İyi de yokmuş işte ortada para falan adamın canını mı alacaksınız?
Biz gidip zorla isteyin kredi çeksin versin desek anne babanızı 20 bin için üzecek misiniz?
Demekki zor durumdaymış ki kullanmış. Babanızın karakterini en iyi siz bilirsiniz..
valla bence çok haklısınız.yani babanı zor durumunda al sende dursun diye vermişsin ama babanında bu para kızın parası. birgün bunu geri vermek gerek deyip kendini biraz sıkıp parayı sana iade etmeliydi.kim ne derse desin ben böyle düşünüyorum.ama durum onu gösteriyorki siz o parayı alamayacaksınız o yuzden ona göre bir plan yapın.Zaten yapi olarak cok zor isteyebilen bi insanim simdi zor durumda kaldigim icin 5-6 sene uzerine istiyorum ondada gelen yorumlar adamin caninimi alicaksiniz oluyo iste:)
Tabikide durumunun kotu oldugunu bilmiyodum zaten babamin kotu durumdan kasti su anki ekonomi dolarin yukselmesi vesaire yoksa hali vakti yerinde biriAilen onlar senin..lafini ederek yeterince utandirmissin zaten..cok ayip etmissin..kim bilir ne emeklerle buyuttuler seni hani durumlarida yokmus.olsa tamam dicem ama bile bile istemen olmamis
Ben de aynı şeyi düşünüyorumeşinizin babasından 20 bin üstü alacağınız olsaydı ve alamasaydınız buralar inlerdi ama kendi babanız olduğunu yazınca herkes pek mülayim takılmış. babamı üzmezdim, mahcup etmezdim gibi... :)
O zaman haksizlar. Üste çıkmışlar biraz suçlarını bastırmak gibi olmuş. Ancak parayı kayınpedere verip alamasaydınız burdaki yorumlar çok farklı olacaktı orası kesin. :)Evet esiminde katkisi vardi ama tabi benim icin yapilan bi birikimdi
Ya tabikide canini almayacagim ne kadar cirkin bi uslup? Ben konumu buraya daha kibar nasil bi yolla isteyebilirim veya siz olsaniz ne yapardiniz diye actim kimseyi uzme gibi bi niyetim yok oyle olsaydi bu konuyu acma geregi duymazdim
Evliyken mi verdiniz?Hayir kullansin diye vermedim o sira banka hesabimiz yoktu borc vardi hesap acsaydik bloke konulucakti bende bu yuzden bi sureligine sende kalsin gecince alirim dedim
Eşinizin de katkısı varsa ödenmesi gerekir bence. Yani isteseniz bir dert istemeseniz bir dert. Sonuçta bir ailesiniz siz eşinizle. Evinizin , çoluk çoçuğunuzun rızkı aynı zamanda. Emanet , babanızda olsa size sormalıydı harcarken. Kızım çok sıkışığım böyle böyle diye. Ben biraz art niyet Sezdim bu durumda yorumlarınızın devamını okuyuncaEvet esiminde katkisi vardi ama tabi benim icin yapilan bi birikimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?