belirtiyim evliyim 7 aylık bebeğim var çalışmıyorum. yaklaşık bir buçuk senedir evliyim. hamilelikten dolayı çoooookkk fazla kilo aldım ve emzirdiğim için diyet uygulayamıyorum evde önceden spor yapıyordum hamilelikten sonra bel agrısı sıkıntım cıktı o yüzden evde spor da yapamıyorum kış olduğu için bebeğimi alıp yürüyüşede gidemiyorum. asıl sıkıntım şu affınıza sığınarak söylüyorum kilolu olduğum için cinsel yaşantımı beğenmiyorum aktif olamıyorum eşim sıkıntı etmediğini zamanla kilo verirsin diyo. ben çok derin düşünüyorum belki ama ben eşimin tatmin olmadığını düşünüyorum o söylemesede. hem kendime hem eşime çok üzülüyorum bu konuda( dün karar verdim (daha doğrusu her gün karar veriyorum ( ) kilo vercem spor yapcam dikkat ederek ama niyeyse bi başlayamıyorum üzerimde bi şey var sanki beni sıkıyo hiç bişe yapmama izin vermiyo napabilirim. bi değişiklik yapıyım diyorum ellerim ayaklarım kalkmyo üzerimde bi ağırlık var sözü tam bana göre galiba hem manevi hem maddi :))neyse gördüğünüz gibi bir den fazla sorunum var ne yapmalıyım kilo meselesini de kasvet meselesini de ? acil yardım gerek bu garibe
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ah benimde bebişim olsada kilolu olsam yaaaaaaaaaaaaagurbetteyim yalnızım bebeğim olmuyorrrrr bana da dua et canım benimde bebişim olsun inşallah neyse beni geçelim ibrahim saraçoğlunun lahana kürü var canım eğer tiroid sorunun yoksa onu yapabilirsin yemeklerini az yersin ama sakın bebişini ihmal etme canım kilo elbet verilir ama bebişin sağlıklı büyüsün
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ah benimde bebişim olsada kilolu olsam yaaaaaaaaaaaaagurbetteyim yalnızım bebeğim olmuyorrrrr bana da dua et canım benimde bebişim olsun inşallah neyse beni geçelim ibrahim saraçoğlunun lahana kürü var canım eğer tiroid sorunun yoksa onu yapabilirsin yemeklerini az yersin ama sakın bebişini ihmal etme canım kilo elbet verilir ama bebişin sağlıklı büyüsün
konuyu sabote etmek istemiyorum ama yazdığını görünce dayanamadım...Allahım, en hayırlı, en doğru zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.. Bebeğim olmuyor deme, bebeğim olacak sadece zamanı gelmedi henüz de...
konu sahibi arkadaşım sen de kilolarına takılma bak eşin bile verirsin merak etme diyormuş, sen şimdilik bebişin için yemene içmene dikkat et ama şunu da unutma sırf süt yapıyor dedikleri için sakın sakın tatlıya yüklenme onun yerine daha sağlıklı daha az kalorili şeyler var yemene dikkat etmeye böyle böyle başlayabilirsin. kilo vereceksin bunu aklına not et, yavaş yavaş yürüyüşlere başla, hatta bebişi gezdirme bahanen olsun al bebişini çıkın yürüyüş yapın mesela..
süt olsun diye tatlı yemedim hiç çünkü tatlı süt yapmıyo bunu biliyorum .) hoşaf bile yaptığımda bi gram şeker atmam. kilo verceğime inanıyorum daha öncede yaptım ama şuaralar veremiyorum aksine alıyorum. yaz gelse yürüyüşlere başlıcam havalar bi ısınmadı gitti ankaradayım ben burası soğuk. bebeğimi dışarı çıkaramam soğukta kıyamam. evde denicem ama yapamıyorum ki diyorum ya elim ayağım kalkmıyo( ben bu şekilde kendimi sek si bi kadın olarak görmüyorum topalak bişe görüyorum karsımda aynaya bakamıyorum vücudum iğrenç oldu kendimi etkileyemiyorum eşimi nasıl etkilicem.
süt olsun diye tatlı yemedim hiç çünkü tatlı süt yapmıyo bunu biliyorum .) hoşaf bile yaptığımda bi gram şeker atmam. kilo verceğime inanıyorum daha öncede yaptım ama şuaralar veremiyorum aksine alıyorum. yaz gelse yürüyüşlere başlıcam havalar bi ısınmadı gitti ankaradayım ben burası soğuk. bebeğimi dışarı çıkaramam soğukta kıyamam. evde denicem ama yapamıyorum ki diyorum ya elim ayağım kalkmıyo( ben bu şekilde kendimi sek si bi kadın olarak görmüyorum topalak bişe görüyorum karsımda aynaya bakamıyorum vücudum iğrenç oldu kendimi etkileyemiyorum eşimi nasıl etkilicem.
Emzirmesen bir şey diyecektim ama emziriyormuşsun sütü azaltıcağı için söylemiyorum ama sakın emziriyorum diye sütüm bol olsun diye tatlı falan yeme tatlı süt artırmaz tatlı yenince susatıyor e doğal olarakta su zaten süt artırır,kilodan başka birşey değil..
Ama dediğin gibi kış sen şimdilik şöyle yap;
Her yemekten önce kahvaltıda dahil bir bardak su iç böylece biraz doymuşluk hissi verir,sabahları erken kalkıp kahvaltı yapmak çok önemli kahvaltı günün en önemli öğünü ve çeşit çeşit yemeklerden azar azar ye,evde sen kendin yürü ev işlerini yaparken çok hızlı hareket et ama incinecek kadar hızlı değil çocuk uyuyunca o odadan öbür odaya hızlı adımlarla yürü böyle böyle idare et yaz gelince bol bol yürüyüş yapar zayıflarsın zaten ne kaldı şurda 3-4 ay bişey
sen hayatını eşini etkilemeye programlamışsın.
-şunu da eklemek isterim ki kilolu insanların da bir cinsel hayatı var.
tabiki var şuan benim olduğu gibi kendim yaşıyorum zaten kilolu olmam beni iki nedenden dolayı etkiliyo biri kıyafatlere girememem digeride cinsel hayatımı kısıtlaması tabi ufak tefek sorunlarda var ama bunlar daha etkili. çok şükür ciddi saglık problemimde yok. ve evet eşimi etkilemek istiyorum çünkü o benim herşeyim kendimi güzel görmek istiyorum. aynaya bakmak istiyorum eskisi gibi sek si ve etkileyici olmak istiyorum.
ahhh kuzum kıyamam sana yaa...üzme kendini lütfen.. anlıyorum o atalet halini insanın yüzünü yıkamaya bile hali yokmuş gibi hissediyor, ama zorla kendini yapacağım de, ben güzel bir kadınım ve güzelliğimi koruyacağım diye şartlandır kendini.. bir arkadaş demiş ev içinde odadan odaya yürüyüş yap diye, valla çok mantıklı hatta doğumdan sonra ben de yapmayı planlamaya başladım şu an.. bak ne güzel yeme konusunda bilinçlisin çok sevindim, ehhh tek sıkıntın at şu elim ayağım kalkmıyor ruh halini üzerinden ve harekete geç eeennnnn başta kendin için aynada baktığında gördüğün kişi için.. yapacaksın, yaparsın... iş kendini motive etmekten geçiyor. yapacağına inan..
kaç kilosunuz acaba?
suan 95 kiloyum 103 kiloyla doğum yaptım en son 90 düştüm iki ayda 5 kilo daha aldım.. şimdi beni anlıyomusun. ben delirmeyimde kim delirsin. 68 kilodan nerelere geldim ooofff offff . mutluluk harbi kilo aldırıyomuş
kızma ama sen zaten çok zayıf değilmişsin ki doğumdan önce. doğum zamanı da kontrolsüz kilo almışsın. hoş kontrol etmek ne kadar mümkün de..
sadece dediğim her şey eşinin cinsel mutluluğuna odaklı olmasın. önce kendin mutlu ol.
nerde yasıyorsun bılmıyorum ama havalar guzel gıdıyor cocugunda cok kucuk deıl guzelce gıydırıp arabasına bındırıp bebişle bırlıkte yürüyüşe cıkabılırsın gunde bır saat yuruyup gelırsın calısmıyorsun da zamanın var. kasvet var dıyorsun ama kendı kendını gazla kasvet kasvetı getırır :) bı dur deee:) bıde kac kılo aldın hamılelıkte toplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?