- Konu Sahibi atessizprenses
-
bırak allah aşkına hayatı çözdüğünü zanneden ergen lafları bunlar
ahaha çekemiyo resmen senii?? Farkında değilmisin hala. Bide üzülüyosun ya. Sevinsene canım resmen kıskanıyo seni? Ben olsam anında şöyle yazardım '' of ya kıskanılmak kadar güzel bişey yok :) ama bu kadar belli etmeyinde düşürmeyin kendinizi.. '' gibi şeyler tamamen attım. Veya hiiiç takma resmen kıskanıyo
arkadaşının başka bildiği ne merak ettim öğrenmek istedim neleri keşfetti acaba daha:))) yok sarışın erkek için boyatırmışta falan o da bunu diyerek aynı hataya düşmemişmi millete kendini göstermek için demiş olamazmı.kendini zeki göstermek istedi galiba:)) sarışın değilim boyatmamda ama bırakılsın şu sarışınlara denen soğuk espiriler iğrenç ithamlar yahu.. Kapak olsun işte banada kendini göstermiş gibi geldi:))) sıkma canını o da aynı hataya düşmüş benim gözümde..boyatmak istiyosanda kim takar onu de yap yahu..isterse arkandan küfretsin aldırma zevkler renkler farklıdır..insanın niyeti ne düşündüğü ahlakı vs. Saç başla anlaşılmıyor..
her nedense ben ona ya da kimseye görünüşle ilgili laf etmem.dediğin gibi tercih meselesi...ama sürekli benle didişip durur.neden allahım yaa....son günlerde zaten durmadan bana imalarda bulunuyordu bu kez baktım artık kendini aşmışşş
sende paylaş canım beni çekemeyen anten taksın hahahha
kızlar harikasınız.lemoncum bunu yazsam mı ne yapsam.bak aklıma yattı..valla neşemi yerine getirdiniz.allah sizi de güldürsün...
yazz kızz yazz sinir oldum bildigin kıskanıyo senii mesafe koy arana yoksa cok üzerler senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?