• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil aslında Mutluluk

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Uzun zamandır giriş yapmadan okuyordum kendi konularım dahil her boşanma konusunu..
Kısa süre önce resmen boşandım.
Her yaşadığımı değil ama en ağır olanları paylaşmıştım burada, Allah razı olsun o zamanlar kafam basmasa da sizler bana çok destek olmuştunuz.
En ağır olayları sizinle paylaştığım gibi Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Şükür.. kurtuldum.
Darısı her isteyenin başına..

Eski konunuzu okudum ama pek detay bulamadim şuan nerde kalıyorsunuz calisiyormusunuz bunları merak ettim
Yok ben uzun zamandır giriş yapmadan sadece okuyup çıkıyordum. Şuan çalışmıyorum ailem detsek. Başka bi şehre taşındım. Alışma sürecini atlatmaya çalışıyoruz.

Aminn inşallah. Evet gerçekten önemli olan KURTULMAK ISTEMEK. ben istememişim ki, o yüzden yaşamışım başıma gelenleri..
Boşanma malesef ki zorlu bir süre süreç hele de çocuk olunca ondan dolayı kadınlarımız cesaret edemiyor katlanmayi daha cazip buluyor ama sizin durum baya kötüymüş ya gerçekten bu kararı verdiginize çok sevindim

Boşanma malesef ki zorlu bir süre süreç hele de çocuk olunca ondan dolayı kadınlarımız cesaret edemiyor katlanmayi daha cazip buluyor ama sizin durum baya kötüymüş ya gerçekten bu kararı verdiginize çok sevindim
At gözlüğünü çıkarmam zaman aldı tabi ama şükür.. buna da şükür :)

Eski konuklarınıza gittim. Sanırım içip içip sapıtan bir adammış eski eşiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınız hep mutluluk getirsin inşallah. ✨
Okudukca midem bulanıyor. Nasıl ve neden sessiz kalmisim anlamıyorum. Çok üzgünüm o günleri kızıma yaşattığım için. ..
Teşekkür ediyorum. Aminn inşallah ❤

Back
X