Dert değil benim ki sadece bı üzüntü

Sorucvp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
12
1
1
30
Ben yeni evliyim evlendiğimde bi sessizleştim ilk aylarda farklı bi ev farklı bi hayat diye mi bilmiyorum çok mutluydum ama sessizlik vardı korku vardı büyüdüğümü sanki evlenince anladım gibi bişey oldu ailemin yüzüne uzun uzun bakmalar fln kaptırıyodum kendimi annem farkediyodu ben bile farkında değildim sonra aylar geçti çok mutluyum ama sanki mutluluğum bozulacak gibi hissetmeye başladım.sanki yanlış bi evlilik yapmışımdır ailemi utandıricam diye korkmaya başladım nişanlıyken korkmadıgm davranış birimlerinden evlenince ürkmeye başladım mesela arada bi içki içer çok abartan biri değil nişanlıykende böyledi ama evlenince korkmaya başladım sanki abarticak beni saymicak dinlemicek sonumuz nolcak diye korkmaya başladım ailemin aa bak nasıl biriymiş dicek ilerde diye korkmaya başladım öyle biri olmamasına rağmen bana çok düşkün çok sever beni ama bigun bu sevgi saygısızlığa dönüşecek mi acaba korkuları nazar değecek ne bilim evlendim ama sanki bu evliliği yurutemicekmisz korkuları falan filan ve dahada büyümeye başladı kurtulamıyorum her gün kötü bişey yaşayacak gibi ödüm kopuyor.

Korktuğun başına gelır derler. Bence bu kadar kötu dusunup evreene kötu enerjı yollamayın, olacagı varsa zaten olacak, barı şuanın bugununuzun keyfını çıkarın, kötü şeyler olursada onu o zaman dusunup endışelenız üzülürsünüz...

Bende lisedeyken şimdi telefon çalacak kötü bir haber alacağım diye kendimi yiyip bitirirdim..Sonra psikolojik destek aldım çünkü kaygılarım yüzünden günlerimi zehir ediyordum.Eğer bu kaygılarınız günlük hayatınızı olumsuz etkiliyorsa bence sizde destek alabilirsiniz.

Canım bu korkular durduk yere çıkmaz ki ortaya ya çevrende bu etkiyi bırakacak bi olay yaşadın ya ailende takıntı halini almış kaybetme korkusu sende bir psikoloğa git yada eşinle aile terapistine en azından için rahatlar eşinden de yardım alırsın bu sayede

Sanırım bi hayattan başka bi hayata geçmenin psikolojisi alışamadım gibi bişey bide ailemi üzucem diye ödüm kopuyo bu yüzden belkide bu kadar hassas oldum bide kendi ailemden görmediğim bazı davranışları eşimden görünce farklı geliyo sanrm insana dört dörtlük bi insan ama bende hep bi korku var bi gün biter mi ya beni fazla sevgiye alıştırdıgi için yada başka bişey bilemiyorum

Korkunun kendilerine duyduğunuz bir zaaf mı var

Burayı çok okuyorsan ara ver biraz. Buradan etkilenip kocasına saran çok üye gördük.

Herseyden çok çabuk etkileniyorum
İnsanların yaşadıklarından haberlerden
Hele şu anki haber ler hep eşini öldürdü başka bi haber yok bunlar fln etkiliyo beni çok
Çok fazla abartmaya başladım ben hiç bi zmn mutluluğu yaşamıyorum olmuyorum hiç yani korkuyorum sanki o mutluluğun bedelini oducek misim gibi geliyo bişey yaşıcakmisim gibi geliyo hep bi korku var

Bende lisedeyken şimdi telefon çalacak kötü bir haber alacağım diye kendimi yiyip bitirirdim..Sonra psikolojik destek aldım çünkü kaygılarım yüzünden günlerimi zehir ediyordum.Eğer bu kaygılarınız günlük hayatınızı olumsuz etkiliyorsa bence sizde destek alabilirsiniz.
Beni de yiyip bitiriyo en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum artık

Bence siz buradaki konuları fazla okumuşsunuz.
Bazen burada yazılanlardan ben de çok etkileniyorum.
Bir de sizin dediğiniz durum bende de nişanlılık dönemimde olmuştu.Her şey güzel giderken bozulacak gibi geliyordu.Çok üzülüyordum.Sürekli ağlıyordum.Sonra kendiliğinden geçti gitti.

Back
X