eski konularınızı okumadım
benim ilk erkek arkadşaım 24 yaşında oldu, yurtdışındaydım daha önce teklif edenler olmuştu hiç istememiştim. o adama ise ben aşık oldum resmen ben başlattım ilişkiyi- yolunu yaptım en azından. . çok yorulduğum çok yıprandığım bir ilişkiydi , aşık olunca dengemi kaybediyormuşum, onu öğrendim. pişman değilim ama tabi çok da doğru adam değildi. doğru adama aşık olsaymışım şahane olacakmış.
3 sene sürdü, ayrıldık. sonra görüştüklerim oldu ama hem uyduğum hem beğendiğim hem beni çeken bir adam denk gelmedi. evlenmek isteyen de çıkmak isteyen de yatmak isteyen de çok oldu bu sürede, ipler hep benim elimde oldu, ne istiyorum ne istemiyorum bilip ona göre hareket ettim çünkü aşık olmadım kimseye. bu kişilerin hiç birine takılmadı aklım, o yüzden karar vermek de zor olmadı istemediğim konusunda. kimse aklıma giremedi anlayacağın 6 senedir.
33 yaşındayım şu anda beni heyecanlandıran, iletişim içinde olduğum bir tek adam var, onunla da pek görüşemiyoruz çünkü bir ilişkimiz yok, o razı değil. yapacak bir şeyim yok. aklım ona takılı iken kimseye de zaten bakamam. ancak şahane bir iletişimimiz vardır yani sanmıyorum ki çoğu kadın sevgilisiyle hatta kocasıyla bizim konuştuğumuz kadar konuşsun, dertleşsin, paylaşımı olsun, her konuda.
benimki erkeksiz olmak, dayanmak filan değil. mutlu olacağıma inandığım birisi çıksa karşıma gayet de ilişkim olur ama öyle birileri kolay çıkmıyor. benim bazı beklentilerim var. hem bu beklentileri arıyorum hem de o anlatılamayan, tarif edilemeyen hisler olmalı ki peşinden gideyim yoksa kimsenin peşinden aman eli yüzü düzgün, işi gücü var diye gitmedim şimdiye kadar. benim peşimde koşanlardan bile sıkıldım.
onun dışında yalnız olmak neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. evimi seviyorum, işimi seviyorum, kafama göre geziyorum, takılıyorum. paramı kazanıyorum yiyorum, hayatımı yaşıyorum. çalışıyorum, üretiyorum, kendime bakıyorum, arkadaşlarım ve ailem var. bunlar için illa erkeğe gerek yok. hayatımı şimdi olduğumdan daha iyi etsin, beni tamamlasın, geliştirsin bir ilişki tamam, çok iyi olur. değilse çok da lazım değil.