• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama biraz üzüldüm...

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
bir projeye katilmistim projede en aktif isimlerdendim zaten cok aktif olan 2 ya da 3 kisiydik . Daha sonra bu projenin 2.ayağı olacak diye whatsapp grubundan cikmadim. Kesin davet edilirim diye bekliyordum. Çünkü bilirkişi geldiğinde bile sadece ben soru sordum, köşeye sıkışırdım çoğu arkadaşta benim gitmemi bekliyordu. Ama bugün projenin devamı için arananlar olmuş. Proje boyunca hic sesi çıkmayan arkadaslar bile çağrılmış belki öbür aktif arkadaslar çağrılsa üzülmezdim ama böylesine cok üzüldüm egom baya incindi,hayal kırıklığına uğradım
Biliyorum yapacak bir sey yok ama insan üzülüyor.

bir projeye katilmistim projede en aktif isimlerdendim zaten cok aktif olan 2 ya da 3 kisiydik . Daha sonra bu projenin 2.ayağı olacak diye whatsapp grubundan cikmadim. Kesin davet edilirim diye bekliyordum. Çünkü bilirkişi geldiğinde bile sadece ben soru sordum, köşeye sıkışırdım çoğu arkadaşta benim gitmemi bekliyordu. Ama bugün projenin devamı için arananlar olmuş. Proje boyunca hic sesi çıkmayan arkadaslar bile çağrılmış belki öbür aktif arkadaslar çağrılsa üzülmezdim ama böylesine cok üzüldüm egom baya incindi,hayal kırıklığına uğradım

Demek ki proje için sessiz kalanları tercih etmişler. Soru soranlar işlerine gelmemiş

Benimde başıma gelmişti böyle bir durum. Üsttekilerin daha sevdiği kişiler gidip, işin mutfak bölümünde olduğum her işe koştuğum halde beni egale etmişlerdi.

Benimde başıma gelmişti böyle bir durum. Üsttekilerin daha sevdiği kişilere gidip, işin mutfak bölümünde olduğum her işe koştuğum halde beni egale etmişlerdi.
Bizim ekipteki herkes orada tanistı öyle torpil olduğunu düşünmüyorum. Ama gercekten pasif kalanları tercih etmelerinr saşırdım ve üzüldüm

Bizim ekipteki herkes orada tanistı öyle torpil olduğunu düşünmüyorum. Ama gercekten pasif kalanları tercih etmelerinr saşırdım ve üzüldüm
Demekki siz fazla göze batmışsınız orada, pasifler demekki onların işini görecek olan 😕

Whatsapp grubundan çıksam cok mu absetı olur acaba ama zaten er ya da geç cikacagim bir de onların sevincini heyecanini görünce icimde burukluk olustu

Hiç sasirmadim. Çok aktif , çok soran, çok merak eden insanın devlet dairesinde çok da bir işi yok bence:)
Benim eski işimde de odacak biz belirlerdik yeni alınacak kişileri, birim amiri görüşürdü, biz yorum yapar, en olmadı kura cekerdik:) orada da mesela çok cevval olanları , özgüveni fazla olanları listeye almazlardi bile, çünkü bir ton usulsüzlük vardi. Gelir , bir şeye kafası atar hemen çıkar ya da şikayet eder vs diye düşünüyorlardi. O yüzden ise ihtiyacı olan, daha mülayim insanlar alınırdı hep

Hiç sasirmadim. Çok aktif , çok soran, çok merak eden insanın devlet dairesinde çok da bir işi yok bence:)
Benim eski işimde de odacak biz belirlerdik yeni alınacak kişileri, birim amiri görüşürdü, biz yorum yapar, en olmadı kura cekerdik:) orada da mesela çok cevval olanları , özgüveni fazla olanları listeye almazlardi bile, çünkü bir ton usulsüzlük vardi. Gelir , bir şeye kafası atar hemen çıkar ya da şikayet eder vs diye düşünüyorlardi. O yüzden ise ihtiyacı olan, daha mülayim insanlar alınırdı hep
Ya belkide öyleydi bilmiyorum belki diksiyonum kötüydü belki cok komustum diye ozelestiride yapıyorum ama hic sesi cikmayan 20 kisi icinden adini bile hatirlamadigigim kisilerin cagrilmasina biraz üzüldüm. Yani maksat projeye katki saglamaksa neden sesi cikmayanlar istenir ki.

Ya belkide öyleydi bilmiyorum belki diksiyonum kötüydü belki cok komustum diye ozelestiride yapıyorum ama hic sesi cikmayan 20 kisi icinden adini bile hatirlamadigigim kisilerin cagrilmasina biraz üzüldüm. Yani maksat projeye katki saglamaksa neden sesi cikmayanlar istenir ki.
Bir de dediğiniz gibi sivriler değil sessiz sakin mülayim arkadaslar cagrilmis ben sisteme dair baya elestiride bulunmustum.

hayırlısı buymuş öle düşünme belki senin egon özgüvenin fazla gelmiş olabilir onlara :)

İyi de onlar da sistemin bir parçaları en nihayetinde. Onlara calistay bütçesini veren de bu sistem değil mi?
Neden sert eleştirilerde bulunan birini seçsinler?
Ya calistaya değildi elestirim, meslek hakkında sorunlar ve cözüm önerileri sunuyorduk zaten projenin misyonu buydu. Mebin düzenlediği değil, meb personellerinin bulundugu calistaydi online seminere katilmayanlari cagirmamislar

Neden yapacak birşey olmasın?
Tartışmak zorunda değilsin ama açıkca buraya yazdığın gibi sorabilirsin.

Back
X