Dert dediğin meme kadardır, en büyüğü benimki sanırsın..

MaystenG

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
2.376
2.922
53
Evet, öyle sanırsın. Böyle bir konu açmamın sebebi şu aslında, takip ediyorum, kimisi kaynanasından şikayetçi yemeğini beğenmiyor diye, kimi kocasından şikayetçi benimle konuşmuyor diye, bir başkası komşusundan şikayetçi, sesleri çok geliyor diye, öteki daha boşanmadan bir başkasından hamile kalıyor, sonra bir çözüm aramaya çalışıyor.

Dertleri küçümsediğimden değil, ancak artık sahte hesaplar ile gerçekleri ayırt edemez olduk. Onu geçtim, az önce bir abla/ kardeş, her kimse bir konu açmış. Trafik kazası geçirmişler, eşinin bilinci kapalı, ve daha yaşına girmemiş çocuğu melek olmuş. Ve kim bilir daha ne derdi var.

Yani demem o ki, arkadaşıyla, komşusuyla, kaynanasıyla veya kayınbabasıyla, hatta eşi ile sorunu olanlar konuşarak, anlaşarak çözer de, ya sevdiklerini toprağa verenler ne yapacak? Acısını ancak içine atarlar. Kimseye dert yanamazlar. Paylaşamazlar. Için içini yer.

Allah herkese sabır,
Dertlilere deva,
Hastalara şifa,
Borçlulara eda versin.

Eşlerinize güvenmeyi, onlarla konuşmayı deneyin. Herşeyi geçtim, sevdikleriniz yanınızdayken, ona her zaman son kez sarılıyormuşcasına sarılın, bu anın tekrarı olmayabilir.

Yarına çıkacağımızın garantisi olmayan dünyada, fırıldak olmaya gerek yok.

Amin.

Millet ne hikmetse içerikten çok başlığa takılmış, aynen böyle devam.. :)

Aslında tüm konular aynı ama asıl orda yazılan yorumlar önemli
Bahsettiginiz kişinin yaşadıgı dert degil büyük bir acı bir yanının gitmesi asla yerine konulamayacak bir lutuf
İşte bu hayatın gerçegi elimizde olmayan bir yaşam
Ama digerleri gelip geçici çözümü olan sıkıntılar
Allah gidenlerin ardında kalanlara sabr versin

Tabi ki o bahsettiğin konudaki arkadaşın acısı tarifsiz

Ama ben senin konunun amacını çözemedim? Evet dertler boş, kavanoz dipli dünya ama.. ben kimsenin derdini küçümsemek istemem. Keşke o tarifsiz acıları hiç okumasak da herkesin kaynana derdini dinlesek.

yanlış anlamayın güzel yazmışsınız aslında fakat burası, "bir derdim var" forumu olduğuna göre siz bunu mu dert ettiniz ettiyseniz neden ettiniz içerlendiniz bu şekilde ben anlayamadım

Ya ben bugün bunu anladım
Evinin Karşısında bir komşum var
Selamımız var yalnızca
Sesi çınlardı sokakta gece gündüz
Temiz titiz bir kadın ve çok iyi olduğunda söylenir hep
Son bir aydın dikkatimi çeken birşey oldu
Apartman komple ona ait
İki balkonu bana bakıyor
Oraya mevsimini göre saksılarda özenle çiçek olurdu
Şimdi ise gelişi güzel asılmış çarşaflar mı desem
Saçma sapan yorgan bornoz ve resmen serpme gibi asılmış
Hergün oluyor bu
Bıgün alt komşum geldi Çok üzücü haberi verdi
Beyninde ur varmış ve çok ilerlemiş
Ameliyat olma şansı yokmuş
Bir anda çaldırıp bıçağı alıp kendine eşine çocuklarına saldırıyormuş
Anlatma sus dedim
Ama sonra düşündüm gözümü kulağımı kapatsam Ne olacak
Biri bu acıyı yaşıyor,bir aile gözümüzün önünde yavaşça dağılıyor
Çiçeklerini görmeyi tekrar nasip eder allah inşallah
İçim dolmuş benim de kusura bakmayın gevezelik ettiysem

Ben de böyle yazdım bir konumda
Kimse anlamadı ne demek istediğimi

Seni anlıyorum, ama burası online dövüş standı oldu artık. Kimse bu konuyu ciddiye almaz.

Herkesin derdi kendine, boşver
Buraya yazacak kadar dirayet gösteren emin ol
Sosyal hayatta daha aktiftir. Cümleleri süsleyip, üzüntü kasmak moda oldu zaten

Kendimden biliyorum, aklım yerine gelince yazabildim annemden sonra

Söylemek istediğinizi yanlış anladıysam kusura bakmayın. O konu sahibi 3 ay önce kaza geçirmiş.

Off ağlattın beni

Herkesin derdi kendine büyük tabi ki ölüm acisi ile hic biri ayni olamaz orasi da ayri

Parola ne ? meme mi ? Bu kadar meme başlıklı konu açılıyor acabası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…