• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert degil de...¿?

sizin gibilere cok ozeniyorum iste..hani bi soz vardir ya kan kussa kizilcik serbeti diyen insanlar...olamadim olamiyorumda oyle ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilirimki insan oğlu çiğ süt emmiş.Ben iyi niyetle bişey anlatsam yarın öbürgün bene karşı kullanacak onu.Böyle düşününce anlatsı gelmiyor insanın.
Eşimle defalarca tartışmamız olmuştur ama hiç kimse bilmem.Nasılsa halledemeyeceğim bir durum değil niye bunu insanlara anlatayım ki?

En güzel yazmak..
Bazı şeyler anlatılamıyor..
Bir ara bazı sıkıntılarım olmuştu,eşim kk yaz rahatlarsın demişti..
Ama bende anlatamayanlardanım..
Sağolsun günlük almış...
Sıkıldıkça yazıyorum,insan rahatlıyor..

Günlük benim için sıkıntılı.Bazen öyle şeyler yazıyorum ki okuyunca hemen yırtıyorum.Sonuçta ölüm kalım var birisi okursa diye tedirgin olurum açıkçası.

anlat noolcak..sen anlattıkça rahatlıyorsun..

mısal ben cok ketumum,hıcbıseyı anlatmam..

haa ıcımde kalır,dertten kanser olur ölürüm dıyordum ama

Allahtan unutkanım..istesemde anlatamıyorum..

Bende ketumum ama unutkan değil.10 yıl önceyi net hatırlarım.31 yaşındayım 3 yaşımı hatırlıyorum.Buda çok kötü be.
Benim hafızayı bi koşu gidip sildirmem gerek.:1:

Ben de çok gevezeyimdir, yalan da söyleyemem anlatırım.
Ama insanlar öyle değil ben de yaşayarak öğrendim ve artık daha az konuşuyorum daha çok içime atıyorum kendimle konuşurum kendime anlatırım derdimi, bazı yakın dostlarımla paylaşırım ama insanlara eskisi kadar yüz vermiyorum
paylaşmayı sevdiğim için iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum o yüzden artık mesafeli durmaya çalışıyorum

Ben de çok gevezeyimdir, yalan da söyleyemem anlatırım.
Ama insanlar öyle değil ben de yaşayarak öğrendim ve artık daha az konuşuyorum daha çok içime atıyorum kendimle konuşurum kendime anlatırım derdimi, bazı yakın dostlarımla paylaşırım ama insanlara eskisi kadar yüz vermiyorum
paylaşmayı sevdiğim için iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum o yüzden artık mesafeli durmaya çalışıyorum

İcime atamiyorum iste..su ara sikintilarim oldu epey..onlar yuzunden sanirim yuzumde patladi yaralari...icime atmayada calissam cildimde patliyor bi sekilde..;(

İcime atamiyorum iste..su ara sikintilarim oldu epey..onlar yuzunden sanirim yuzumde patladi yaralari...icime atmayada calissam cildimde patliyor bi sekilde..;(

Ya ben de içinde tutamayan biriyim sevinçliysem hele herkese belli ederim üzgünsem de yüzüm düşer yani saklayamıyorum ama bazen sıkıntılarımı anlatmıyorum ya da çok yüzeysel anlatıyorum artık - çünkü insanlar anlamıyr bu daha kırıcı oluyor

Günlük tutun,tüm söylemek istediklerinizi o günlüğe yazın..
Tek sırdaşınız o günlük olsun..

Ya günlük birisinin eline geçerse?
Birisi okursa? Her şeyi öğrenirse?

İmza: Pimpirikli Filozof :1:

Ya ben de içinde tutamayan biriyim sevinçliysem hele herkese belli ederim üzgünsem de yüzüm düşer yani saklayamıyorum ama bazen sıkıntılarımı anlatmıyorum ya da çok yüzeysel anlatıyorum artık - çünkü insanlar anlamıyr bu daha kırıcı oluyor
Lily'e katılıyorum.
Duygularım yüzümden belli olur.
Fakat eskisi gibi anlatmıyorum.
Zira bir süre sonra sen değişiyorsun ama insanlar o anlattıklarını unutmuyor. Hâlâ öyleymişsin gibi davranıyor.
Bir de senin anlattıklarını farklı yorumluyorlar falan...:ssz:
Bu konuda bir hayli yol aldım. Allah'ıma şükür...:34:

Lily'e katılıyorum.
Zira bir süre sonra sen değişiyorsun ama insanlar o anlattıklarını unutmuyor. Hâlâ öyleymişsin gibi davranıyor.
Pimpirikli Filozof'um:38: Yorumunu beğenemedim de yazarak beğeneyim dedim:34:
Dediğin gibi insanlar unutmuyorlar ve o unutmadıkları konulara göre davranış sergiliyorlar halbuki her gün yeni şeyler öğreniyor ve değişiyoruz.
Bir filozofun dediği gibi: "Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir." (Sanırım Platon'un sözüydü:44:)

Pimpirikli Filozof'um:38: Yorumunu beğenemedim de yazarak beğeneyim dedim:34:
Dediğin gibi insanlar unutmuyorlar ve o unutmadıkları konulara göre davranış sergiliyorlar halbuki her gün yeni şeyler öğreniyor ve değişiyoruz.
Bir filozofun dediği gibi: "Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir." (Sanırım Platon'un sözüydü:44:)
"Değişim, değişmeyen tek şeydir."
Arthur Schopenhauer
"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir."
Heraklitos
Alıntı: VİKİSÖZ :42:

Lily'e katılıyorum.
Hiç aklıma gelmemişti açıkcası burda prensesinannesi adlı arkadaş yazana kadar..:1:
Defter bitince yakmaya karar verdim bende:ssz:

Hiç aklıma gelmemişti açıkcası burda prensesinannesi adlı arkadaş yazana kadar..:1:
Defter bitince yakmaya karar verdim bende:ssz:
Aaa!
O da mı yazmış?
Eee, aklın yolu bir (daha doğrusu pimpirikliliğin yolu bir! :1:)

Ben boşuna mı FİLOZOF oldum. Böyle her şeyi düşüne düşüne (kendime dert ede ede :ssz:) :5:

Aaa!
O da mı yazmış?
Eee, aklın yolu bir (daha doğrusu pimpirikliliğin yolu bir! :1:)

Ben boşuna mı FİLOZOF oldum. Böyle her şeyi düşüne düşüne (kendime dert ede ede :ssz:) :5:
Pimpiriklikle alakası yok,çok haklısın böyle düşünmekle..:31:
Her dolan defteri yakmak en iyisi..
Eğer yazmazsam kafayı yerim..:27:
Bende senin gbiyim düşün düşün sanki dünyayı kurtaracağım..:27:

Zararımız kendimize... :ssz:
Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime!
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.

bence en iyisi, gmail adresi almak. ve pc başına geçince hergün kendine mail atmak. en iyisi bu :31::31::31:
olmadı bitane defterde çantana koyarsın pc bulamayacağın durumlarda yazarsın. 5 10 sayfa yazıp sonra yırtarsın bitmesini beklemeden :27:

Bende aynen böyleyim ya arkadaşlarıma herşeyimi anlatırım belki birilerine anlatma rahatla isteği ama bende rahatsızın aslında ya diyorum kimse bana her şeyini anlatmıyor kapalı kutu dinliyorlar tamam destek veriyorlar ama kendilerine gelince hiç bir şeylerini bilmiyorum ha merakta etmiyorum zaten ama birş eyi paylaştığım zamanda bu sefer sonra sorular soruluyor o ne oldu bu ne oldu diye işte sonrasını sorma durumu da oluyor ve belki ben anlatmak istemiyorum ancak öyle alıştıkları için soruyorlar anlatıyorum diye bazıları dinlemeye bayılıyor bazıları da tam meraklı ne olmuş ne bitmiş. Tüp tedavisi gördüm mesela azcık bir sorsunlar dökülüyorum şöyle tedavi olacağım şu ay olucam yok negatif oldu yok dr hatası olmuş bilmem ne eee ne oluyor ee senin iş ne oldu devam edecek misiniz tedaviye aaa öyle mi olmuş filan gibi meraklı sözler hatamı anlıyorum geç oluyor. Daha doğrusu ben insanlara hemen güveniyorum yakınlaşıyorum ama bu seferde acaba kimlerle dedikodumu yapıyorlardır diye de düşünüyorum sonra aman ayıp değil ya diyorum ama artık söz verdim bazı şeyleri kendime saklıcam. Günlük tutmakta iyi oluyor da işten gelince akşam unutuyorum yazmayı yaa yeni yılın başında başlamıştım sonra unuta unuta ipin ucu kaçtı gitti yazmadım daha.

Back
X