Dert degil sadece fikir almak istiyorum arkadaslar

Duru321

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
188
91
18
35
Arkadaslar 2 yillik evliyim 8 aylik kizom var ve malinmusavirlik sinavina hazirlaniyorum.esimle birbirimizi cok ama cok severek evlendik.Esimin beni hala sevdigine eminim ama bana eskisi kadar hissettirmiyor ben kendimce bunun sebebi olarak sunu goruyorum...
Esim sabah 8 aksam 6 calisir 8 de evde olur her seyiyle fazla ilgileniyorum sevdigim icin bu zoruma gitmiyo hatta herkes der hala bikmadin her seferinde ayni ozenle ilgileniyosun diye mesela esim tatli turunu cok sever ben 2 yil boyinca her eve gelmeainde tatlisini hazirlarim gemek desen hep sevdigi hemekleri yaparim hem sozlu hemde davranislarimla sevdigimi ifade ederim ama o aksam gelir tablet elinde oyun oynar baska bi kadin meselesi yok cunku goruyorum ne yaptigini ettigini ama ne biliyim sanki evlendigine pisman yada evde benim oldugumu unutuyo ben ders calisiyorum bebekle ilgileniyorum ama onlarin zamanini calmiyim diye geceleri ders calisiyorum bana ders yuzunden rahatsiz etmiyim diye dusunuyorum diyemez kisacasi ben sirnasacamda oyle opecek yada suratimi dusurecemde oyle ilgilenecek biraz once ders calistim yoruldum muzik actim dizine yattim goUmu kapattim bi egil op yada basimi oksa dimi yapmadi kalktim dersin basina gittim ordan odaya gectim gelmis opup iyimisin askim diyo konuasam nerden cikartiyon diyo ben iatiyorumki arkadaslar ne yapsamda benim evde varligimi daha cok hissetse diyorum biraz ilgilenmiyim askim bitanem demiyim ismiyle hitap ediyim yaklasmiyim olurmu acaba hobi edin gez dolas falan diyen olursada gurbetteyim burda kimsem yok ders calisiyorum o yuzden disari cikma yada bikac gunlugune kacamak yapabilecegim yerde yok sizce neler yapabilirim bira kiymetimi anlasa yeter ;)

Birşeye sahipken kıymetini farketmeyiz ancak mahrum kalınca anlarız kıymetini.

Burda eşinizin sahip olduğu her akşam hazır olan tatlı, hep pişen sevdiği yemekler ve sürekli sizden gördüğü ilgi. Bunları biraz biraz görmese bi ne oluyor der galiba.

Ama bunun dozunu ayarlamak sizin elinizde. Aşırıya kaçarsa ters tepebilir.

Suan konunun aynisi bizim evde yasandi.bende iki yillik evliyim ve 5 aylik bebegim var ayni belirtiler bizde de yasaniyo.ben bundan sonra ilgilenmeyi düşünmüyorum.

Suan konunun aynisi bizim evde yasandi.bende iki yillik evliyim ve 5 aylik bebegim var ayni belirtiler bizde de yasaniyo.ben bundan sonra ilgilenmeyi düşünmüyorum.
Aynen ama genelde bu tavrimi devam ettiremiyorum ben hemen yumusuyorum ne yapican bilmiyorum ama yapmam lazim cunku kendimi cok degersiz hissettiriyo

Şımartmışsınız. Kendinizi şımartın bence. Görüldüğü üzere kıymet bilmiyor.

Sen de onu yapmam bunu edemem ne diyelim o zaman.. gurbette de olsan kurslar vs mutlaka vardır halk eğitim merkezi falan ya da spor salonu tek başına adım atıp gideceksin ki yavaş yavaş çevren olsun eşin de biliyor ki tek arkadaşın kendisi %100 ona bağlısın yani erkekler bundan hoşlanmıyor hep her an elinden kayıp gidecekmişsin gibi olmak lazım biraz

Back
X