Dert değil ama üzüldüm işte

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
merhaba arkadaşlar.çok büyük bir dert değil ama canım sıkıldı işte.konu oldukça basit.çok değer verdiğim bir arkadaşım az önce facede birşey paylaşmış.demiş ki; aptal sarışın yoktur.sadece kendini erkeklere beğendirmek için saçını sarıya boyatan aptallar vardır. üzüldüm.neden?saçlarım sarı ve her seferinde arkadaşım bunu dile getirir.tabi güzel renk,bende istiyorum anlamında.ama böyle birşey paylaşması garip değil mi?çok canım sıkıldı gerçekten....haksız mıyım???

Ahaha çekemiyo resmen senii?? Farkında değilmisin hala. Bide üzülüyosun ya. Sevinsene canım resmen kıskanıyo seni? Ben olsam anında şöyle yazardım '' Of ya kıskanılmak kadar güzel bişey yok :) Ama bu kadar belli etmeyinde düşürmeyin kendinizi.. '' gibi şeyler tamamen attım. Veya hiiiç takma resmen kıskanıyo

çok şekersin canım yaaa...yazmak istiyorum aslında ama bu kez de eşimden çekiniyorum... Facede reklam mı yapıyorsun falan der bana.valla kesin der...

arkadaşının başka bildiği ne merak ettim öğrenmek istedim neleri keşfetti acaba daha:))) yok sarışın erkek için boyatırmışta falan o da bunu diyerek aynı hataya düşmemişmi millete kendini göstermek için demiş olamazmı.kendini zeki göstermek istedi galiba:)) sarışın değilim boyatmamda ama bırakılsın şu sarışınlara denen soğuk espiriler iğrenç ithamlar yahu.. kapak olsun işte banada kendini göstermiş gibi geldi:))) sıkma canını o da aynı hataya düşmüş benim gözümde..boyatmak istiyosanda kim takar onu de yap yahu..isterse arkandan küfretsin aldırma zevkler renkler farklıdır..insanın niyeti ne düşündüğü ahlakı vs. saç başla anlaşılmıyor..

sende söle olanı ne var benimki olsa beni üzene hemen resim koy der ama olsun ya o zaman yanına geldiğinde açarsın öleeee bi konu olmazzmı janjan

Ona bişey diyemem işte der der. Ama kıza çok bozuldum. Ya bu kadar belli etmemeli insan kıskandığını. En sinir olduğum şeyde ima'dır. Yüzüne söylemek varken gider böle şeyler yapar of çok saçma Ben olsam ya öle bi söz yazardım , ya arkadaşın dediği gibi fotoyu koyar nispet yapardım yada direk sorardım sert bi şekilde o yazdığın saçma ve iğrenç yazı banamıydı diye.[ Ama kesinlikle takmazdım ]

geçmişinde sarışın bir bayan yüzünden yaşamış olduğu bir sıkıntısı var ki böyle bilinçaltı patlamaları yaşıyor. kendince kendini rahatlatıyor. takma kafana. o kişiyi de hayatında pek fazla bir yere kondurmamaya özen göster.

her nedense ben ona ya da kimseye görünüşle ilgili laf etmem.dediğin gibi tercih meselesi...ama sürekli benle didişip durur.neden allahım yaa....son günlerde zaten durmadan bana imalarda bulunuyordu bu kez baktım artık kendini aşmışşş

sen en iyisini yapıyorsn..asla onun durumuna düşme..bellide etme kızdığını madem pek anlaşamıon bırak kendi kendini yesin..o kendi dediği duruma düşmüş işte demiştim ilk yorumda birde ona cevap verip ciddiye alıyomuş gibi kabartma bi yerini..öleleri hep haklı görür kendini..o kişiliğini koymuş ortaya belli sende bu şekilde gösteriyosun..asla çocuk gibi sen banamı yaptın sen neden vay anam bunu dedin gibi ağlaşma karşısında..aklı var şeyi var madem arkadaşı sarışın bunu yapmazdı..bence bu kıskançlık fesatlık değil öle olsa sarışın olurdu kendini gösterebilme çabası..

yazz kızz yazz sinir oldum bildigin kıskanıyo senii mesafe koy arana yoksa cok üzerler senii

arayı yapmak yerine neden ateşi körüklüyorsunuzki???yanlış anlamayında zaten kendisi üzüldüm diyor bu yapılan için şimdi o da cevap verse açıkcası bana üzülmüş olması koca bi yalan gibi gelir..öyle olmaz böyle olur diyerek hareket neye yarar??demek istediğim arkadaş dost bulmak zor,kötü davranyo diye arkanı dönmek kırmak konuşmamak düşman olmaktan daha kolay ne varki?tanımıyoruzda..nerden anlaşılıyor kıskanç olduğu??sonuçta arkadaş diye kendi kendine güvey olmuyor ya konu açan,oda arkadaşına böle iğneleme gönderme yapacak değil herhalde..konuşabilir,yani banamı yaptn gibi saçma sapan deil sadece üzerine alınıp üzüldüğünü diebilir ve çözebilirler ama laf sokmak neye yarar???üzüldüm diyen biri için bu tavsiye saçma geldi sadece..

ne alıngan milletiz yahu
yani canım diğer yorumları okumadım ama
kafaya takma diyeceğim lakin sen kafaya çok takmış olmalısın ki
konu açmışsın
haberin yokmuş gibi davran canını sıkma böyle söylemler karşısında
bu facebook ta ne cok canlar yakıyor be
kullanmayın kullanmak zorunda değiliz ki!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…