Solemek istediğim aslında buna dairdi onlar hakaret gibi anlayabilir bizdeki durum espri karışıktı biraz hava değişsin istedim ama arkadaşlar gerildi maalesef..Vallahi sanki hakaret için kullanir olmuşuz bu kelimeyi. Ben de yaptım, ondan yazayım dedim :)
Gelsin ilk ban değil nasılsa :) direk kapanabilir Allah dert vermesin yeterki :)Ban geliyorum demez
İnşallah gülebileceginiz zamanda yakın olur sevgiler :)Gülmedim.
Ben anladım siziSolemek istediğim aslında buna dairdi onlar hakaret gibi anlayabilir bizdeki durum espri karışıktı biraz hava değişsin istedim ama arkadaşlar gerildi maalesef..
Teşekkür ederim sağ olun :)Ben anladım sizi
Mune abla transit geçişlerin nereden olduğunu gösterir birazdanTamam sizsiniz hadi sağdan
Canı sağolsun kapanacağını tahmin ediyordum kötü bişey yok sadece biraz hava dağılsın istedim o kadar :)Mune abla transit geçişlerin nereden olduğunu gösterir birazdansağdan mı soldan mı belli olur o zaman
Liselisiniz galiba alinmissiniz sanirimBdv konularında(konu ne olursa olsun)
Stabil yorumlar yerini genişletiyor
-Liseli mısınız ?
-Lise kafası mı yaşıyorsunuz
-şahıs liseli mı? Vb. Ezbere yorum olsun diye hep liseliler üstünden gitmek keza benimde yapmıslığım oldu öz elestirimde dahil:))
Ne çekti liseliler bir hücum oluşmasa yakında iyidir
Keşke dönebilsek o yıllaraaaaaa:)Liselisiniz galiba alinmissiniz sanirim
Burda liseli tarzında birbirine çok yorum yapan arkadaşlar olduğu için liselilerin gazabına uğramamak üstünden şaka mahiyetinde yazdım ama işte arkadaşlara daha detaylı yazmam gerekirmis:) sağ olun yinede ..Liseli degil de.. ergen misin? Lafi kullanilir genelde.
Konu sahibi ..havamiz degissin..diye konu acmis arkadaslar.
Ustune gidecek birsey yok
Alaycı ve tariz niteliğinde olmadıkça sorulara cevap verebilirim :)Liseli misinden ziyade , ergen misin ? Yas lac diye soruluyor :))))
Allah seni:))) iyiydi bu :)))Bütün liselilere gelsin o zaman:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?