dert değil ama insanın canını sıkan bir durum

firstbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
271
0
46
İstanbul
mrb arkadaşlar iyiki sizler varsınız bu öğlen arasında başka kimle dertleşçektim nese hemen konuya geçiyim ben işe yeni başladım 2 hafta oldu sanrm öle herkesle fıkı fıkı değilim iş arkadaşım var aynı odada biraz onla konuşuyorum öle diğer odadaki kişilerle gerekmedikçe konuşmuyorum öğle yemekleri bahçede yeniyor burda herkes evinden bişiler getiriyor masa kurulup yeniliyor

tikirt var ama böle yapıyorlar bende daha tam düzene alışamadımdan dışardan yemek sölüyorum onlarla yiyorum buarada dışarı cıkmaya yer yok yani öle biyer:S nese ben bugn yne söledim yemek onlarda sofra kurdu ama varya nasıl yemekler bende hamburger söledm ama isteksiz söledim çok secenk yoktu 7 8 kişi bi masaya otrduk nese yemeğe başladık herks bi heyecan yiyo konuşuyo nebilyim bi insanda cıkp bundan sende yermisn nebliym kekler börekler var hiç bi ikramda bulunmayıp birde 2 laf bile etmediler öle tek başıma yip kakltım ben yokmuş gibi davarandılar he ben hanmrgern hepsini bile yiyemedm 2 ısırkla doyan bi insanım onların yemeklernde aklımda kalmadı ama beni öle dışlamaları kendimi kötü yalnz hissetim bişi düşnmedm iiyi kötü ama ble yapmaları ayıp değilmi bişi sorulmaz mı ya çay içiyorlar sende istermsin denmezmi ben mi kötü düşünüyorum anlamdım gitiiS:

mrb arkadaşlar iyiki sizler varsınız bu öğlen arasında başka kimle dertleşçektim nese hemen konuya geçiyim ben işe yeni başladım 2 hafta oldu sanrm öle herkesle fıkı fıkı değilim iş arkadaşım var aynı odada biraz onla konuşuyorum öle diğer odadaki kişilerle gerekmedikçe konuşmuyorum öğle yemekleri bahçede yeniyor burda herkes evinden bişiler getiriyor masa kurulup yeniliyor

tikirt var ama böle yapıyorlar bende daha tam düzene alışamadımdan dışardan yemek sölüyorum onlarla yiyorum buarada dışarı cıkmaya yer yok yani öle biyer:S nese ben bugn yne söledim yemek onlarda sofra kurdu ama varya nasıl yemekler bende hamburger söledm ama isteksiz söledim çok secenk yoktu 7 8 kişi bi masaya otrduk nese yemeğe başladık herks bi heyecan yiyo konuşuyo nebilyim bi insanda cıkp bundan sende yermisn nebliym kekler börekler var hiç bi ikramda bulunmayıp birde 2 laf bile etmediler öle tek başıma yip kakltım ben yokmuş gibi davarandılar he ben hanmrgern hepsini bile yiyemedm 2 ısırkla doyan bi insanım onların yemeklernde aklımda kalmadı ama beni öle dışlamaları kendimi kötü yalnz hissetim bişi düşnmedm iiyi kötü ama ble yapmaları ayıp değilmi bişi sorulmaz mı ya çay içiyorlar sende istermsin denmezmi ben mi kötü düşünüyorum anlamdım gitiiS:

Tikirt nedir? sodexo, multinet gibi bişi mi :S

Belli ki onların bir yeme düzeni var..Herkes evden birşeyler getiriyor ve toplu halde yeniyor..
Yarın sende bir kek veya börek yapıp öğle yemeğinde sofraya koyabilirsin..

Eğer onlar sana yaklaşmıyorlarsa sen bir adım at bence..
Davet bekleme :34:

Aynı odada çalıştığınız arkadaşınıza sorun bende bişiyler yapıp getirmek istiyorum diye.
Veya sizde bişiler hazırlayıp götürün. Yemek zamanıda buyrun arkadaşlar buda benden deyin ortama uyum sağlamaya çalışın.
Hatta tatlı yapabilirsin, pasta mesela. Ona daha çok sevinirler şahsi fikrim :D

Ben doğru anlamadım mı? :26:
Hakikaten "tikirt" nedir?
Ben dikkat etmemişim ona

Son düzenleme:
bence sende evden yemek goturdu sıyrılma aralarından sen onlara ıkram edıyormusun bana hamburger da cazıp geldı buarada :17:

Siz dışlanmaya ortam hazırlamışınız bana göre... 2 haftadır ordaymışınız bir kere evde hazırlayıp götürüp ikram edebilirdiniz... Ben olsam dışardan yemek söyleyen birisine ikram etmezdim yiyeceğimden... Yemek istemediğini düşündüğü için dışardan söylediğini düşünürdüm...

Orasi is yeri, insan calisinca öglen öyle bir acikiyorki, adamlar evinden yemegini belki kendisine göre getirmis, birbirinize ev ziyaretine gitmemissinizki.
Her yerin bir kurali vardir onlarda öyle kurmuslar kurallarini.
Ne güzel iste herkes oturup birlikte öglen yemegini beraber yiyiyor.
Sayet degismesini istiyorsan ilk adimi sen at o zaman ama beklentin olmasin, kimse sana birsey sunmak mecburiyetinde degil, cünkü orasi is yeri.

Bence sen kendi,ni biraz çekmişsin. "Gerekmedikçe oda arkadaşım dışında kimseyle konuşmuyorum." demen, herkes evden getirirken senin dışarıdan söylemen onlara kendini uzak tutmaya çalıştığın izlenimi vermiştir. Sonuçta bi hamburgerden kimseye ikram edemezsin, onlar da bu kız ikram etmek de istemiyor ikram kabul etmek de istemez diye düşündürmüş olabilir. Ya da ortam zaten çok samimim ise herkes her ortaya konan şeyden yiyor ise teklif beklemeden yeniyor olabilir.

kendim yazmışsın canım kimseyle sıkı fıkı değilim sadece yanımdakiyle konuşuyorum o da arada bir diye. belki seni soğuk gördüler kendi aralarında bir gruplarsa içlerine girmek için senin çaba göstermen lazım.anlamadığım bi şey var herkese ikram edip de sana etmediler mi?

sende bişeyler götür canım...
hem aralarına girmiş olursun böylece...
daha yenisin böyle hissetmen normal...

Orasi is yeri, insan calisinca öglen öyle bir acikiyorki, adamlar evinden yemegini belki kendisine göre getirmis, birbirinize ev ziyaretine gitmemissinizki.
Her yerin bir kurali vardir onlarda öyle kurmuslar kurallarini.
Ne güzel iste herkes oturup birlikte öglen yemegini beraber yiyiyor.
Sayet degismesini istiyorsan ilk adimi sen at o zaman ama beklentin olmasin, kimse sana birsey sunmak mecburiyetinde degil, cünkü orasi is yeri.
bırbırlerıne ıkram edıp konu sahıbınemı etmemısler bırde o var

Yarın sende evden birşeyler yap götür canım ama sende onlara biraz soğuk davranmıssın 2 hafta oldu işe gireli sadece oda arkadaşımla konuşuyorum digerleriyle degil belkide o yüzden böyle davranabilirler.

kendim yazmışsın canım kimseyle sıkı fıkı değilim sadece yanımdakiyle konuşuyorum o da arada bir diye. belki seni soğuk gördüler kendi aralarında bir gruplarsa içlerine girmek için senin çaba göstermen lazım.anlamadığım bi şey var herkese ikram edip de sana etmediler mi?

evet saten canımı sıkan o yani ayıp bence herkes yorum ayzmış tşkler ama yani ben onalra bişi soryurumadam aklıı yüzüme bakıp cevap bile vermiyolar dedğiniz gibi cok sammiler

evet saten canımı sıkan o yani ayıp bence herkes yorum ayzmış tşkler ama yani ben onalra bişi soryurumadam aklıı yüzüme bakıp cevap bile vermiyolar dedğiniz gibi cok sammiler

Canım, yeni bir ortama girdiğin vakit samimiyet kurmak biraz zaman alır..
Bence moralini bozma hemen..
Sen yarın yemeklerine dahil olarak ilk adımı atmış olursun işte..
Onlara seni tanımaları için biraz zaman ver..

üst kattakikilerle ne konuşabilirmki görüşmüyoruz servisten servise yada yemekelrde işte servis süreside 5 dakikda yani

sen yap götür ve ikram et
utansınlar
çay al kendine onlara da sor ister misiniz diye
yine utansınlar
bu arada işe yarayan bi yöntem söyliyim sana
tecrübeyle sabittir
ortamda kızlar çoksa ki erkekler de meraklı artık
çok iyi kahve falı bakarım de
göreceksin sıraya girecekler ve birden acaip kaynaşacaksınız
süreci hızlandırmış olacaksın:)sallarsın bişiler işte:)))

evimizde tadilat görüyo doğalgaz yaptırıyoruz parkeler falan değişşilyo düşündüm daha önce bişler ikram etmeyi ama fırsatım olmadı yarın hazır bişler alıyım bari

Back
X