Çok zor bir zamanımda yanımda olmasını istedim olmadı sorun bu zaten ben birileri için birşeyler yaparken ihtiyacım olduğunda kimseyi bulamıyorum bu yüzden çoğu kişiyi hayatımdan çıkarıp kaya gibi sert olacağım dedim ama duygusal yanım buna izin vermiyor.Hangi konuda kirdi sizi?
Yani beni kiran insanlar olursa birdaha gorusmem etmem eskisi gibi. Ama en kotu zamanlarinda yinede destek olurum.
Aynen bende kimseyi bulamadım cevap atacakBir şey danışmak için telefonu elime aldığımda ben de b*k yığını gibi ortada kalırım. Sonra kendi bildiğimi okurum.
Yanında olduğunuzu söyleyin bir şey kaybetmezsiniz. Ama samimi olmaya gerek yok ya, isteseniz de olmaz zaten.
Bende öyle yaptım çıkardım çoğu kişiyi arayıp sormuyorum kimseyi garip olan bu hareketimle eskiye oranla daha bir kıymete bindim sankiKırıldığınız mevzuya göre değişir, bir de ilk kez mi oluyor yoksa hep mi üzülen taraf, alttan alan taraf siz oluyorsunuz bu da önemli. Ben sürekli kırılıp bir de alttan almaktan, ilk arayan kişi olmaktan yorulduğum için pek çok insandan uzaklaştım ve kafam çok rahat, sadece derdi olduğunda benden birşeyler bekleyen onun dışında arayıp sormayanları da sallıyorum. Ama sadece birkez olan bir durumsa ve annesi rahatsızsa geçmiş olsun demek için arayabilirsiniz veya tanıyorsanız direkt annesini arayabilirsiniz.
Teşekkür ederim cevabınız için dediğim gibi o an konuşmaya hazır değildim biraz da agresifliğim üzerimdeydi o sinirle yüzleşip üzmek istemedim.Siz cömert olun. İhtiyacı varsa yanında olun.O yaptığından utansın.Keşke yüzleşseydiniz. Suçluymuşsunuz ve kaçmışsınız gibi olmuş sanki.
Evet haklısınız kanser gerçekten çok zor bir durum.aramızdaki kırgınlığın özeti verdiğim değeri karşımdakinden görememek.Kanser bir şeye benzemez Allah kimsenin başına vermesin. Sizden yardım isterse en azından şöyle bir derdini bari dinleyin. Sonra yine mesafenizi koyarsıniz. Kirildiginiz konu çok ciddi değilse.
Kararımı az çok verdim gibi :) aslında son bir haftadırlı bunu düşünüyorum ve gariptir ki her sabah uyanırken ne olursa olsun onun yanında ol diye düşünürken uyumaya yakın şeytan mı dürtüyor nedir acımak yok sert olmalısın bu hayatta diye diye uykuya dalıyorum
Bu durum kişiye göre değişir;
Bazı insanlar her olayını etrafa anında anlatır yani şöyle sıkıntım var, şöyle derdim var....gibi... ve ilgi alaka bekler
Bazı insanlar dünyanın derdini, üzüntüsünü yaşasa ya içinde yaşar ya en yakındaki bir iki kişi bilir, dışarıdan bakan da aaaa bak bunun da hiç derdi yok der.
Siz kuzeninizi kaybetmişsiniz umursamamış, annesi için üzülüyorsanız bence direkt annesini arayıp halini hatrını sorun. Arkadaınız beni niye aramadın derse "sen beni kırdın diye annenin halini hatrını sormayacağım anlamına gelmez, hem ben senden özür beklerken sen bana mı soruyorsun" falan diye yuvarlayıp geçin :))
Merhaba bir konuda akıl danışmak için telefon rehberime baktım ve mesaj atacak kimseyi bulamadım demek ki kalabalık içinde yalnızmışım :)
Kısaca konuya değinmek istiyorum. En yakın arkadaşımla (15 senelik) yazdan beri konuşmuyorum bir konuda beni kırdı ve ben gerçekten çok üzülmüştüm. Bir daha kimseyi sallamamaya söz verdim ve öyle de yaptım. Geçenlerde bana mesaj attı görüşüp yüzyüze konuşalım mı diye görüşmek istemediğim için şehirdışında olduğumu söyleyip konuyu orada kapattım. (Aslında değildim ama kırılmasın diye yalan söyledim)
Çünkü görüşmediğimiz bu süre zarfında kuzenimi kaybettim acımı paylaşabileceğim dostum yoktu. Bir ay önce benim için önemli bir gelişme oldu sosyal medyada bu durumu paylaştım elin kızı hayırlı olsun dedi o demedi. Bunun gibi bir sürü şeyler vs...
Sorum şu: Onun annesi kanser ve tedavi görüyor yanında olmak istiyorum ama gururum izin vermiyor.
İnsan affedici mi olmalı yoksa kendisine yapılanı unutmamalı mı? Vicdanım onun yanında ol diyor ama çoğu zaman düşünmeden hızlı hareket ettiğim için sonradan yine salaklığımla ortada kalıyorum. Bu ikilemden kurtulmak için sizlere sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?