arkadaşlar benim sağlık sorunum var bebek sahibi olamıyorum dr tüp bebek önerdi bende bu durumu önce eşime sonra k.v ye anlattım sonuçta sağlık sorunu olan benim gelin kendi başına iş çeviriyor demesin diye herşeyden peşin peşin haberi olsun istedim kv ye anne dr tüp bebek önerdi bende bi dr buldum internetten çok iyi dedim ondan randevu alıp görüşünü alıcam dedim k.validemde o dr un muayenesi 400 tlden aşağı değildir dedi(ben para düşünücek vaziyette değiilim evlat sahibi olacakmıyım onun derdindeyim) yani bunu söylemem yaklaşık 1 ay önce falandı ondan beri hiç bişey sormadı ilgilenmedi (hale hazırda her ay büyüyen kistim dr çocuk sahibi olamazsın diyo o dr PARASI DİYO kaldi ki o parayı vermeyecek durumda deiliz)ne yapmayı düşünüyosunuz yada randevunu aldın mı vs demedi hatta bu konuyla ilgili hiç bişey sormuyor sizce amacı ne iyi niyetli mi kötü niyetli mi bu davranışı çözemedim ben randevumu aldım eşimin haberi var kvye söylemedim sorduğu bile yok eşim de dedi ki annenle mi gideceksin dr a bende evet dedim o da anneme de söyle dedi bende dedim ki o kadar kalabalık zaten tuhaf olur ama ille gelmek istiosa gelsin dedim .arkadaşlar benimle bu konuda konuşmayan destek olmayan bi insanı çağırmalı mıyım sizce?tüp bebek yaptıranlar bilir zor bi süreç umursamamak sormamak destek olmamak iyi niyet göstergesi mi yorumlarınızı merak ediyorum