- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi zeynep_tuana
-
canım mağaza mağaza dolaşmana bile gerek yok. artık internet var :))
ben tr de olduğum halde vaktim de komple boş olduğu halde mobilyamı internetten seçtim. sadece bölge bayii isimlerini aldım. ve gidip parasını verip sipariş ettik. inan misafirodamı hiç görmeden komple internetten aldım halılarımı da öyle. netten karar verip mağazaya gittik hep :)
hiçbirşey alışerişe engel değildir. geçen sene şubatta çok kar yağmamıştı. sorun olmaz sen rahat ol.
Ilkbahar da git bence...ya sormak istedim ben sadece.
size kolay gibi görünebilir ama almanyadan kalkip türkiyeye gelmek hemde kisin öyle kolay olmayabiliyor bazen. ucaklar bile iptal olurken. sormak istedim sadece.
gelirim sonra bu sebeplerden dolayi istedigim gibi bakamazsam mobilyaya iyi olmaz. haliyle düsünmem gerek. sonucta bi kere aliniyo dimi.
yinede tesk ederim yorumlariniz icin
Ilkbahar da git bence...
Ki$in çok hasta oluyormusunuz? Ankaranin sogugu baya soguk oluyor benim donmaktan e$ya bakmaya halim kalmami$ti Allah'tan sadece nikah yapilmi$ti o dönem
Bir de sen ba$ka bir yerde kaliyorsun sanirim ve arabayla her ali$veri$ için Ankaraya mi gelceksin? Eger öyle yapcaksan elbette zor olur.
Oglan evi seni misafir etsin canim git gel olmaz ki ama...
canim evet hassasim ben biraz.. hasta olmaktan ziyade gidip gelmeyi düsünmüstüm ben..
bide hastalanirsam dahada kötü olur. bosu bosuna gitmis olacagim türkiyeye.
nisanlim kendiside ankarada kalmiyor. birlikte gidecegiz ankaraya orda akrabalarda kalacagiz bi iki gün falan sonra esyalarimizi alip dönecegiz.
İnternetten eşya bakabilirsin canım şimdiden. Ne alacağını aşağı yukarı belirler ve internette mağazası olmayan 3-4 yer gezip son kararını verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?