dert değil de, bir sorunumuz var

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
arkadaşlar benim ufak bir sorunum var ve fikirlerinizi almak istiyorum.

yakında evlilik yıldönümümüz ama biz hala hangi gün olduğuna karar veremedik.

düğünümüz 11 eylülde oldu nikahımızsa 15 eylülde, hangisini kutlayacağımıza bir türlü karar veremiyoruz, ikisinin de önemi çok büyük. hani düğünü kutlamak mantıklı geliyor ama 4 gün sonra nikahı boş geçirmeyi içim almıyor. 13 eylül se eşimin doğum günü hepsini kutlasak o haftayı kutlamayla geçireceğiz galiba

benzer durumda olanlar siz hangisini kutluyorsunuz?

teşekkürler fikir için canım. aslında 13 eylülde evlenmeyi planlıyorduk ama uyduramadık. 11 eylülü boş geçmeye de içim dayanmıyor :2:

ay 11 eylülde insana başka şeyler çağrıştırıyo

bence 15 iyi, yani bu saydığın günlerin sonu

eşinin doğum günün hiç karıştırma, onu ayrı bi gün gibi kutlayın

yoksa valla ilerleyen zamanlarda eşin benim doğumgünüm havasına girip yıldönümü olayını pek umursamayabilir

şöyle ki biz eşimle evlendikten 1 ay sonra birlikte yaşamaya başladık. ben yurt dışına geldim.

herkesin gözünün önünde karı koca olarak görüldüğümüz gün düğün günümüzdü. o yüzden 11 eylül bana da daha mantıklı geliyor.

eşime kalsa evlilik cüzdanında yazan tarihi kutlamak taraftarı

Bizimde 9 Aralık Nikah,

27 Aralık düğün tarihimiz.

Ama biz 27 aralık'ta yıldönümümüzü kutluyoruz.

İmzanın bir önemi yok bence,eşinle kavuştuğun gün önemli :)

Bizde 24 Eylülde benim doğum günümde evlendik:)))

Bence 13 ünde hepsini birden kutlayın:)

tarihleri boş geçirmeyi neden içiniz almıyor o kısmı anlayamadım :)

11+15=26 26/2=13

13 eylülde kutlayın, hem eşinizin doğum günü hediyesi ile evlilik yıldönümü hediyenizi tek kalemde çıkarmış olursunuz :)

ps: bu da devlet bahçelinin matematik hesabı gibi oldu :)

Son düzenleme:
İlk çıkmaya başladığınız günü kutlayın. Evlilik bürokrasi neticede olsa da olur olmasa da.

Bu konuları yaşamamak için düğün günü nikahımıda yaptım oldu da bitti:):)Ki bence zaten olması gereken de budur..Sizin için yinede tam bi aile olduğuınuz günü kutlamak daha önemli...

kendi memleketimde düğün oldu ertesi gün nikah 5 gün sonra erkek tarafında düğün 2 gün sonra bnm doğum günüm ...şeklinde sıralanınca biz sadece özel günümüzü yaadığımız
yani eşimin memleketindeki düğün günümüzü ve doğum günümü kutluyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…