Dert Degil Ama Bi Bakin Hele :(

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
Selam Kizlar Uzun Zamandir Yoktum Neyse..
Bi Kisir Yapayim Dedim Haram Oldu..
Yesillikleri Yikadim Dogruyorum Tahtayi Indirdim Dograycam Dograrken Tahtanin aldinda baktim seffaf jel gibi birsey ya yumurta beyazi gibi ne olabilir yesilliktenmi geldi ya ay bocek cesidimi diye baktim oyle bocekte olmaz tahminen ne olabilir ?

Sümüklü böcek vs yeşilliklerde olabilir, belki onun salgısıdır, ilk aklıma o geldi

Islak olarak kaldırdıysan ondan olmuş olabilir :)

Biraz takintiliyim Yesillikten mi geldi ondanda emin dehilim de baskada mantikli bisey yok :KK43:

Dokiyimmi napim ya ayy derdime bak o kadar ugrastim :(

Soğanın salgısımı acaba hani olur ya bazen yeşil Soğanın yeşil kısmında salgısı olur doğrarken azda olsa
Ama o az olur herhalde bu coktu en az 1 yumurta beyazi kadar ? Soganlari dograrken cikmis olabilir mi ki

T Tweety gelmiş :rolleyes:böcekleme yeşiliklerde çok olur tahminen senin yeşiliklerin içinde var özelikle küçük saylangoza benzeyenlerden girebilir yeşilikleri ayıklatıktan sonra sirkeli suda bekletirsen hem siterlize etmiş olursun hemde o böcekleri suyun yüzüne çıkarıp süzersin ve bir kaç kere suyu süzüp suda bekletirsen sonra bol suda yıkarsan bu gibi sorunları en başından önlersin tatlım :KK19:

T Tweety gelmiş :rolleyes:böcekleme yeşiliklerde çok olur tahminen senin yeşiliklerin içinde var özelikle küçük saylangoza benzeyenlerden girebilir yeşilikleri ayıklatıktan sonra sirkeli suda bekletirsen hem siterlize etmiş olursun hemde o böcekleri suyun yüzüne çıkarıp süzersin ve bir kaç kere suyu süzüp suda bekletirsen sonra bol suda yıkarsan bu gibi sorunları en başından önlersin tatlım :KK19:
Efserrr :KK45:Tessekurler canim bida boyle yapicam :KK52:

Back
X