yok artık 2-3 bin tl lik meblağ değil ki vazgeçesiniz, anamdır babamdır kalsın deseniz. 20 bin az para değil. anneni aracı kullanman hata bence git babanla kendin güzelce konuş derdini tasanı anlat. emekli felansa kredi çeksin versin sana. kredi kartında yeterli limit varsa nakit avans da çekebilir. çok sıkışıklarsa sen ihtiyacını gördükten sonra arada destek olabilirsin.
Çok büyük bir meblağ. Ama kalp kırmaya değmez. İşi de kötü gittiyse.
Annenize bahsedin. Kredi çekeceğim deyin. En azından kredi çekeceğinizden haberi olur ya da az da olsa belki ilerleyen zamanlarda ödemenizde yardımcı olurlar
Zor bir durum ; bana bunca sene bakan büyüten babam sonuçta . Belli ki zor durumda ,isteyip de küçük düşürmezdim daha zor duruma sokmazdım .
Hayir kullansin diye vermedim o sira banka hesabimiz yoktu borc vardi hesap acsaydik bloke konulucakti bende bu yuzden bi sureligine sende kalsin gecince alirim dedimİşleri zor durumdayken istemek bana doğru gelmedi.
Tamam para sizin paranız da babanıza da kullansın diye verdiniz değil mi?
ben bu para konularında çok saflık etmişliğim var, vereceğim akıl ne kadar mantıklı olur bilemiyorum, ama ben işlerinin kötü olduğunu bildiğim bir yakınımdan isteyemezdim borcunu bile olsa
Sorun su ki kredi cekemem su anda calismiyorum esimede cektiremem oyle bi durumu yok
Oyle bisey isteyemem ki kredi cekmez. babama soyledim o unutur genelde yada o an tamam der sonra yapmaz o yuzden annem yoluyla istiyorumsen çek demedim ben baban çeksin versin dedim. sonuçta sana olan borcu o bir şekilde ödemesi lazım ama dediğim gibi bu konuşmayı sen yapmalısın anneni aracı koyma.
Zaten yapi olarak cok zor isteyebilen bi insanim simdi zor durumda kaldigim icin 5-6 sene uzerine istiyorum ondada gelen yorumlar adamin caninimi alicaksiniz oluyo iste:)eşinizin babasından 20 bin üstü alacağınız olsaydı ve alamasaydınız buralar inlerdi ama kendi babanız olduğunu yazınca herkes pek mülayim takılmış. babamı üzmezdim, mahcup etmezdim gibi... :)
Evet esiminde katkisi vardi ama tabi benim icin yapilan bi birikimdiEşinizle birlikte biriktirdiğiniz para miydi bu? Harcarken sorması lazımdı zaten orası ayrı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?