DERT DEĞİL AMACIM DANIŞMAK :(

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
34
Merhaba arkadaşlar,

Bugün eşimin doğum günü.
Ona cumartesi günü bir süpriz yapacağım.Otelden rezervasyon yaptırdım.
6 aylık bir bebeğim var çalışıyorum ve kayınvalidem bakıyor.O gün için kızımı kayınvalideme bırakmayı düşünüyorum.Eşimle bir ikinci balayı yaşamak istiyorum.Fakat geçen cumartesi kızımı uyuduğu için kayınvalideme bırakıp arkadaşımıza gitmiştik.Kayınvalidem durmuyor ağlıyor gelin diye aradı bizde apar topar eve döndük. Yine aynı şeyi yaşarız diye korkuyorum uzakta olucaz bide.
Doğum yaptığımdan beri kocamla hiç başbaşa kalamadık aslında bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum. Ama ya kızım gece bensiz ağlarsa diye de içim acıyor :KK43: Ne yapsam sizce kızlar? Kızımı da alsam mı eşimle başbaşa mı gitsek. 1 gece kalıcaz.

kızınıda al bence.abimlerden biliyorum abimin en küçüğü annesi olmayınca susturamıyorsun gerçekten. o yüzden bebeği almalısın kesinlikle :)

kızınıda al bence.abimlerden biliyorum abimin en küçüğü annesi olmayınca susturamıyorsun gerçekten. o yüzden bebeği almalısın kesinlikle :)

İkilem yaşıyorum hala :-/ havada soğuk ya üşürse diye korkuyorum.
Hem anne,hem kocanın karısı,hem iş kadını,hem ev kadını kaç parçaya bölünüyoruz yaw :-/

Bence bebişinizide alın uyutun. Yazık oda akşama kadar özlüyodur sizi.
Çocuklar belli bi yaşa gelene kadar bazı kimliklerimizi ikinci planda bırakmak gerek bence.
Kendi keyfimiz için doğuruyoruz. Ama kendi keyfimiz için onları ihmal etme gibi bir lüksümüz olmamalı..

ben olsam 6 aylık bebğim varken dışarda uzakta bi yerde doğum günü yerine evde bebğimi yatağında uyuttuktan sonra bişeyler yapardım. tabi sizin kararınız. götürüseniz belki gittiğiniz yerde durmayacak huysuzlanacak ateşlenecek geceniz mahvolacak. götürmesseniz kv niz belki bakamayacak sizi arayacak. bence iki türlüde risk

ama benim önceliğim çocuğum... akşama kadar beni özlüyor diye düşünerek 4 yıldır bir gece bile onsuz olmak istemedim.

Çocuklar belli bi yaşa gelene kadar bazı kimliklerimizi ikinci planda bırakmak gerek bence.
Kendi keyfimiz için doğuruyoruz. Ama kendi keyfimiz için onları ihmal etme gibi bir lüksümüz olmamalı..

bende kızımı çok özlüyorum :-/
sanırım onsuz gidemeyeceğim.
gitsem de aklım onda kalacak bişey anlamayacağım.

kesinlikle size katılıyorum

Merhaba arkadaşlar,

Bugün eşimin doğum günü.
Ona cumartesi günü bir süpriz yapacağım.Otelden rezervasyon yaptırdım.
6 aylık bir bebeğim var çalışıyorum ve kayınvalidem bakıyor.O gün için kızımı kayınvalideme bırakmayı düşünüyorum.Eşimle bir ikinci balayı yaşamak istiyorum.Fakat geçen cumartesi kızımı uyuduğu için kayınvalideme bırakıp arkadaşımıza gitmiştik.Kayınvalidem durmuyor ağlıyor gelin diye aradı bizde apar topar eve döndük. Yine aynı şeyi yaşarız diye korkuyorum uzakta olucaz bide.
Doğum yaptığımdan beri kocamla hiç başbaşa kalamadık aslında bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum. Ama ya kızım gece bensiz ağlarsa diye de içim acıyor :KK43: Ne yapsam sizce kızlar? Kızımı da alsam mı eşimle başbaşa mı gitsek. 1 gece kalıcaz.

o bebek sizin de bir parçanız eşinizle tabi ki onu da götürün bencil olmayın , h.içi zaten yeterince vakit geçiremiyorsunuz , h.sonunu da mı annesinden ayrı geçirsin ?

ben olsam 6 aylık bebğim varken dışarda uzakta bi yerde doğum günü yerine evde bebğimi yatağında uyuttuktan sonra bişeyler yapardım. tabi sizin kararınız. götürüseniz belki gittiğiniz yerde durmayacak huysuzlanacak ateşlenecek geceniz mahvolacak. götürmesseniz kv niz belki bakamayacak sizi arayacak. bence iki türlüde risk

ama benim önceliğim çocuğum... akşama kadar beni özlüyor diye düşünerek 4 yıldır bir gece bile onsuz olmak istemedim.

Evet haklısınız.
Oda değişik bir ortam görsün :)

6 aylık bebekle yapılacak organizasyon değil bu. Götürsen bir dert götürmesen ayrı dert. Bir yıl sonranın organizasyonu, acele etmişsiniz.

oldu bi kere :KK43:
doğalgaz açılamadığı için yaklaşık 1 aydır yeni taşındığımız evimizde kalamıyoruz,kayınvalidemlerle yaşıyoruz :KK43: eşimle hiçbir münasebetimiz yok kızım aramızda uyuyoruz.
Aklıma böyle bir plan geldi başbaşa olalım değişiklik olsun dedim.
tecrübesiz anneyi mazur görün :KK43:

bencilce bir organizansyon o bebeği kayınvalidenize doğurmadınız bu kadar küçükken bırakıpta gitmek bu şekilde org. yapmak gereksiz biraz daha büyür anlarım.zaten biz çalışan annelerin bebekleri özlemle büyüyor kızım 1 yaşına girdi ben işten gelince nasıl gülüp çığlık atıyor birde gece ondan ayrı kalamam hadi bir akşam yemeğini anlarımda bu kadarıda fazla bwence eşiniz düşüse böyle bir şeyi sizin henüz küçük olmaz demeniz gerek bu kadar kendinizi düşünmeyin bence.kaınvalide ve bebeğinizide düşünmek gerek.

o bebek sizin de bir parçanız eşinizle tabi ki onu da götürün bencil olmayın , h.içi zaten yeterince vakit geçiremiyorsunuz , h.sonunu da mı annesinden ayrı geçirsin ?

evet onun suçluluk duygusu var zaten :KK43: akşamları bol bol özlem gideriyoruz.
haftasonumu onsuz geçirmeyeceğim :)

oldu bi kere :KK43:
doğalgaz açılamadığı için yaklaşık 1 aydır yeni taşındığımız evimizde kalamıyoruz,kayınvalidemlerle yaşıyoruz :KK43: eşimle hiçbir münasebetimiz yok kızım aramızda uyuyoruz.
Aklıma böyle bir plan geldi başbaşa olalım değişiklik olsun dedim.
tecrübesiz anneyi mazur görün :KK43:
Mazur görmek ne haddimize :KK66:
Yine aranızda yatacak muhtemelen bebiş :)

X