Dert degil ama..eşimi anlayamadim

gulsen001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
360
157
73
Iyi geceler. 3 senelik evliyim. Cocugumuz olmadi. Yeni yeni doktora basvurduk. Az once esimin cuzdanina bakiyim dedim. Not kagidı sıkıstırmıs biyere. Baktim (bayanlarin yumurta catlatici icin kulllandiklari ilac) klomen 50 mg adetin 3.gunu baanacak 5 gun kullanilacak die not almis. Bu ne dedim 1.sordugumda arastirdim dedi.2. Sordum is yerinde abi dedi dedi.3. Sordum ya konusuyoduk soyledi dedi neden durup dururken sana boyle bisey soyledi millete ozelimizi mi anlatiyosun dedim yok dedi. En son sormus adam dusunmuyomusunuz daha die bizimkide dusnuyoruz demis adamda bizimde olmadi esimle ben bu ilaci kullandim sizde ikiniz kullanin diyip yazdirmis.birde bu ilac doktor kontrolu olmadan kullanilmiyor. Yapma dedim birak sorarlarsa dusunmuyoruz de ne gerek var. Ben artik utaniyorum milletin sormalarindan. Bu ay zaten asilama yaptiricaz kimse bilmiyor . Ama esim herkese anlatiyor galiba.cunku sorun bende pko var.. birde ya esim adama uyup ilaci gizli gizli kullansaydi adam sende kullanicaksin demis..esimin bu kinuya bukdar takildigini bilmiyirdum ne biliyim bu beni daha cok uzdu

Kime ne ?

Esin neden seninle paylasmadigini başkalarıyla paylaşıyor ?

Sinir oluyorum şu kenardan köşeden çıkıp "olmuyo mu hee olmuyo mu " diye dert paylaşır gibi görünüp dert olanlara. .belki ben istemiyorum abicim sana ne ?

Doktorun tavsiye etmediği ve onaylamadığı bir ilacı sakın kullanma ..

Demekki eşini çok sıkıştırıyor millet.soyle eşine kimseye açıklama yapmasin.tasasi millete düşüyor hey Allah'ım

Yok Allahtan ben bilincliyim arastiriyorum onada soyledim kullanma diye .kim bilir daha neler konusuyorlar su erkeklerin muhabbetlerini hic anlamiyirum ustlerine vazife olamayn seylere burunlarini sokmaktan zevk aliyorlar.

Demekki eşini çok sıkıştırıyor millet.soyle eşine kimseye açıklama yapmasin.tasasi millete düşüyor hey Allah'ım

Evet malesef her ortamda aile icinde mutlaka bi soran oluyor. Biz bukadar takmiyorduk. Ama beynimze islediler sagolsunlar. Ama esimin bukadar dert ettigini bilmiyordum. Ben dusunmuyoruz diyorum o kumbilir neler soyluyor

Evet malesef her ortamda aile icinde mutlaka bi soran oluyor. Biz bukadar takmiyorduk. Ama beynimze islediler sagolsunlar. Ama esimin bukadar dert ettigini bilmiyordum. Ben dusunmuyoruz diyorum o kumbilir neler soyluyor
Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin canm ama inan benim bir tane var sokakta gördüğüm samimi olmadığım insan bile ikinci ne zaman diye soruyor.densizler işte bunaltiyorlar insani.gerekirse sert bir şekilde uyarin soranı.ben artık öyle yapıyorum.ne meraklı saygısız bu insanlar ya.

Bizim milletin başka bir şeye merakı mı var ki, kim kimle, kim evlenmiş, kim çocuk yapmış? Başka derdi olanı görmedim ben. Tek derdimiz üreme faaliyetleri. Kafası işe yarar bir şeye çalışan adamı da sevmeyiz zaten, işgüzar deriz, icat çıkarma, bunun da muhabbeti çekilmiyor deriz. Haa sonra bir de herkes profesör doktordur, doktordan daha iyi bilir her derdin her devasını. Bir de doz vermiş adam vay bee, cesarete bak.
Eşin belki senin üzüldüğünü düşündüğü için seninle konuşmadı, ama 'abi'sinin lafına göre ilaç kullanmaya cesaret etmesi facia. Bence oturup iyice derdini anlat, ortak bir karar alın, bu konuda gereksiz soru soranlara ne diyeceksiniz, ne hissediyorsun, planlarınız ne vs. Bu konuları benimle konuş de.
Sen de kendini çok üzme, bu durumu yaşayan bir tek sen değilsin. Utanacak olan da sen değilsin, hala bu soruları sormamayı öğrenememiş diğerleri. İnsanların özeline burnumuzu sokmadan duramıyoruz bir türlü.

Belkide esin olmuyo dememistir adamda öyle düsünüp önermistir esin belliki cok istiyo tedaviye yeni baslamissiniz bi faydasi olur diye yazmistir danismadan kullanmasi tabiki uygun olmazdi.. Yani üzme kendini kim ne diosa desin

İstiyor demek adamcağız.Kırma bak araştırmış.Aşılamayla uğraşmak gereksiz çatlatma deneyin daha iyi.Ayrıca benim eşim de kullandı klomen sayı arttırmak için.Büyük ihtimal kilon var çünkü pko olmak engel degil hem pko hem kilolu olmak engel.

abartacak bişey yok bence. almış cüzdana atmış sana bile söylememiş.

Bence takacak birsey yok insanlar meraklıdir soracaklar.buna alismalisiniz ama insallah alismaniza gerek kalmadan allah nasip eder .ama olsada ikinci nezaman diyecekler 2 .olsa kimisi3.düşünüyormusun diyecek kimisi aman budevirde 3.ne yapacan 2 yeter diyecek .alısin bence hangi birine laf yetistirecek siniz. Ayrıca sallayın gitsin bukadar takintili olursaniz çocuğunuz olmaz ayrıca streste neden olmamasina

Yok Allahtan ben bilincliyim arastiriyorum onada soyledim kullanma diye .kim bilir daha neler konusuyorlar su erkeklerin muhabbetlerini hic anlamiyirum ustlerine vazife olamayn seylere burunlarini sokmaktan zevk aliyorlar.
Sen de o burunlari soktukları yerden zevkle çıkar ..eşini tembihle, senin sıkıntı duyduğun ve paylaşmak istemediğin durumları orda burda konuşmasın ..o konuştukça ,başkaları da konuşur ..kimseye kızma ,meydan veren kocana kız ..

Tsk ederim cvplar icin bu cocuk mevzusu beni fazlasiyla geriyo her ay beklemek stres.kayinvalide ustumde oturuyor. Psikolojimi tahmin edersiniz. O yuzden biraz fazla ayrintiya takiliyorum galiba . Esime kizmadim sadece guzelce konustum bu konuyu baskalariyla konusmamasi gerektigini. Daulariniz icin Allah razi olsun.

Esin klomen mi kullanacak yumurtlarsa catlatma ignesini de yaptirsin belki o dogurur. Zaten asilama isleminden once bunlari sen kullanacaksin ki. Bu kadar takintili olma. Ben de esim de zaman zaman yakin gorduklerimizden bu tarz tavsiyeler alirdik. 5 yil sonra asilama ile bulduk sukur. Stres cok etkiliyor. Ben takilacak bir dert goremedim.

insallah hemen olur bebisiniz.esinize de acidim vallahi adam bunalmis surekli sormalarindan demekki.bizde 6 yil sonra bulduk kizimizi.27 aylik oldu sonra hop ikinci surpriz yimurtamiz geliyor.hic uzulme pko engel deyil klomeni erkekler de kullaniyor dr onayiyla tabi.sen cevrene karsi susma sakin stres de yapm tedavini aksatma elinden geleni yap yuce Allah nasip eder insallah saglikli bir bebis size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…