- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
O zaman rimel sürmekten başka çare yok .
O etkileyici bakışlara rimel sürmeden kavuşmak istemez misiniz ?![]()
Reklam gibi oldu...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kirpikler sarı ve ve kısa...
Badem yağı kullanayım dedim anammmm gözlerim yandı hemen bıraktım..
Koyulaşması için rimelden başka çaremiz yok malesef..![]()
Hint yağı yada buğday yağı çözümün sanırım :)
Buğday yağı uzatır, gürleştirir, rengini koyulaştırır .
Adeta takma kirpik etkisi .![]()
badem yağını önermişler cnm, en iyisi ikisini birlikte kullanmak![]()
Hint yağıdır buğday yağıdır tamam da...
Acayip gözüm yanıyor benim yaaa.
Uyumadan önce kulak çöpüyle sürün gözlerinize rimel kutusuyla falan uğraşmayın .
Azıcık yanar mecbur![]()
Yanmasın
Çok pis yanıyor çünkü.
catlakb hakikatten dert degil kiz seninki benim oglumun ve kucuk kizimin birak kirpik kaslari bile belirsiz dogduklarinda sag sol cevirdim yok anam yok belli degil kaslari kirpikleri iki sari kafalininda emme benim cocuklarim olduklarindan kabul ettim gitti ikisinidebi care bulursan benide haberder et canim ya yoksa buyuyunce dert ederler belki buyugundede tam tersi sirma gibi kas goz kirpik tugba buyukustune rakip benden soylemesi
![]()
Kirpiklerimin köke doğru olan kısımları koyu renkli uç kısımları sarı..
Yani bu durumda uzunluğu falan belli olmuyo
Badem yağı kullanmıştım kışın uzatmıştı baya ama bundan dahada uzun olsa örümcek bacağı gibi meselafena mı olur?
Renginin koyulaşması için ne yapabilirim :44Rimel haricinde)
Ben makyajsızda kirpiklerimin belli olmasını istiyorum böyle mini minnacık duruyo![]()
Canım benimde öyleydi rimel haricinde demişsin ama ben eczaneden ''physıcıans formula'' diye bi markanın rimelini kullanıyorum. Organik ürünler bunlar 1 ay boyunca sadece bunu kullandım ve şimdi inanamazsın kirpiklerim uzun uzun ve simsiyah artık çoğu zaman rimel kullanmaya gerek bile duymuyorum
Gerçekten miiii ?
Ne kadar ?
Aldığında ne kadar süre gidiyor ?
50 liraya almıştım bana 2 ay falan gitti ama ben kesintisiz hergün kullandım. Bide bunun eyelineri var o da yeni kirpik çıkarıyo onu çok fazla kullanmadım ara da sırada ama baya çoğaldı kirpikleri ve koyulaştım tavsiye ederim
Duymuştum bu rimeli ama emin olamamıştım...Canım benimde öyleydi rimel haricinde demişsin ama ben eczaneden ''physıcıans formula'' diye bi markanın rimelini kullanıyorum. Organik ürünler bunlar 1 ay boyunca sadece bunu kullandım ve şimdi inanamazsın kirpiklerim uzun uzun ve simsiyah artık çoğu zaman rimel kullanmaya gerek bile duymuyorum
Denemekte fayda var
Eczanede bulabilirim dimi kesin?
Ben küçükkene annemin artan saç boyasıyla boyamıştım...şahane olmuştu ama zararlı be bacım:))
ben ayrıca kaş kirpik boyası diye satıldıgını duymuştum parfümeri deposu gibi yerlere bir sorsan...
şu eczanedeki markayı aramak lazım.önce boyamak için sonra çıkartmak için bir dünya kimyasal ve para harcıyoruz.
Boya ve çık güzel işmiş:))
Duymuştum bu rimeli ama emin olamamıştım...
Eşime söyleyeyim de gelirken alsın..![]()
ben eczaneden almıştım ama başka yerlerde var mı bilmiyorum sormakta fayda var
Kirpiklerimin köke doğru olan kısımları koyu renkli uç kısımları sarı..
Yani bu durumda uzunluğu falan belli olmuyo
Badem yağı kullanmıştım kışın uzatmıştı baya ama bundan dahada uzun olsa örümcek bacağı gibi meselafena mı olur?
Renginin koyulaşması için ne yapabilirim :44Rimel haricinde)
Ben makyajsızda kirpiklerimin belli olmasını istiyorum böyle mini minnacık duruyo![]()
pembe ve siyah iki tane var ben ikisinide kullandım pembe olanı daha güzel aklınızda bulunsun
Canım bak bu yağı kullan hem çok besleyici hem de siyahlaştırma etkisi var beyaz saçlara uyguluyorlar genelde
https://www................./default.asp?git=9&urun=126#.
uzun vaadeli bir cözüm istiyorsan Profesyonel kirpik uzatma diye bisey var burda bende yaptirmayi düsünüyorum![]()
Açılmadı![]()
![]()
Canım bak bu yağı kullan hem çok besleyici hem de siyahlaştırma etkisi var beyaz saçlara uyguluyorlar genelde
https://www................./default.asp?git=9&urun=126#.
Almanyada var. Güzellik salonlari hatta bazi Kuaförler de yapiyor. Kendi Kirpigine Kirpik mi ne yapistiriyorlar orasini tam bilmiyorum :44:
Ama günlük ne yapiyorsan herseyi yapabiliyorsun ve 3 ay kadar tutuyorlarmis
Eki Görüntüle 806724
Biri beyaz saç mı dediAma link açılmıyor ki
![]()