• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert degil de...¿?

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Dert degil evet ama cenemi tutamiyorum..derdini yasadiklarini sir gibi saklayan insanlara bayiliyorum.ben ne yasasam anlatan biriyim ve artik bundan rahatsiz oluyorum ama cenemide tutamiyorum.herkes herseyimi biliyor
arkadasmla konusuyoruz misal hep ben anlatan tarafim..anlatinca rahatlayan bi insanim icime atinca kendi kendimi yiyiyorum.konularim bilindigi icin karsimdakide bana soruyor noldu diye ve ben dokuluyorum yine..nasi tutucam bu cenemi¿?kendi kendime yazmayi denedim olmadi.ayna karsisinda konus dedi bi arkadasim kendimi tuhaf hissettim ama konusmamak istiyorum artik..ne geveze biri oldum ciktim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de senin gibiyim. Çözümünü bulamadım, her şeyim herkesin dilinde :9: Sadece anlattıklarımın sayısını azalttım galiba:10: Çözümü olsa da uygulasam...

Malesef bende boyleyim
Halbuki soylenecek seyler karsilikli olmalidir en basitinden bir sır veriyorsak bence karsilikli olmali
Dilimi tutmayi hala ogrenemedim

Günlük tutun,tüm söylemek istediklerinizi o günlüğe yazın..
Tek sırdaşınız o günlük olsun..

o durum bende de vardı. bakıyorum en yakın arkadaşım bile söylemek istemediği şeyi söylemiyor .ben her seferinde bunu söylemeyeceğim diyordum. ne kadar zorlasam da kafam onunla meşgul olduğu için amaaan boşver diyordum söylüyordum ama artık öyle yapmıyorum söylemek istediğim bir şey mi var onların yanında unutmaya çalışıyorum. ya da benimle ilgili soru mu soruyorlar bildiğiniz gibi değişen bir şey yok diyorum.
en güzeli fazla zorlamamak . çünkü ne kadar söylemeyeceğim derseniz diyin kendinize engel olamazsınız. kafanız başka şeylerle meşgul olsun.:1:

Son düzenleme:
Dert degil evet ama cenemi tutamiyorum..derdini yasadiklarini sir gibi saklayan insanlara bayiliyorum.ben ne yasasam anlatan biriyim ve artik bundan rahatsiz oluyorum ama cenemide tutamiyorum.herkes herseyimi biliyor
arkadasmla konusuyoruz misal hep ben anlatan tarafim..anlatinca rahatlayan bi insanim icime atinca kendi kendimi yiyiyorum.konularim bilindigi icin karsimdakide bana soruyor noldu diye ve ben dokuluyorum yine..nasi tutucam bu cenemi¿?kendi kendime yazmayi denedim olmadi.ayna karsisinda konus dedi bi arkadasim kendimi tuhaf hissettim ama konusmamak istiyorum artik..ne geveze biri oldum ciktim...

Ben de böyleyim herkes herşeyimi biliyor aman ne yapayım içimde tutup dert sahibi mi olayım :-)

Ben de sizdenim beni de alın aranıza :))

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Konusmak paylasmak guzel evet ama bakiyorum herkesin yasadigi seyler var dertleri var kendi icinde yasiyorlar.bana gelince hersey fora...misal evli birine esin ne maas aliyor diye sorsaniz soylemez bana sorulsa soylerim ne var bunda gizliycek derim.bu misal tabi bekarim ayrica ama dogrucu davutlukta var biraz..hayatta yalan konusmam ne varsa anlatirim iste hemen ama artik olmamalida nasillllll...???

Siz hiç en yakınlarınızdan kazık yemediniz sanırım.
sizi en çok tanıyan size en çok zararı verebilecek olandır.
hiç bir şeyimi kimseye anlatmam içime de atmam, dua ederim.
zaten insanlar derdime derman olamayacak ne gereği var diye düşünürüm.
dua aracılığıyla dökmeye çalışın içinizi, yada annenize anlatın.

ben de bir dönem böyleydim. herkese değil ama bazı arkadaşlarımla içimdekileri paylaşıyodum sürekli, sonra baktım ki ben yüreğimdekileri ortaya dökerken karşımdakinde hiç ses yok, hiçbir özel şeyini paylaşmıyor, o zaman akıllandım.şimdi sadece çok yakın bulduğum bir iki kişiyle paylaşırım derdimi mutluluğumu. o zaman hem karşılıklı hem de daha doyurucu bir iletişim oluyor. sana da önerim çok yakın bulduğun biri varsa onunla paylaş. sana özelini açmayan kimseye sen de açma.

bu arada bayadır görüşmedik, nasılsın keyfin nasıl:17:

ben derdimi sadece tek dostum var ona anlatrım normalde oda bana.içimiz sıkıldığınıda birbirimize anlatıp rahatlarız.geçen hiç yapmadığım bi şekilde eltimle dertleştim...daha doğrusu o başladı benimde dili,mden dökülüverdi bazı ailevi meseleler..şuan okadar pişmanımki....çok ii anlaşırım çok güzel vakit geçirip eğleniriz onunla ama böyle hiç bi paylaşımımız olmamıştı...aynı şeyi tekrar etmicem .seninde en güvendiğin sadce bi insan olsun....kağıda dökmeyi ben beceremiyorum açıkcası

Son düzenleme:
ben de bir dönem böyleydim. herkese değil ama bazı arkadaşlarımla içimdekileri paylaşıyodum sürekli, sonra baktım ki ben yüreğimdekileri ortaya dökerken karşımdakinde hiç ses yok, hiçbir özel şeyini paylaşmıyor, o zaman akıllandım.şimdi sadece çok yakın bulduğum bir iki kişiyle paylaşırım derdimi mutluluğumu. o zaman hem karşılıklı hem de daha doyurucu bir iletişim oluyor. sana da önerim çok yakın bulduğun biri varsa onunla paylaş. sana özelini açmayan kimseye sen de açma.

bu arada bayadır görüşmedik, nasılsın keyfin nasıl:17:

Slm canm.iyiyim..telden giriyorum o yuzden detayli goremiyorum kisileri..sen yoksun saniyordum epeydir..sen nasilsin hayat ne alemde var mi guzel gelismeler ;) yaz varsa ozelden...

Siz hiç en yakınlarınızdan kazık yemediniz sanırım.
sizi en çok tanıyan size en çok zararı verebilecek olandır.
hiç bir şeyimi kimseye anlatmam içime de atmam, dua ederim.
zaten insanlar derdime derman olamayacak ne gereği var diye düşünürüm.
dua aracılığıyla dökmeye çalışın içinizi, yada annenize anlatın.

Kazik yemem mi?bi kez yediydim yillar once ama o farkli bi durumdu..benim anlattigim kisilerde etrafimdaki dost diyebilcegim kisiler aslinda.. zaten bende onlarin hayatlarini bilirim..ama benim cenem dusuk oldugu icin genellikle benim konuyu konusuruz..bana kendi hayatlarindan ornek verirler ama iste anlatmak istemiyorum artik ama beceremiyirum..insanlari slktigimi dusunur oldum artik...

Merhaba Hanımlar;
Yazılan yorumları okuyunca kendimi çok ketum buldum itiraf etmeliyim.
Mesela en basitinden evlenene kadar hiç kimse aldığım maaşı bilmedi.
Hiç söylemediğim kimseyle paylaşmadığım o kadar çok şey varki.Denilen gibi hiç te rahatsız olmuyorum.En azından anlatamadığım için uykularım kaçmıyor:)
Ayrıca gizemli olmak gerçekten hoşuma gidiyor.
Birde bu mizaç meselesi.
Hiç sesim yükselmez ve o sinirle bildiklerimiz insanların da verdiği sırları asla söylemem.Ama yazarım sürkeli.1-2 gün sonra yırtıp atarım böyle rahatlarım
Burcum akrep.

Slm canm.iyiyim..telden giriyorum o yuzden detayli goremiyorum kisileri..sen yoksun saniyordum epeydir..sen nasilsin hayat ne alemde var mi guzel gelismeler ;) yaz varsa ozelden...

bir süredir girmiyodum evet.hiçbir gelişme yok.. kapandı sonsuza dek o defter..

Merhaba Hanımlar;
Hiç söylemediğim kimseyle paylaşmadığım o kadar çok şey varki.Denilen gibi hiç te rahatsız olmuyorum.En azından anlatamadığım için uykularım kaçmıyor:)
Birde bu mizaç meselesi.
Hiç sesim yükselmez ve o sinirle bildiklerimiz insanların da verdiği sırları asla söylemem.Ama yazarım sürkeli.1-2 gün sonra yırtıp atarım böyle rahatlarım
Burcum akrep.
sizin gibilere cok ozeniyorum iste..hani bi soz vardir ya kan kussa kizilcik serbeti diyen insanlar...olamadim olamiyorumda oyle ;(

Merhaba Hanımlar;
Birde bu mizaç meselesi.
Burcum akrep.
En güzel yazmak..
Bazı şeyler anlatılamıyor..
Bir ara bazı sıkıntılarım olmuştu,eşim kk yaz rahatlarsın demişti..
Ama bende anlatamayanlardanım..
Sağolsun günlük almış...
Sıkıldıkça yazıyorum,insan rahatlıyor..

Ben kimseye söylemem. İçime atarım. Yoksa milletin dilinde oluyor. Arkandan konuşuyorlar. Tecrübe yaşadığım için artık kimseye söylemiyorum. Benden tavsiye en çok güvendiğiniz birkaç kişiyle konuşun. Başkalarına anlatmayın.

anlat noolcak..sen anlattıkça rahatlıyorsun..

mısal ben cok ketumum,hıcbıseyı anlatmam..

haa ıcımde kalır,dertten kanser olur ölürüm dıyordum ama

Allahtan unutkanım..istesemde anlatamıyorum..

Back
X