Dert değil :)

Burda kv-kp o kadar şey yapıyor cevap vermeyen insanlara hayranım

Kimisine sessiz kalmak iyi gelmiyor. Kayınvalide ve kayınpederinizi en iyi siz tanırsınız tabi. Ama ben de sessiz kaldım evliliğimin ilk yılında. Baktım ben sustukça tepeme çıkılıyor, ipleri eline alıp istedikleri gibi yön veriyorlar dedim bu böyle sürmez. Saygısızlık etmeden cevap vermeye başladım ama tak tak söyledim her şeyi. İlk başta aa sen değiştin, biri sana akıl veriyor demeye getirdiler ama ben devam edince alıştılar. Şu an tepeme çıkamıyorlar çünkü izin vermeyeceğimi biliyorlar. Cevap vermeyi, hakkınızı aramayı böyle saygısızlık, fenalık zannetmeyin. İnsanız neticede. Yapılan, söylenen her şeyi sineye çekemeyiz, bizim de sabrımız sınırımız var.

Gerçekten bazı yorumları okuyup şok oldum.
Kadının söylediği şeyin nefesinde fenalık var ?
Bana da temizlikçi geliyor demiş o kadar vah vah çok mu ayıp etmiş?
Tamam en mükemmel gelin sizsiniz kimse hiçbir şeye sesini çıkarmasın !

Konu sahibi rahat ol söylediğin şeyde hiçbir şey yok.
Istedigini söyleyen istemediğini işitir.
Şu gelinleri beles temizlikçi olarak goren tayfa azalarak biter umarım.
Herkes bi okusun araştırsın kendi anne ve babamızdan sorumluyuz onlara hizmet etmek görevimiz.
Yanı kv ve kp geline değil oğullarına laf sokmalı ondan yardim beklemeliler.

Ben hiçbir fenalık görmedim söylediklerinizde. Laf sokma gibi de gelmedi bana. Gayet net bir şekilde cevap vermişsiniz bence. Yaşlılıları idare etme işine gelince evet durup dururken kalplerini kırmamak gerekiyor ama bazıları sen sustukça daha çok konuşuyor, böyle bir durumda susmam.

Benım cocuklarım erkek bana boyle bısey soylenmedı ama temızlık ıcın konu acıldıgında kı , kayınvalıdemın bana bır yararı yok zarurı durumlarda cocuklara yılda 5 kere fılan anca bakar. Neyse bende soylemıstım benım evıme temızlıkcı gelıyor, benım temızlıge vaktım olsa kendı evımı temızlerım dıye soylemıstım.

Zamanında çok iyiydim hatta onların yazlık olarak kullandığı evide temizlemiştim kayınvalidem ilk defa bu ev böyle temizlik gördü demişti.Ama lohuısalık zamanım hiç iyi geçmedi ve hep iyi olarak gördugum kaynanam evden kaçma derdindeydi ve beni aglattığından dolayı eskisi gibi olamıyorum onlara
Sizi anlıyorum. Bir kez soğudunuz mu olmuyor. Hatta eşim dedi ki "annem artık ağzıyla kuş tutsa yatanamaz di mi sana"dedi. Ben de "evet, yaranamaz" dedim. Bazı şeyler aradaki köprüleri tamamen yıkmasa da zarar veriyor.

Aslında hiç öyle biri değildim önceden olsa gülümser geçerdim şimdi bu lafı demeseydim içime otururdu.Birkaç olaylar yaşadığımızdan dolayıda belki söylemeye başladım.Kendisi yapıp yetiştiremese neyse hiç canı istemiyor hatta sırf temiz değil diye gitmek dahi içimden gelmiyor.
ben sizi cok iyi anliyorum benzer durumlari yasadim ,yasiyorum.icinden gelmeyince gozunu bile onun icin kirpmak gelmiyor😉

1.5 yasindaki cocuga soylemesi aslinda kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demek. Direk souleyip rica etse idi daha iyiydi. Sizin de haliyle cevabiniz oyle olmus. Bu kotu gelin oldugunuzu gostermez.

Bence gayet masumca bi cevap olmuş.
Fena olmak böyle bişey değil siz yanlış anlamışsınız:)

Dogruyu gayet normal sekilde söylemissiniz. Böyle olmaya devam edin, sakayla karisik sokulan laflardan nefret ediyorum

Bu elden ayaktan düşmeyen kv kp lerin, gelinlerinden birşeyler beklemesin anlamıyorum, gelin gelene kadar kim yapıyorsa, gelin gelince de o yapsın, elden ayaktan duserlerse o farklı. Ama bence fena değilsiniz, kendi evimi temizlemeye vaktim yok ki demeye gelmiş

ben olsam daha beterini soylemistim. sen calisiyorsun kv de calisiyor dimi? sen kendine evine yetermiyorsunki onun evine gidesin? anlamiyorum arkadas bu parazit ruhlulari. elin ayagin tutuyor sukur diyecegine ha bire geline kiza nasil kene gibi yapisiriz derdindeler

yabancilara baksan kadin gelmis 80 yasina hala kendi alisverisini yapma derdinde..bizimkilere bak 40 yasinda kv olunca kim bana hizmet edecek diye bakiyor. kadin kadini eziyor.

Ben yaptığım zaman beğenmez yapmadığım zamanlarda kıyamet koptu :) Yaptığına Teşekkür etmesini biliyorsa sorun etmemelisin bence.

ben olsam daha beterini soylemistim. sen calisiyorsun kv de calisiyor dimi? sen kendine evine yetermiyorsunki onun evine gidesin? anlamiyorum arkadas bu parazit ruhlulari. elin ayagin tutuyor sukur diyecegine ha bire geline kiza nasil kene gibi yapisiriz derdindeler
Kızı olsa hayatta yapmaz.Çünkü temizlikle alakaları yok o konuda çok rahatlar.Şimdi çalışıyor ama çalışmıyorkende biliyorum sürekli yatmak istiyor.Ama gezmeye gidicez dyelim en önde gider o zaman hiç demez oram buram ağrıyo diye.Kızıyla oğlu bile der gezmeye gelince hiçbir şeyin kalmıyo diye.Aslında dışarıdan bakınca herkes begenır onu kaynana olarak karışmaz etmez fakat temiz biri olmadığı için gidesim gelmiyor.Tuvaletine fln giremiyorum

Back
X