- Konu Sahibi kayradorugum
peki kızlar herkesin yazısını okudum garip ama benim başıma gelen olay gibi tuhaf bişey olamazmı
bende bi halayım 3 yıl önce abimin oğluna ilk doğum gününde künye aldım tanıdık bi kuyuncu değildi 14 ayar diye aldım 5 gram dedi bide işçilik var dedi ben aldım tan bir yıl çocuğun kolunda kaldı sonra kırıldı yengem bunu verip daha kalın bişey alalımmı dedi tamam dedim evimize yakın bi kuyumcuya gitik bize bu 8 ayar para tutmaz hatıra diye saklayın bence dedi öyle utandım ki kaç gram diye sordum 4 gram dedi aldığım yere götürdük adam bunu size ben satmadım dedi ve sizi tanırdım ben ilk kez görüyorum dedi ve o künye hala duruyo allahtan abim ve yengem benden hiç şüphelenmediler inanın insanlar artık çok tuhaf benim düğünümde 4 tane sahte çeyrek altın takılmıştı ve eminim bunu hiçbir tanıdığımız bilerek yapmaz
canım bi ihtimal oabilir diyemeyeceğim görümcemi 4 seneden fazla tanıyorum yapısı böyle onun için önemli olan ucuz olması iyi bişi olması değil sana yakında olan bişeyi anlatıyım tatile gidecekler ni...sun marka güneş kremi aldım ben oğluma ayrı kendimize ayrı ikisi 40tl falan tuttu eşi sordu kaç faktör ne kadara aldınız diye söyledim bende eşi bizde alalım bari dedi görümcemde ay ne gerek var çok pahalı ucuz bişi alalım dedi ve kendisi aşırı beyaz tenli sırtında çok fazla güneş yanığı izleri var yani sağlık konusunda bile böyle ki diğer konuları anlatmayayım