dert değil ama insanın canını sıkan bir durum

canım benim hiç uğraşma benide kabul etsinler diye zamanla zaten onlarda alışırlar birşeyler değişir.. kesinlikle beni ayırıyorlar diye düşünme sen daha yenisin onların tartışmalarını birbirlerine olan kinlerini daha bilemezsin onlar içlerinde birbirlerine öyle şeyler besliyorlardır ki.. hiçbir iş yerinde dostluk yoktur pazartesi başlar arkadaşlık cuma biter.. sadece bir iki tane arkadaş olsun o sana yeter.. ve sana tavsiyem kimseyle özelini paylaşma günlük şeylerini söyle onu aldım bunu aldım diye ama ailevi ve özelini kesinlikle paylaşma.. ben bu hafta öyle kazık yedimki 4 yıllık oda arkadaşlarımdan..fırsatını bulsunlar anında satarlar seni...

yok öle bişimi anlatmam saten ya aslında bişi duymuştum inanmamıştım doruymuş burdaki çoğu insan Allaha inanmıyormuş bırakın müslümanlığı burda konusu bile açılmazmış yanımdaki kzı dedi bi tuhaf oldum vala:S

Son düzenleme:
herkesin kendi inancı bunlara takılma....
sen yalnız kalmayacak kadar aralarına gir yeter...
valla merak ettim bende bişeyler götürdün bugün madem bakalım nasıl olacak sonuç...
yemekten sonra yaz mutlaka...

tabikide inançları beni ilgilendirmez sadece tuhafıma giit bunu lafta etmem hiçbi zaman sadece burda paylaşmak istedim yazıcam mutlaka

yok öle bişimi anlatmam saten ya aslında bişi duymuştum inanmamıştım doruymuş burdaki çoğu insan Allaha inanmıyormuş bırakın müslümanlığı burda konusu bile açılmazmış yanımdaki kzı dedi bi tuhaf oldum vala:S

Allah 'a inanmıyor olmaları onların size karşı soğuk davranmalarına sebep değil ki..

Son düzenleme:
aynı tas aynı hamam arkadaşlar ben getirdiklerimi sofraya koydum bikaç çeşit getirdm kmse birtanesnden alıp yemedi hatta bunlardanda yiyin dememe rahmen birden diyet lafları dönmeye başaldı bende ağzımı açamadım daha:S

aynı tas aynı hamam arkadaşlar ben getirdiklerimi sofraya koydum bikaç çeşit getirdm kmse birtanesnden alıp yemedi hatta bunlardanda yiyin dememe rahmen birden diyet lafları dönmeye başaldı bende ağzımı açamadım daha:S

O zaman boş ver arkadaşım sen işini yap gitsin tek başına takıl en iyisi bu.

cok gereksiz bu tarz seyler :19:

yani herkes kendisi getirsin kendi yesin bence, ne gerek varki kek yapip ortaya koymaya ya da borek yapip ortaya koymaya? bu sekilde her gun birsey yapmak gerekir evde..halbuki tek basina yiyeceksen ekmek arasi yapar yersin..her gun borek corek mi yapilir yenir ya?

arkadasim sen kendi yiyecegin kadarini ve kendi yiyecegin seyleri gotur..kendin otur herkesin arasinda ye bana kalirsa...cok laubali geliyor bana oyle piknik havasinda ogle molasi. salla ya...

Herkesin size karşı sebepsiz yere soğuk davranması çok manasız..
Ya çok kendilerini beğenmişler hepsi de..Ya da kendilerine göre bir nedenleri var..

valla şaşırdım....
bana sanki sen yanlış anlamışsındır gibi gelmişti ilk başta...
ama öyle değilmiş...
sen bi adım attın madem gerisini zamana bırak...

ya saten hergün kekler börekler konmuyor bi gün konuşuyorlar öle getiriyo dünde konuşuldu getrdim ama fıs yani yeni elemanlar alıncakmış 2 tane belki onlarla anlaşırım napayım:S

ne ilginç biyermiş orası...
bizede geliyo yeni elemanlar resmen etraflarına doluşuyoruz tanışmak için..
yalnız kalmasın diye elimizden geleni yapıyoruz...
üstelik öyle küçük biyerde değil burası koskoca hastane...
yemek yeme şekilleride çok saçma zaten..
hergün bişeyler getirilemezki evden nereye kadar yani...
sen yedin mi bugün onların getirdiklerinden yada herhangi bi ikram fln oldumu...
sonuçta sende bişeyler getirmişsin koymuşsun ortaya..

ne ilginç biyermiş orası...
bizede geliyo yeni elemanlar resmen etraflarına doluşuyoruz tanışmak için..
yalnız kalmasın diye elimizden geleni yapıyoruz...
üstelik öyle küçük biyerde değil burası koskoca hastane...
yemek yeme şekilleride çok saçma zaten..
hergün bişeyler getirilemezki evden nereye kadar yani...
sen yedin mi bugün onların getirdiklerinden yada herhangi bi ikram fln oldumu...
sonuçta sende bişeyler getirmişsin koymuşsun ortaya..

ben kendi getirdikerlimi yedm onlar bana ikram etmediler

erkeklerde mi böyle sana karşı yemekte...
erkek milleti pek öyle şeyler yapmaz çünkü...
kadınlar gibi ayrımlara girmez fln....
muhabbet ediyormusunuz yemekte...

cnmm eğer sen en başta onlara adım atmazsan onlar adım atmaz... sen davet ettin mi... hamburgerde olsa isteyen var mı diye sordun mu?
ayrıca daha yenisin bekle birsabırlı ol cnm bnm.... işyerleri ev gibi değildir öyle pat diye hemen araya karışamazsın çok çok nadirdir öyle olması... sabırlı ol sen nazik davran insanlardan kendini kesinlikle soyutlama :34: eğer birine yardım etme ihtimalin varsa istersen senin için şöyle yapabilirim de:34:
böyle sen adım attıkça karşındaki adım atar... sen düşünceli oldukça karşındaki düşünceli olur :34:

mrb arkadaşlar iyiki sizler varsınız bu öğlen arasında başka kimle dertleşçektim nese hemen konuya geçiyim ben işe yeni başladım 2 hafta oldu sanrm öle herkesle fıkı fıkı değilim iş arkadaşım var aynı odada biraz onla konuşuyorum öle diğer odadaki kişilerle gerekmedikçe konuşmuyorum öğle yemekleri bahçede yeniyor burda herkes evinden bişiler getiriyor masa kurulup yeniliyor

tikirt var ama böle yapıyorlar bende daha tam düzene alışamadımdan dışardan yemek sölüyorum onlarla yiyorum buarada dışarı cıkmaya yer yok yani öle biyer:S nese ben bugn yne söledim yemek onlarda sofra kurdu ama varya nasıl yemekler bende hamburger söledm ama isteksiz söledim çok secenk yoktu 7 8 kişi bi masaya otrduk nese yemeğe başladık herks bi heyecan yiyo konuşuyo nebilyim bi insanda cıkp bundan sende yermisn nebliym kekler börekler var hiç bi ikramda bulunmayıp birde 2 laf bile etmediler öle tek başıma yip kakltım ben yokmuş gibi davarandılar he ben hanmrgern hepsini bile yiyemedm 2 ısırkla doyan bi insanım onların yemeklernde aklımda kalmadı ama beni öle dışlamaları kendimi kötü yalnz hissetim bişi düşnmedm iiyi kötü ama ble yapmaları ayıp değilmi bişi sorulmaz mı ya çay içiyorlar sende istermsin denmezmi ben mi kötü düşünüyorum anlamdım gitiiS:

canım seni çokiyi anlıyorum bende 3 hafta önce bir işe girdim orda yeni olduğum için herşeyi bana yıkmaya çalıştılaar..7 kız vardık ama ben konuşuren yada biş derken hiç kaale almadılar sanki yokmuşum gibi davranıyolardı böle burnu bir karış havada tavırlar yemeğe giderken beraber gidelim diye teklif yapıyordum onlar işim var şimdi çıkama diyolardı sonra bi bakıyordum hopp bi kaç kız grup olmuş 5 dk sonra arkamdan geliyorlardı bişi konuşuyo olurdum mesela lafımı bile bitirmemi beklemeden öbürü diğeriyle konuşur lafım havada k alırdı...daha fazla dayanamadım bu ortamama çıkışımı verdim..çünkü işyerinde benim için huzur çok önemliyd

Back
X