dert degil ama

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
merhaba kızlar 22 yasındayım suana kadar kımse cıkmadı karsıma kımseyı sevmedım sevılmedım bakıyorum cevremde herkes mutlu elele bense sadece bakıyorum sevenlere bır tane arkadasım var onunla gezerım pek evden cıkmam acıktan okuyorum zaten bırkısı cıktı oda olumsuzdu uzaktı bıtırdım olmucak dıye ben sevmek sevılmek ıstıyorum nıyetı erkeklerın hep cıkar için yaklasmak ıstıyorlar nıye bole oluyor çıkarsız sevılen yokmu aramızda sevgılı olmak ılla öpmekmidir bır kızı nıye bole oluyor sevilmiyorum anlamadım

bir kızı öpmenin nesi yanlış canım? seven insanlar öperler birbirlerini ama amaç oysa durum değişir. evden çıkmadığın için beziyorsundur hayattan, çık dolaş arkadaşlar edin, sosyalleş. zaten illa bir talibin çıkar 22 yaşındasın yani gerçi aşk dediğin fizanda olsan da bulur seni

yani öpmek yanlıs degil canım amaclarının o olması kotu bır durum neden o amacla yaklasırlar ınsana mıllet senelerce ılıskı yasarlar mutlular konu acmıstım o arkadasın nıyetıde ortaya cıktı yanı bellı ettı kendını bıde ınternette tanıstıgımdan kotu oldu deneyım oldu artık uzak dururum ınternetten iyiki görüşmedim bendemi hata var acaba

Bende 18 yaşındayım senden küçüğüm ama lisede çok dengesizler vardı yani işte güzelsin öpmek istiyorum gibi şeyler söyleyenler hep o amaçla bakanlar o amaçla konuşmak görüşmek isteyenler.
Artık diyordumki bendemi var bişey gerçekten yanlış birimiyimde hep bu amaçla geliyorlar bana diye.
2 sene önce karşıma sevgilim çıktı konuşmaktan bile korktum çekindim budamı o amaçla geldi diye ama tanıdıkça bana değer verdiğini anladım iyikide karşıma çıkmış şimdi ilk aşkım o oldu bu kader kısmet işi bence :)

evet gerçekten öncelik sevgi olmalı öpmek degil bende sadece sevilmek istiyorum insanlar sevgiyi bile kullanıyorlar insallah karsıma duzgun bırı çıkar benımde zaten hic uzun bır ilişkim olmadı zaten ilişkim olmadı kımse cıkmadı karsıma niyet ortada malum

Daha 22 yaşındasın elbet çıkıcaktır sende neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyor bu hayatta.
Fazla kafaya takma sosyalleş biraz sana iyi gelicektir bence.

haklısın galıba sureklı evdeyım dısarı çıkasım hiç gelmiyor tek başına nereye gezilir arkadasımda yok tek vaktim burda geçiyor bide apartmanda büyüklerle komsularla sıkılıyorum

haklısın galıba sureklı evdeyım dısarı çıkasım hiç gelmiyor tek başına nereye gezilir arkadasımda yok tek vaktim burda geçiyor bide apartmanda büyüklerle komsularla sıkılıyorum

Benimde aynı şekilde arkadaşım yok maalesef hadi çıkıyımda bi gün arkadaşımla buluşuyum alışveriş yapıyım sohbet ediyim diyemiyorum.
Tek başımıza mutlu olmayı öğrencez sanırım.

evet canım hakkımızda hayırlı olsun tek burda arkadaslıklar var oda sadece klavyede kalıyor

haklısın aslında ilerletilebilir telefon var msn face var yani güzel arkadaslıklar cıkar

evet bence arkadas olunmayı tanısmalı isteyen değişiklik iyidir kafama göre arkadas olduktan sonra sanal kalsın istemem

Mrb Canım bende 19 yaşındayım daha önce bi kaç konuştuğum olmuştu ama küçük olduğumiçin konuşmadan ibaretti ve bundan önceki konuştuğum çocuk o kadar efendi gözüküyordu zamanla nasıl biri olduğu ortaya çıktı tabi bitince üzülmütüm ben ama iyikide bitmiş şimdi şükrediyorum bittiği içinki bitmese aşkım karşıma çıkmayacaktı o yüzden bu işlerde beklemek gerekiyo senin için kim hayırlıysa karşına çıkacaktır zaten diğerleri olmadıysa bundada bi hayır vardır olupta üzülmektense şimdi olmaması belki daha iyidir Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimize

Son düzenleme:
belkıde öledir haklısınız işte insan sevilenleri sevgiyi gördükçe niye sevilmiyorum diye düşünüyor

belkıde öledir haklısınız işte insan sevilenleri sevgiyi gördükçe niye sevilmiyorum diye düşünüyor

Haklısın aslında anlıyorum seni bende aynı senin gibiydim tabi halada öyleyim doğru düzgün dışarı çıkıp gezmem pek işim olmadıkça o yüzdende insan yalnız hissediyor kendini açıköğretim okuyorum demişsin çalışmayı hiç düşünmedinmi belki çalışırsan vakit geçer canın sıkılmaz en azından evde

evet düşünüyorum başvuru yaptım haber bekliyorum suan olursa çalışacam arkadasımda yok o yüzden gerçekten sıkılıyorum konusacagım dertleşeceğim kimse yok bir tek burdavakit geçiriyorum oda yorum yapıyoruz sadece muhabbet yok

Aslında burdaki arkadaşlıklarda ilerletilebilir ama herkes yapamıyor işte...

Kesinlikle ilerletiliyor. :)

Ben forumdan 4 kişiyle tanıştım. 5. kişiyle 8 eylül de görüşmeyi planlıyorum :)
Üstelik İstanbul'da da oturmuyorum hani metropolitan bi yerlerde otursam daha ne olurdu bilmiyorum

Bu bence karşılıklı güvenle alakalı.

Şimdi facebook adresim yok ama bir sürü arkadaşım da facebook'umda ekliydi. msn vs. var. Görüştüklerimde elbette telefon numaramda var:)
Burda konusmuyorsak telefondan konusuyoruz :)

Ve ben çok güzel dostluklar yakaladım burda, karşıma harika yürekli insanlar çıktı, çok mutluyum!

İnşallah sizlerde oyle olabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…