dert değil ama insanın canını sıkan bir durum

sonum benmde öle oluck sanrım aynılarını ben yaşıyorum benm için de huzur cok önemli bide bişi sorcm konu ile alakalı değil belki ama aylık akbil ne kadar öğrenci

Aman takma kafana bende yemeklere tek çıkıyorum. Bizim birimde tek bayanım çünkü. Diğer birimdekilerle aram iyi ama her gün tlf açıp banada haber verin demek garip geliyor. En iyisi gidip yemeğimi yiyip geliyorum :21:

yaz tatilde çalıştığım bir yer vardı... Durum aynı senin iş yerin gibiydi. Eskiler oturup şen şakrak yemek yer sohbet ederlerdi. Bende kendimi dış kapının mandalı gibi hissederdim. Sonra hepsiyle konuşmaya ve arkadaş olmaya başladım. Sorun ortadan kalktı. Yani anlatmak istediğim kimse sana yaklaşmaz sen yaklaşacaksın asla davet bekleme onlar kendi aralarında sohbet ederken sohbete dahil ol... Mesela hatunun birinin saç rengini sor 'ayyyy ne hoş bir renk bayıldım. adı ne' filan maksat sohbete bir yerden girebilmek. Gülümse bol bol gülümsemek bulaşıcıdır. Sen gülümsersen onlarda gülümser. Hımmm bu arada kek yapma olayı mantıklı sende akşamdan kekini yap masaya koy 'buyrun arkadaşlar' diyerek ikram et. Dağdan inmedilerse bu kadar medeni yaklaşıma sana dostane yaklaşacaklardır emin olabilirsin.:42:

anladığım kadaryıla tüm konuyu okumamışsın cvpları falan:)nese ben kekiide yaptım yemediler aynı şeyler işten ayrıldm saten

anlamadığın ne kadar belli bir bilsen:47:

'zaten 'o,'zaten'

ben hep öle sölüyorum siz benim konuşamımı yargılıosunuz şimdi tmm ilk başta anladım baya kötü yazmıştım haklıydınız ama şimdi ne bu yani pardon ama TDK damı çalışıyorsunuz kelime düzeltme hastalığınız mı var bende biliyorum doğru yazmayı dilekçe yazmıyorum altıüsütü forum sitesinde kafamı dağıtıyorum bukadar kasmaya gerek yok ha siz diyosanız ben hepsini düzeltirim koly gelsin size

Back
X