- 20 Mart 2015
- 360
- 157
- 73
Iyi geceler. 3 senelik evliyim. Cocugumuz olmadi. Yeni yeni doktora basvurduk. Az once esimin cuzdanina bakiyim dedim. Not kagidı sıkıstırmıs biyere. Baktim (bayanlarin yumurta catlatici icin kulllandiklari ilac) klomen 50 mg adetin 3.gunu baanacak 5 gun kullanilacak die not almis. Bu ne dedim 1.sordugumda arastirdim dedi.2. Sordum is yerinde abi dedi dedi.3. Sordum ya konusuyoduk soyledi dedi neden durup dururken sana boyle bisey soyledi millete ozelimizi mi anlatiyosun dedim yok dedi. En son sormus adam dusunmuyomusunuz daha die bizimkide dusnuyoruz demis adamda bizimde olmadi esimle ben bu ilaci kullandim sizde ikiniz kullanin diyip yazdirmis.birde bu ilac doktor kontrolu olmadan kullanilmiyor. Yapma dedim birak sorarlarsa dusunmuyoruz de ne gerek var. Ben artik utaniyorum milletin sormalarindan. Bu ay zaten asilama yaptiricaz kimse bilmiyor . Ama esim herkese anlatiyor galiba.cunku sorun bende pko var.. birde ya esim adama uyup ilaci gizli gizli kullansaydi adam sende kullanicaksin demis..esimin bu kinuya bukdar takildigini bilmiyirdum ne biliyim bu beni daha cok uzdu