Bu konunun amacı ne şimdi? Liseli mısınız?Bdv konularında(konu ne olursa olsun)
Stabil yorumlar yerini genişletiyor
-Liseli mısınız ?
-Lise kafası mı yaşıyorsunuz
-şahıs liseli mı? Vb. Ezbere yorum olsun diye hep liseliler üstünden gitmek keza benimde yapmıslığım oldu öz elestirimde dahil:))
Ne çekti liseliler bir hücum oluşmasa yakında iyidir
Hayatta benim için en zor şeylerden biride sizin gibi espriden anlamayan mizahtan uzak birine bunu açıklayabilmek zorlanıyorum gerçekten .hayırlı akşamlar diliyorum size :)Bu konunun amacı ne şimdi? Liseli mısınız?
Ne kadar mantıklı ve esprili olduğunuz bdv bölümüne açtığınız konudan belli zaten :)Hayatta benim için en zor şeylerden biride sizin gibi espriden anlamayan mizahtan uzak birine bunu açıklayabilmek zorlanıyorum gerçekten .hayırlı akşamlar diliyorum size :)
Liseli olsaydım böyle mi yazardım biraz mantık lütfen.
arkadaş espri yapmışHayatta benim için en zor şeylerden biride sizin gibi espriden anlamayan mizahtan uzak birine bunu açıklayabilmek zorlanıyorum gerçekten .hayırlı akşamlar diliyorum size :)
Liseli olsaydım böyle mi yazardım biraz mantık lütfen.
Tamam sizsiniz hadi sağdanNe kadar mantıklı ve esprili olduğunuz bdv bölümüne açtığınız konudan belli zaten :)
Espriden anlamayan kısmına değil de anlatmaya zorlaniyorum kısmına katılıyorum gerçekten. Sizin için hayat çok zor olmalı
Iyi aksamlar efenim
Anlamaz da önemli deil :) burası kaosla besleniyor iki dk gülmek zor:)arkadaş espri yapmış
Valla anlaması bu kadar basit şeye bile bu cevaba çok sasirdimarkadaş espri yapmış
Ay değilim maalesef canım ya hamileyim ezber esprilerini boz da gel ya da hiç gelme sağdan demiştim ? :)Valla anlaması bu kadar basit şeye bile bu cevaba çok sasirdim
Sanırım arkadaş muayyen gününde
Dert değil ağır bunalıma yakın insanlar var ve bunları okudukça haliyle bi etkileşim biraz hava dağılsın istedim sadece :) her ortamda tebessüme ihtiyacımız da var diye düşünüyorum :) sevgiler...Liselilerin yegane savunucusu gelmiş :))
Tespit olmamış, ama illaki olsun diyorsan geyik bölümüne açmalıydın.
Buralarda seni harcarlar :))
Valla anlaması bu kadar basit şeye bile bu cevaba çok sasirdim
Sanırım arkadaş muayyen gününde
Tamam sizsiniz hadi sağdan
Gülmenizi sağlayabildiysem öyle diyelim tamam :)Woww atara atar gidere gider
Hanfendi espri yapmıştı bu ne hiddet ?
Ağır liselisiniz kusura bakmayın
Üslubunuz gerçekten çok itici tam bir mahalle ağzı. Kimseyi güldürdüğünüz yok daha çok milleti geriyorsunuz gibi geldi bana.Ay değilim maalesef canım ya hamileyim ezber esprilerini boz da gel ya da hiç gelme sağdan demiştim ? :)
Tartışma amaçlı bi konu açmadım,sevgiler :)Üslubunuz gerçekten çok itici tam bir mahalle ağzı. Kimseyi güldürdüğünüz yok daha çok milleti geriyorsunuz gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?