Tatili sonuna kadar hak etmişsiniz bence,hayat kısa,ertelemeyin.Çocuk olunca çok daha zor olacak sizin içinMerhaba arkadaşlar evliliğim de 4. Yıla girdim çok şükür bebişimiz yok. maddi durumdan istememiştik bu zamana kadar ev aldık eşyalar düğün borcu derken yavaştan toparladık şükür. Eşimle beraber daha hiç bir geziye gidememistik maddiyattan eşimde Karadeniz'e gitmek istiyor yarı nakit var elimizde birazını da karttan ödeyecek eğer gidersek biliyorsunuz ki yaşam her geçen gün daha da zorlaşıyor bir yanım git bidaha mi dünyaya geleceksin bugüne kadar eşinle bir yere bile gidemedin derken diğer yanım da yaşam şartlarını gözümün önüne getiriyor siz olsanız gider miydiniz gitmesem de evimde bir kaç değişiklik yapacaktık o parayla her türlü gidecekti yani siz olsanız hangisini tercih edersiniz :)
Mal mülk edinecem evi saraya çevirecem derken hayatı kaçırıyorsunuz hatta kaçırmışsınız zaten. Ucundan yakalayın bari.Merhaba arkadaşlar evliliğim de 4. Yıla girdim çok şükür bebişimiz yok. maddi durumdan istememiştik bu zamana kadar ev aldık eşyalar düğün borcu derken yavaştan toparladık şükür. Eşimle beraber daha hiç bir geziye gidememistik maddiyattan eşimde Karadeniz'e gitmek istiyor yarı nakit var elimizde birazını da karttan ödeyecek eğer gidersek biliyorsunuz ki yaşam her geçen gün daha da zorlaşıyor bir yanım git bidaha mi dünyaya geleceksin bugüne kadar eşinle bir yere bile gidemedin derken diğer yanım da yaşam şartlarını gözümün önüne getiriyor siz olsanız gider miydiniz gitmesem de evimde bir kaç değişiklik yapacaktık o parayla her türlü gidecekti yani siz olsanız hangisini tercih edersiniz :)
:)Noktalamanın önemi:)çok şükür bebişimiz yok
En son her an gezmeye hazırım dediğimde kocamı elimde tutmak için başkasına ihtiyacı olmasın diye böyle davrandığımı anladı bir üye. Çok ortalıkta yazma bunu anlıyorlar bak:)Noktalamanın önemi:)
Bana kocam gitsek mi dese,daha sorusu bitmeden bavulumu hazırlarım.
Yani biz olsak naparız herkese göre değisir,sizin ne istediğiniz önemli olan.
Ben geziyi tercih ederim.
AMa bana kalsa evliliğimin ilk yıllarında eve de girip borca girmem gezer tozarım.Baby gibi olmayın o yüzden
Böyle anlayacak üyeler ben yalnız da gezerim imkan sunarsanız gfjkfgklgEn son her an gezmeye hazırım dediğimde kocamı elimde tutmak için başkasına ihtiyacı olmasın diye böyle davrandığımı anladı bir üye. Çok ortalıkta yazma bunu anlıyorlar bak
Sürekli ev, eşya, araba için yaşamak sıkıcı değilmi?Merhaba arkadaşlar evliliğim de 4. Yıla girdim çok şükür bebişimiz yok. maddi durumdan istememiştik bu zamana kadar ev aldık eşyalar düğün borcu derken yavaştan toparladık şükür. Eşimle beraber daha hiç bir geziye gidememistik maddiyattan eşimde Karadeniz'e gitmek istiyor yarı nakit var elimizde birazını da karttan ödeyecek eğer gidersek biliyorsunuz ki yaşam her geçen gün daha da zorlaşıyor bir yanım git bidaha mi dünyaya geleceksin bugüne kadar eşinle bir yere bile gidemedin derken diğer yanım da yaşam şartlarını gözümün önüne getiriyor siz olsanız gider miydiniz gitmesem de evimde bir kaç değişiklik yapacaktık o parayla her türlü gidecekti yani siz olsanız hangisini tercih edersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?