evet gerçekten öncelik sevgi olmalı öpmek degil bende sadece sevilmek istiyorum insanlar sevgiyi bile kullanıyorlar insallah karsıma duzgun bırı çıkar benımde zaten hic uzun bır ilişkim olmadı zaten ilişkim olmadı kımse cıkmadı karsıma niyet ortada malum
haklısın galıba sureklı evdeyım dısarı çıkasım hiç gelmiyor tek başına nereye gezilir arkadasımda yok tek vaktim burda geçiyor bide apartmanda büyüklerle komsularla sıkılıyorum
evet galıba ole evdeyım böle sürekli tek basına cıksan nereye kadar
evet canım hakkımızda hayırlı olsun tek burda arkadaslıklar var oda sadece klavyede kalıyor
haklısın aslında ilerletilebilir telefon var msn face var yani güzel arkadaslıklar cıkar
belkıde öledir haklısınız işte insan sevilenleri sevgiyi gördükçe niye sevilmiyorum diye düşünüyorCanım senin için kim hayırlıysa karşına çıkacaktır zaten diğerleri olmadıysa bundada bi hayır vardır olupta üzülmektense şimdi olmaması belki daha iyidir Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimize
belkıde öledir haklısınız işte insan sevilenleri sevgiyi gördükçe niye sevilmiyorum diye düşünüyor
Aslında burdaki arkadaşlıklarda ilerletilebilir ama herkes yapamıyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?