dert değil bir soru lütfen yorum

aynen öyle eşinede bunu aynen söyle canım...
psikolojik olarak kimseye tahammülüm yok istemiyorum de...
ayrıca eşin geliyorsa annesinin ne işi var yahu,gelmesin kadın zaten umursamaz eşine bunu anlatmaya çalış önemli olan sensin burda kayınvalidenin gönlü olacak diye istemediğin bişey yapma...
ben ne olacak ne bitcek korku içindeyim kist büyüyecek mi onun derdindeyim o anasının bi daha söylerse diyeceğim zaten

eger esinin annesini cagirmadigin icin huzursuzluk cikaracagini dusunuyorsan bence hic inatlasma.hatta kol kola git canim.anaci erkeklerden korkarim ben :)) daha baslamadan burnundan getirmesinler.
anneciği ilgilenmiş olsa belkii çağırırdım ama kadın bu olay yok gibi davranıyor

ben ne olacak ne bitcek korku içindeyim kist büyüyecek mi onun derdindeyim o anasının bi daha söylerse diyeceğim zaten

bize el kızı demişler bikere canım...
eskilerin bi bildiği varmış demekki....
seni düşünmeyen insanlara saldırmaktan hiç çekinme,ne stiyorsan onu yap...

paraları gani ama cimrilikten ölecekler izin almadım ama bilgileri olsun diye söyledim tüp bebek sonuçta uzun süreç

aynı bizimkiler gibi bilgide verme soruda sordurtma bence geriliyorum de eşinede sonuçta sakin olman gereken bi süreç gerçektende kimseye soru sorma onlarda sana sormasın sonra bişiy söylerler incinirsin ben kendimden örnek vereyim doğumdan korkuyordum kv olacak şeytana sormuş bulundum bana öyle şeyler anlattıki erken doğum yaptım bebeğimin kirpikleri çıkmamıştı daha o kadar erken doğurdum.ama hiçde anlattı gibi değilmiş gayet güzel bi deneyimdi o nedenle kimseye sorma helede kötü niyetinden emin olduklarına asla tavsiyemdirr uzak durrrrrrrrrrrrrrrrr.....

anneciği ilgilenmiş olsa belkii çağırırdım ama kadın bu olay yok gibi davranıyor

zaten en basindan cagirmaman gerektigini dusunuyorum ama demek istedigim esin sana bu yuzden yuklenip canini sikacak ise senin iyiligin icin cagir diyorum.cunku bu surecte sinir stres hormonlari cok etkiliyor.kocanin sorun yapmayacagindan eminsen zaten cagirma guzelim.

bize el kızı demişler bikere canım...
eskilerin bi bildiği varmış demekki....
seni düşünmeyen insanlara saldırmaktan hiç çekinme,ne stiyorsan onu yap...
aynen öyle canım ne yaparsak yapalım el kızı olmaktan kurtulamıyoruz kendilerinde sivilce çıksa mesele olur beni umursamazlar

zaten en basindan cagirmaman gerektigini dusunuyorum ama demek istedigim esin sana bu yuzden yuklenip canini sikacak ise senin iyiligin icin cagir diyorum.cunku bu surecte sinir stres hormonlari cok etkiliyor.kocanin sorun yapmayacagindan eminsen zaten cagirma guzelim.
bozulur belki ama yüklenmez diye düşünüyorum ama benim üzüldüğüm annesinin ilgisizliğinin farkında değil bana annemde gitsin diyoor işallah bi gün anne olur bu üzüntüleri de unuturum bebek için mücadele edicem yalnız yada birileriyle ama çok iyi biliyorum ki k.validem bebek olsa en çok kendi sahiplenir bize benzio vs. diye:)ama şu an durum bu ben hastayım çünkü oğlu değiil

aynı bizimkiler gibi bilgide verme soruda sordurtma bence geriliyorum de eşinede sonuçta sakin olman gereken bi süreç gerçektende kimseye soru sorma onlarda sana sormasın sonra bişiy söylerler incinirsin ben kendimden örnek vereyim doğumdan korkuyordum kv olacak şeytana sormuş bulundum bana öyle şeyler anlattıki erken doğum yaptım bebeğimin kirpikleri çıkmamıştı daha o kadar erken doğurdum.ama hiçde anlattı gibi değilmiş gayet güzel bi deneyimdi o nedenle kimseye sorma helede kötü niyetinden emin olduklarına asla tavsiyemdirr uzak durrrrrrrrrrrrrrrrr.....
ah canım ya nasıl korkmuşsun keşke hiç sormasaydın işte onlar böyle acıma yok destek yok bol bol köstek var

aynen öyle canım ne yaparsak yapalım el kızı olmaktan kurtulamıyoruz kendilerinde sivilce çıksa mesele olur beni umursamazlar

2 aylık evliyken beyninde tümör çıkınca kayınvalide ve görümcenin öyle pat diye çıkarmıymış kesin öncedende varmış dediği bir insan olarak söylüyorum rahat ol bu konuda :51:

doktor 1 aylık bişey dediğinde bu tepkiyi verip tıbbı inkar etmişlerdi düşün artık...

hatta görümcem abartıp kesin bendede var demişti :1:

2 aylık evliyken beyninde tümör çıkınca kayınvalide ve görümcenin öyle pat diye çıkarmıymış kesin öncedende varmış dediği bir insan olarak söylüyorum rahat ol bu konuda :51:

doktor 1 aylık bişey dediğinde bu tepkiyi verip tıbbı inkar etmişlerdi düşün artık...

hatta görümcem abartıp kesin bendede var demişti :1:
hay allah ım ya dr yalan mı söylüyor yada önceden vardı da sen mi sakladın düşünceye bak.... insan böyle insanlar yüzünden derdine de yanamıyor.benim k.v de eşime kist herkesde oluyor bazı drlar boşa ameliyat yapıo falan demiş(o na göre bende o dr lardan birine düştüm)

hay allah ım ya dr yalan mı söylüyor yada önceden vardı da sen mi sakladın düşünceye bak.... insan böyle insanlar yüzünden derdine de yanamıyor.benim k.v de eşime kist herkesde oluyor bazı drlar boşa ameliyat yapıo falan demiş(o na göre bende o dr lardan birine düştüm)

sorma yaa 1 hafta sonrada eşim grip oldu kayınvalide geldi dizlerini dövdü oğlu grip diye...,
beni bi gülme aldı korkma korkma ölmiycek şehzaden beyninde tümör falanda yok 2 ilaca bakar dedim...

ozamanlar çok yeni evli olduğumuzdanmıdır nedir hep oğulcuydu,ama şuanda tam tersi üstüme titrer başım ağrısa arar koşar gelir enteresan :51:

sorma yaa 1 hafta sonrada eşim grip oldu kayınvalide geldi dizlerini dövdü oğlu grip diye...,
beni bi gülme aldı korkma korkma ölmiycek şehzaden beyninde tümör falanda yok 2 ilaca bakar dedim...

ozamanlar çok yeni evli olduğumuzdanmıdır nedir hep oğulcuydu,ama şuanda tam tersi üstüme titrer başım ağrısa arar koşar gelir enteresan :51:
aynı benim kv :)geçen eşim öksürmüş yanında akşam tel. açtı şurubunu içmeyi ihmal etme diye içmese bi halt olacak sanki bi de eşimde bi cilte problemi var fıs fıs ilacı var bana diyoki minnie onu sen yap unutmayın benimki can değil sanki :)böyleler işte bu arada çok geçmiş olsun umarım şu anki durumun iyidir hiç bişeye kafana takma stres herşeyin başı aslında en azından senin kv de uslanmış keyfine bak:)

aynı benim kv :)geçen eşim öksürmüş yanında akşam tel. açtı şurubunu içmeyi ihmal etme diye içmese bi halt olacak sanki bi de eşimde bi cilte problemi var fıs fıs ilacı var bana diyoki minnie onu sen yap unutmayın benimki can değil sanki :)böyleler işte bu arada çok geçmiş olsun umarım şu anki durumun iyidir hiç bişeye kafana takma stres herşeyin başı aslında en azından senin kv de uslanmış keyfine bak:)

2 senedir bi yol katedemedik canım kan değerlerim hep yüksek bu tümör yüzünden...
şuanda çok kötü baş ağrım var mesela...

tatlım bi evladın olsun istiyorsun rabbim inşallah duyar seni kavuşursun yavruna....ama şunları eklemek tende kendimi alıkoyamıyorum..bu kadar anneci bir kocan varsa işin zor güzelim .heleki çocuk olduktan sonra zorlu bir süreçten sonra çocukla ilgili herşeyi annesine danışacak vs bunlar seni yıpratır..bu nedenle söylüyorum ki en başından al tedbirini senin işine kimsenin burnunu sokmasına müsade etme.mesela kv deni eşin ara dediyse ara ama kvden lafını esirgeme öyle şeyler söyleki kv den kocana şikayet dahi edecek bir laf bulamasın ...kavga et demiyorum sakın yanlış anlama eşinin anlıyacağı dili elbet biliyosundur o nedenle yavaş yavaş kur binanı sağlam olsun tamam mı canım....umarım benim yaptığım hataları yapmazsın....en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi duyarız inşallah...

sonuçta siz sadece muayeneye gidiyosunuz.ma aile gidilirmi ya.ne garip bi durum ayrıca eşinizle neden gitmiyosunuz.bende tüp bebek denemesi yaptım ve bütün kontrollere eşimle gittik.bu dönemde sizin birbirinize destek olmanız herşeyden önemli.

bu kvleri bu kadar önemsemeyin lütfen siz artık eşinizle ayrı bir ailesiniz. size destek olması gereken eşiniz. eğer olamazsa tabiki kendi anneniz. kimseyi kendi annesi kadar başkası düşünüp önemsemez. bırakın aramasın sormasın. ettiği ayıp kendine. eşiniz elbet sorar sizde anlatırsınız. ben söyledim ama galiba torunu olması babaannesini ilgilendirmiyor der topu eşinize atarsınız. bitti gitti. yada bırakın eşiniz fark etsin. siz bu zor süreçte kendi sağlığınızı düşünün. allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz.

tüp bebek zaten maddi ve manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç..sana destek olamayacak birini götürüpte büsbütün strese girme

sakın ha sakın stresten uzak durman lazım..bu çok çok önemli

tüm tedaviyi etkiler...

Eşinizle gidin, ilk görüşmede o da olsun mutlaka. Kayınvalidenizin gelmesine hiç ama hiç gerek yok. Zaten zorlu bir süreç bir de insanlarla uğraşılmıyor bu dönemde.

cağırma bence annenle birlikte git..ben olsam oturup anlatmazdım zaten ona en basından ben kaarımı sadece eşime anlatırdım..sponsor olacaksa parayı kayınvalide verecekse o baska tabi..ama onun dışında boşver herkesi su an sadece sen önemlisin inş.tedavinden pozitif sonuç alırsın.

Back
X