- Konu Sahibi zeynep_tuana
-
Biz kışın Türkiyede yaşamaya ve gündelik hayatımızı sürdürmeye devam edebiliyorsak, sanırım siz de işlerinizi halledebilirsiniz.
bir kadinin alisveris yapmasini engellliycek neolabilir ölüm haric bu nasil soru kar camur dag tas farketmez hangi magaza nerde indirimde nevar orda soyle yeter anacim gerekirse surune surune gideriz böyle bir soruyu duymamis olayim hic yakistiramadim bir kadin asla alisveriste engel tanimaz bilmez gormez hedef goster yeter sen yuru biz arkadan geliyoruz................................yürüüüüüüüüüüü
bir kadinin alisveris yapmasini engellliycek neolabilir ölüm haric bu nasil soru kar camur dag tas farketmez hangi magaza nerde indirimde nevar orda soyle yeter anacim gerekirse surune surune gideriz böyle bir soruyu duymamis olayim hic yakistiramadim bir kadin asla alisveriste engel tanimaz bilmez gormez hedef goster yeter sen yuru biz arkadan geliyoruz................................yürüüüüüüüüüüü
söyle söyleyim bende Almanya da yasiyorum Türkiye de ise Ankara da kaliyoruz bizimde öyle nisan icin filan gitmemiz gerekecek,ben senin yerinde olsaydim subat ta giderdim almanyanin sogunu kisini bilirsin felaket olur özellikle benim bulundugum bölge kuzey oldugu icin daha soguk ama yinede bu sogukta bile her gün alisverise gittigimizi bilirim sonra burda biri var tanidik onlarda gecen sene evlendi kiz Türkiye ye gelin gitti bütün alisverisini daha dogrusu cogunu burdan yapti tabi büyük alisverisler haric ama kiz her gün carsidaydi sürekli yani o sogukta bi de üstelik ama subat ta git bence madem derslerden kalacagini söylüyorsun diger sekilde,azcik üsüyün canim ondan bir sey olmaz derslerinden kalmaktan iyidir hem arabayla gidilcekmis zaten daha ne ??? sen git subatta emin ol cok güzel bir sekilde tüm alisverisini yaparsin biz bu sene subatin sonunda gittik tatile Ankara ya burda kar yagarken gittik Türkiye ye bi gittik günes vardi Mart ayindada geri dönmüstük bence bu hic bir sekilde sorun olmaz emin ol
canim ya almanyadada türkiyede olan hersey var .. olmadi siparis ettir türk mobilyalari halilari herseyi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?