Dert değil de fikir almak istiyorum :)

Leylahyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
50
71
3
33
Merhaba arkadaşlar evliliğim de 4. Yıla girdim çok şükür. bebişimiz yok, maddi durumdan istememiştik bu zamana kadar ev aldık eşyalar düğün borcu derken yavaştan toparladık şükür. Eşimle beraber daha hiç bir geziye gidememistik maddiyattan eşimde Karadeniz'e gitmek istiyor yarı nakit var elimizde birazını da karttan ödeyecek eğer gidersek biliyorsunuz ki yaşam her geçen gün daha da zorlaşıyor bir yanım git bidaha mi dünyaya geleceksin bugüne kadar eşinle bir yere bile gidemedin derken diğer yanım da yaşam şartlarını gözümün önüne getiriyor siz olsanız gider miydiniz gitmesem de evimde bir kaç değişiklik yapacaktık o parayla her türlü gidecekti yani siz olsanız hangisini tercih edersiniz :)

Son düzenleme:
4 yılda çok güzel şeyler yapmışsınız, ev alıp borçları kapatmışsınız.
Üstüne karı koca hiç tatile gidememişsiniz.
Bence güzel bir tatili hak etmişsiniz.
Evi almışsın zaten içinde ki değişiklik az beklese bir şey olmaz.
Ama güzel bir tatil sonrası için motive eder sizi.

Merhaba arkadaşlar evliliğim de 4. Yıla girdim çok şükür bebişimiz yok. maddi durumdan istememiştik bu zamana kadar ev aldık eşyalar düğün borcu derken yavaştan toparladık şükür. Eşimle beraber daha hiç bir geziye gidememistik maddiyattan eşimde Karadeniz'e gitmek istiyor yarı nakit var elimizde birazını da karttan ödeyecek eğer gidersek biliyorsunuz ki yaşam her geçen gün daha da zorlaşıyor bir yanım git bidaha mi dünyaya geleceksin bugüne kadar eşinle bir yere bile gidemedin derken diğer yanım da yaşam şartlarını gözümün önüne getiriyor siz olsanız gider miydiniz gitmesem de evimde bir kaç değişiklik yapacaktık o parayla her türlü gidecekti yani siz olsanız hangisini tercih edersiniz :)
Tatili sonuna kadar hak etmişsiniz bence,hayat kısa,ertelemeyin.Çocuk olunca çok daha zor olacak sizin için🙂.

Merhaba arkadaşlar evliliğim de 4. Yıla girdim çok şükür bebişimiz yok. maddi durumdan istememiştik bu zamana kadar ev aldık eşyalar düğün borcu derken yavaştan toparladık şükür. Eşimle beraber daha hiç bir geziye gidememistik maddiyattan eşimde Karadeniz'e gitmek istiyor yarı nakit var elimizde birazını da karttan ödeyecek eğer gidersek biliyorsunuz ki yaşam her geçen gün daha da zorlaşıyor bir yanım git bidaha mi dünyaya geleceksin bugüne kadar eşinle bir yere bile gidemedin derken diğer yanım da yaşam şartlarını gözümün önüne getiriyor siz olsanız gider miydiniz gitmesem de evimde bir kaç değişiklik yapacaktık o parayla her türlü gidecekti yani siz olsanız hangisini tercih edersiniz :)
Mal mülk edinecem evi saraya çevirecem derken hayatı kaçırıyorsunuz hatta kaçırmışsınız zaten. Ucundan yakalayın bari.

Tatil yapmak sizinde hakkınız. Bu zamana kadar zaten yapmışsınız biseyler. Bence hemen gidin fiyatlar aşırı artıyor. Biz de GAP düşünüyoruz geçen seneden bu seneye ucmus fiyatlar. Eminim sonraları daha bile uçar

çok şükür bebişimiz yok
:)Noktalamanın önemi:)
Bana kocam gitsek mi dese,daha sorusu bitmeden bavulumu hazırlarım.
Yani biz olsak naparız herkese göre değisir,sizin ne istediğiniz önemli olan.
Ben geziyi tercih ederim.
AMa bana kalsa evliliğimin ilk yıllarında eve de girip borca girmem gezer tozarım.Baby gibi olmayın o yüzden:D

O kisiye gore degisir..
Ben ev icin yapilacak harcamayi tercih ederdim..
Tatil elbette sart ama benim onceligim ev olurdu..
Evin cok aciliyeti yoksa,olup olmamasi cok buyuk farklilik olusturmuyorsa o zaman tatil derdim.

Gidin gezin ya. Zaten bu enflasyonla o kenara ayırdığınız para bu senenin sonunda ancak 1 haftalık mutfak masrafınız olur.

:)Noktalamanın önemi:)
Bana kocam gitsek mi dese,daha sorusu bitmeden bavulumu hazırlarım.
Yani biz olsak naparız herkese göre değisir,sizin ne istediğiniz önemli olan.
Ben geziyi tercih ederim.
AMa bana kalsa evliliğimin ilk yıllarında eve de girip borca girmem gezer tozarım.Baby gibi olmayın o yüzden:KK70:
En son her an gezmeye hazırım dediğimde kocamı elimde tutmak için başkasına ihtiyacı olmasın diye böyle davrandığımı anladı bir üye. Çok ortalıkta yazma bunu anlıyorlar bak 😂

Bir kere geldik dünyaya hayatı kaçırmamak gerek bence :) Zaten parayı elden çıkarmayı kesinleştirmişsiniz, bari gezin :)

En son her an gezmeye hazırım dediğimde kocamı elimde tutmak için başkasına ihtiyacı olmasın diye böyle davrandığımı anladı bir üye. Çok ortalıkta yazma bunu anlıyorlar bak 😂
Böyle anlayacak üyeler ben yalnız da gezerim imkan sunarsanız gfjkfgklg
Hatta 3-5 gün cocuga bakarlarsa pek makbule gecer fglkfgklgfklg

Sürekli ev, eşya, araba için yaşamak sıkıcı değilmi?
Tamam herkesin şartları elbet bir değil ama koskoca 4 yıl, hep mal mülk için geçmiş.
Çok üzücü
Karadeniz turu dediğiniz neki karı-koca çalışan aileye, 10 günlük yurtdışı tatil değil ya, hiçmi kısada olsa kaçamak yapmak istemediniz bunca süredir.
Son 1,5 senedir doğru düzgün gezemedik diye haftasonları dahi boş geçmesin istiyoruz artık.
Sürekli eski fotolara bakarak geçirdik corona süresini ilk fırsatda kendimizi biyerlere attık çoluk çocuk.

Bu gün geriye dönüp baktığımda sadece gezdiğim, gördüğüm yerler için harcadığım paraya acımıyorum.
Şahsen ben olsam düşünmez giderdim.
Hele hele çocuk yokken gezebildiğiniz kadar gezin olunca gerçekten çok zor :(

Bayağı yol kat etmişsiniz, tatil de ödülünüz olsun, hak etmişsiniz. Bu ülkede hiçbir şeyin düzeleceği yok, tatile gidecek para da zaman da bulamayabilirsiniz ileride.

Bir daha gelmiyoruz dünyaya gezin yeni yerler kesfedin, gezip yeni yerler görmek gibisi yok özellikle türkiyede cok tarihi yerler var aklim hala gidemedigim tatillerde. 5dk bile düsünmem evinizi almissiniz zaten birazda kendinize zaman ayirin.

Karadeniz gezisi benimde hayalim, git benim yerimede gez bol bol.😁 zaten daha once borclar yüzünden gezememissiniz coktan haketmissin

Back
X