- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
Baslikta da yazdigim gibi kayinvalidem cocuk taklidi yapiyor. Mesela bir yere giderken cocuk sesiyle "bana ne yolu ben bulucam iste" gittik diyelim "ben buldum en birinci benim aferin bana 100 puan ben kazandim"... Birsey istedigi zaman cocuk gibi nazlanarak istiyor istedigi olmadigi zaman dudagini uzatip omuz silkiyor. Bir defasinda da kendi evine yakin, tanidiklarinin da cok oldugu bir caddede esim ben ve o yururken hayatta tahmin etmeyecegim bir arkadasla karsilastim. Iki sn bekleyin E... yi gordum deyip kizin arkasindan kostum. Esim de benle geldi toplasan 1 dk konusmadik. Kayinvalidemle de aramizda 20 adimlik mesafe var ama biraz kalabalik. Ama gorecek bir mesafe yani. Neyse yanina bi gittik agliyor. Yine cocuk sesiyle "Ben kayboldum sandim beni buraya birakip gittiniz sandim cok korktum"... Yani orada cevresi olan kendisi, onun mekani... Yemek yerken bastan normal yer sonra simarir agzini sapirdatip catali tabaga vurup sarki soyleyerek yemek yemeler... Dedim ya dert degil ama bana fena halde tuhaf geliyor. Ama bilhassa esim benle ilgilendigi zaman yapiyor bunu, ilgi cekmek adina. Var mi sizin kayinvalidelerin de bunun gibi tuhaf huylari?
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.
Bu arada yaslilik bunama falan demeyin, kendisi cok akilli ve son derece sosyal biridir. Her zaman yapmiyor bunu.