• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama biraz üzüldüm...

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
bir projeye katilmistim projede en aktif isimlerdendim zaten cok aktif olan 2 ya da 3 kisiydik . Daha sonra bu projenin 2.ayağı olacak diye whatsapp grubundan cikmadim. Kesin davet edilirim diye bekliyordum. Çünkü bilirkişi geldiğinde bile sadece ben soru sordum, köşeye sıkışırdım çoğu arkadaşta benim gitmemi bekliyordu. Ama bugün projenin devamı için arananlar olmuş. Proje boyunca hic sesi çıkmayan arkadaslar bile çağrılmış belki öbür aktif arkadaslar çağrılsa üzülmezdim ama böylesine cok üzüldüm egom baya incindi,hayal kırıklığına uğradım
Biliyorum yapacak bir sey yok ama insan üzülüyor.

Sebebini sordum hesap sorar gibi değilde katilma imkanim var mi sartlar neler diye bana gelen cevap su "hocam yedeklerdesiniz su an icin yapacak bir sey yok " falan dedi. Bugün öbür arkadaslardan birini arayip davet etmisler. Arkadaşın proje boyunca sesi cikmadi, zaten üç günün bir günü gelmedi. Online egitimr katilmis miydin diye sordum öyle gir cik yaptim sadece dedi. Yani sacma bir online egitime katilmak projeye yapulacak katkidan daha önemliymis anlasilan.

Back