Dert değil

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Dertleşmek değil amacım. Sadece içimdeki herşeyi kusmak istiyorum. Çünkü artık çok bunaldım. Hayattan zevk almıyorum. 1 saat mutlu gibiysem 2 saat sonra eski ruh halime geri dönüyorum. İnanın çok bunaldım. Eşimi çok seviyorum fakat çoğu zaman mutsuzum keyifsizim. Bişeye güldükten sonra dahi içimden yeter bu kadar dediğim zamanlar oluyor. Hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Tek başıma çok uzaklara gitmek istiyorum. Kafamı yastığa koyduğunda aklına gelen ilk şey yok. Bin türlü şey geçiyor. Ben evliliğimden kocamdan değil kendimden yoruldum. Psikiyatri ilaçları faydalı gelmiyor. Kocamla birbirimizi çok sevdiğimize adım gibi eminim ama kendi hayatımdan verim alamıyorum. Çok bunaldım kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin ve lütfen ağır yorumlar yapmazsanız sevinirim

İşte insan ağır olaylar atlatmayınca anlayamıyor hayatının kıymetini.
Buna rahat batması deniliyor.
(Bu kadar kibar olabildim)
gece gece güldürdün valla bu kadar kibar olabildim diyor bide. Çok yorucu şeyler geçirdim o yüzden böyleyim

İnsan hayatta işe yararlığını görmediği zaman, böyle ani ruh değişimlerine kapılabiliyor.
Size önerim, kendinize va başkasına yardımı dokunacak şeylerle ilgilenmeniz.
Sokak hayvanları olabilir, yardım kuruluşları olabilir, hobi olarak yemek-pasta-resim vs olabilir.
Ama yaşamda kendinize bir yer edinmeniz ve diğer insanlardan sizi farklı kılan bir özelliliğinizi bulmanız gerekiyor.

gece gece güldürdün valla bu kadar kibar olabildim diyor bide. Çok yorucu şeyler geçirdim o yüzden böyleyim
E yazmamışsınız ki şunu yaşadım bunu yaşadım diye
Bide böyle şeyler tek ilaçla geçmiyor.
Mesela evliliğiniz iyi gidiyorsa ve iyi bir yaşam sunabilecekseniz bebek düşünebilirsiniz.
Uyuduğunuzda uyandığınızda ve hep aklınıza gelecek olan şey, mutlu olmanız için bir sebep.

Kelin merhemi olsa başına sürermiş.
Hüngür hüngür ağlıyorum şuan belirli bir sebeb ide yokken

Bebek çok istiyorum aslında ama evliliğimden daha 7 ay oldu. 1 seneyi dolduralım iyice otursun evlilikadar. (Sanki evlilik ayakta kalmış ) bu espriyi yapcak kadar psikoloji dengem kayıp

Ne çok duydum bu aralar çevremde sebepsiz yere mutsuz hissedip kötü olan.
Dolunay mı var nooluyo,merkür mü geri gidiyor.Varsa niye benim haberim yok o ayrı bir mevzu.Kaçırmazdım gezegenlerin aksiyonlarını zira.
Hep bu gezegenler yüzünden.

Herkesin üstünde bu ara bu tarz şeyler var cidden canım

Herkesin üstünde bu ara bu tarz şeyler var cidden canım
En yakın arkadaşım milyon yıl önce olmuş olaya şimdi taktı kafayı.Olan bişey de yok,sadece buna çok yeme kilolusun zaten dediler diye hem de.
Şimdi elinde bıçağı sallaya sallaya küfürler edip öfkesinden ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…