Dert değil sadece soru

30'unu geçtiği halde evlenmeyenler ve hiç kimseyle de konuşma, görüşme tarzı durumları olmadan bekleyenleri çok takdir ediyorum. Onlar gibi sağlam duruşlu olabilmeyi çok isterdim. Bunu nasıl başarıyorlar?

Ona sağlam duruş değil hayatında bir erkek olmayınca kendini yarım hissetmemek denir bence.
Bazı insanların yalnızlıktan çok korktuğunu biliyordum. Siz de onlardan birisiniz galiba?
Ben 28 yaşımda eşimle tanışana kadar kimseye şans tanımadım yalnızlık daha huzurlu geliyordu. Şimdiyse eşimsiz düşünemiyorum. Böyle tuhaf bir durum işte.

benim anladığım sizin derdiniz yalnız yaşayan kişilerin durumu değil de, kendinizin buna dayanamayışı.

erkeksiz nasıl yaşanıyor sorusu evet çok enteresan geldi, yanlış anlamayın ama garip de geldi doğrusu.

eski konularınızı bilmiyorum ama bana daha çok sevdiği için biri ile birlikte olan değil de ne bileyim sırf birisi olsun diye birileri ile ilişki kuran kişileri hatırlattınız. hani erkeklerin kadınlar için kullandığı bir tabir vardır - nefes alsın yeter, derler.
onun gibi...

Soru ilk bakışta erkeksiz nasıl dayanıyorsunuz diye sormuşum gibi anlaşılıyor olabilir. Ama benim böyle şeyleri düşünüp bu soruyu sorma amacım gerçekten öyle değildi. Pek düzgün biri olmayabilirim. Büyük hatalar yaptım. Bunları unutamıyorum. Sorma amacım yanlış şeyler, hatalar yapmadan durabilen insanları görebilmekti. Ben başaramadım. Öyle insanları tek bir hata bile yapmadan, kimseyle konuşmadan, çizgilerini bozmadan durabilenleri görmek istedim. Sadece buydu. Yine de isteyen erkeksiz duramadığımı düşünebilir. Zaten konularima bakan biri yine bunu düşünecektir. Kusura bakmayın böyle bir soru sorduğum için. Yorumlarınız için de teşekkür ederim .

Mutluluğumu baska birine hiç bağlamadım.23 yaşındayım, hiç kimse için şu olmadan yaşayamam demedim mesela.Buda insanı yalnızlıık korkusundan bayaaa uzaklaştırıyor böyle şeyleri dert etmiyor insan.O noktadada sadece kriterlerine uygun birilerini bekliyor.Bu yüzden yalnız kalıyorlar.Bu yüzden bunun duruşla değil karakterle alakalı olduğu kanaatindeyim.

Soru ilk bakışta erkeksiz nasıl dayanıyorsunuz diye sormuşum gibi anlaşılıyor olabilir. Ama benim böyle şeyleri düşünüp bu soruyu sorma amacım gerçekten öyle değildi. Pek düzgün biri olmayabilirim. Büyük hatalar yaptım. Bunları unutamıyorum. Sorma amacım yanlış şeyler, hatalar yapmadan durabilen insanları görebilmekti. Ben başaramadım. Öyle insanları tek bir hata bile yapmadan, kimseyle konuşmadan, çizgilerini bozmadan durabilenleri görmek istedim. Sadece buydu. Yine de isteyen erkeksiz duramadığımı düşünebilir. Zaten konularima bakan biri yine bunu düşünecektir. Kusura bakmayın böyle bir soru sorduğum için. Yorumlarınız için de teşekkür ederim .

tamam canım, ama hatasız kul olmaz ki.
senin dediğin kulvarda hata yapmaz da kişi başka bir kulvarda yapar, illa ki yapar.
hayat herkese zor inan.
bir de insan büyürken sanıyor ki 18 oldum mu ben oldum artık, hayır aksine, inanın hataya en müsait olduğu yaşlar bunlar,
30 lar 40 larda kişinin kafasına bir çok şey dank ediyor.
neler yaşadın neler yaptın bilmiyorum ama, hatalarından ders çıkardıysan bunu ilerisi için kendine kar saymalısın.

30 yaşta sorun olmaz belki ama 39-40 olunca ve haatıda hç kimse olmayınca ufaktan sorunlar çıkmaya başlıyor arkadaşlarımdan biliyorum.

Back
X