Kafaya takmak değil de iki yüzlü halleri canımı sıkıyor, onun harici herkes ekli dikkat çekip milletin ağzına da laf vermek istemiyorumBu kadar kafaya takacağınıza silin gitsin.
fotoları görmesini engelleyin. başkası yorum yapınca yada paylaşınca görür çatlar resmi göremediği için.Arkadaşlar, ben çok şey yaşadıktan sonra eşimin ailesine belli bir mesafe koydum, eskisi gibi değilim muhtemelen bunu anlıyorlardır belkide anlamıyorlardır şaşırmam pişkin insanlar çünkü, neyse bu mesafe koymamdan öncede böyleydi kaynatam yeni tel alıp facebook açmış bende eşimde ekli HALİYLE! Şimdi tabi bütün sülale de ekli, diğer iki torununun, kardeş çocukları, onların çocukları hepsinin fotosunu beğenir yorum yapar benim oğlum hiç bir fotosunu beğenip yorum yapmaz, bugün özellikle güzel bir gelişmeyi paylaştım herkes iyi dileklerini yazmışlar sağolsunlar bunda yine tık yok, normalde de öyle olsa tamam diycem ama sözde çok özler has torun der sever ilgilenir yani sevmediklerini düşünmüyorum sırf bana gıcık olduğu için bunu yaptığını düşünüyorum ama bunuda kabul etmiyorum bu çok çabuk torunu gözden çıkarmak, zaten basit karakteri zayıf bir insan mümkün olduğunca can sıkıcı cıvık hareketlerinden uzak duruyorum, yani kısaca ben bunu faceden silmek istiyorum o zamanda kıymete binecek bak bak silmiş olacak ne yapayım bu konu ile ilgili
Öyle olunca görmüyor muTakipten çıkar.Ama arkadaşlıkta kalsın.Ben de babamı takipten çıkardım ama arkadaş hala
Beni bu kafaya getirenler utansınBu akıldan istiyorum
"Kaynatam feceten torun beğenmedi "
Ya biraz olgun olsanıza allah aşkına yani kaynatanız olgun değil ama siz olgunsunuz?
Bunu deneyim bu da çok kasıtlı olur amafotoları görmesini engelleyin. başkası yorum yapınca yada paylaşınca görür çatlar resmi göremediği için.
ay yanlışlıkla olmuştur anneciğim eve gidince bakarım der eve gidince bakmazsınız. yıllardır bu sebeple salladığım akrabalarım varBunu deneyim bu da çok kasıtlı olur ama
İşte normalde öyle yapıyorlar, bizbizeyken öyleler ama millet içinde tavırlı, tavrını bana yap sorunun varsa buna kızıyorumBeğense yorum yapsa size ne faydası var.
Düşünmeye bile değmez, daha iyi uzak olsun. Sahte sahte seviyorum ölüyorum dese yine rahatsız olacaktın
Yapçam valla hiç bir zor anınızda yanımızda yoklar, böyle şeylere kendileri çok önem verdikleri için sürekli ellerinde tel o bunu beğenmiş şu bunu dedikleri içinde dikkatimi çekti birazay yanlışlıkla olmuştur anneciğim eve gidince bakarım der eve gidince bakmazsınız. yıllardır bu sebeple salladığım akrabalarım var
Buda onun basitliğini acizliğini gösterirİşte normalde öyle yapıyorlar, bizbizeyken öyleler ama millet içinde tavırlı, tavrını bana yap sorunun varsa buna kızıyorum
Valla bence de anlamsız, tabiki kimse hiç bir şeye zorunlu değil ama dediğim gibi olunca, hep çıkarlarına göre hareket ediyorlar kızıyorum işte ya samimiyetsizliklerineÇok anlamsiz olmus :) kimse sizin paylasiminizi ya da çocuğunuzun fotosunu begenmek zorunda değil. Zaten mesafeliymişsiniz, sosyal medyada mıç mıç yorum yapmasını mı bekliyorsunuz? Çıkarın gitsin. Emin olun kimse de gelip, neden arkadasliktan çıkardın demez
Siz görmezsiniz en azından.Öyle olunca görmüyor mu
Aman ben onu görmüyorum zaten ergen gibi hazır sözleri paylaşıp duruyor, madem öyle benim çocuğumun resmini görmesin istiyorumSiz görmezsiniz en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?