Ben yeni evliyim evlendiğimde bi sessizleştim ilk aylarda farklı bi ev farklı bi hayat diye mi bilmiyorum çok mutluydum ama sessizlik vardı korku vardı büyüdüğümü sanki evlenince anladım gibi bişey oldu ailemin yüzüne uzun uzun bakmalar fln kaptırıyodum kendimi annem farkediyodu ben bile farkında değildim sonra aylar geçti çok mutluyum ama sanki mutluluğum bozulacak gibi hissetmeye başladım.sanki yanlış bi evlilik yapmışımdır ailemi utandıricam diye korkmaya başladım nişanlıyken korkmadıgm davranış birimlerinden evlenince ürkmeye başladım mesela arada bi içki içer çok abartan biri değil nişanlıykende böyledi ama evlenince korkmaya başladım sanki abarticak beni saymicak dinlemicek sonumuz nolcak diye korkmaya başladım ailemin aa bak nasıl biriymiş dicek ilerde diye korkmaya başladım öyle biri olmamasına rağmen bana çok düşkün çok sever beni ama bigun bu sevgi saygısızlığa dönüşecek mi acaba korkuları nazar değecek ne bilim evlendim ama sanki bu evliliği yurutemicekmisz korkuları falan filan ve dahada büyümeye başladı kurtulamıyorum her gün kötü bişey yaşayacak gibi ödüm kopuyor.