- 29 Aralık 2014
- 66
- 8
- 13
- 33
- Konu Sahibi berican9186
-
canım ben beyaz sabunla yıkıyorum tertemiz mis gibi oluyo :)Merhabalar kk nın güzel,alımlı,bakımlı bayanları benim sornum makyaj fırçaları özelliklede fondöten fırçası her fondöten sürdüğümde fırcayı yıkamalı mıyım nasıl kullanmalıyım birde fırçaları nasıl yıkamalıyım şimdi den tşk ederim
ilgili yere açmıştım konuyu ama hi cevap alamadım o yüzden bir de buraya yazmak istedim şimdiden teşekkür eder özürlerimi iletmek isterim
Sık kullanıyorsanız 2-3 kullanımda bir yıkamalısınız. Daha az kullanıyorsanız 10 günde bir yeterli. Cildiniz akneliyse ya da siyah nokta varsa muhakkak her kullanım sonrası yıkamalısınız.Merhabalar kk nın güzel,alımlı,bakımlı bayanları benim sornum makyaj fırçaları özelliklede fondöten fırçası her fondöten sürdüğümde fırcayı yıkamalı mıyım nasıl kullanmalıyım birde fırçaları nasıl yıkamalıyım şimdi den tşk ederim
ilgili yere açmıştım konuyu ama hi cevap alamadım o yüzden bir de buraya yazmak istedim şimdiden teşekkür eder özürlerimi iletmek isterim
aaaa ciddi misin?? hemen yıka canım hemen, mikrop birikir üzerinde cildine zarar verirValla ilk defa duydum 2 yillik fircam var hic yikamadim
Beyaz sabun çok kurutur ama fırçaları. Sonra kılları kırılır yüze yapışır..1 hafta-10 günde bir beyaz sabun gibi çitilemeden yıkabilirsin. kendi kendine bırak kurusun sonra.
durunca bakteri falan oluyormuş, sivilceye fln neden olurmuş. ondan yıkamak gerekiyormuş ama ben 3 ayda bir anca yıkıyorum :)
Beyaz sabun çok kurutur ama fırçaları. Sonra kılları kırılır yüze yapışır..
Zeytinyağı kullanın nemlendiriyor.Hadi ya çatal çatal oluyor zamanla ben de neden diyordum, bundan sebepti demek. Teşekkürler :)
hadi ben de yıkayayım bari. ama bende sadece allık fırçası var.
Fondoten fırçası nasıl bişey olmalı arkadaşlar?
İstediğin markanın mağazasına gidip bana fondoten fırçası lazım diyorsun veriyorlar. Genelde yassı ve sık kıllı fırçalar. Ama yuvarlak ucu sivri olanları da var.hadi ben de yıkayayım bari. ama bende sadece allık fırçası var.
Fondoten fırçası nasıl bişey olmalı arkadaşlar?
çok tşkler allık ve pudra fırçasını 15-20 gün de bi yıkıyorum ama fondöten bilemediim hergün yıkamak gerek çünkü üzerin de fondöten kaldıgı için fırça kılları yapışıyo yüzdede fırça izi kalıyor yıkamayı deniyeyim de baş aşagı nereye sabitlerim fırçayı onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?