• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değilde fikir için :(

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
Kızlar merhaba
hemen konuya gireceğim. Daha önceki konularımdan bilirsiniz belki durumum bu aralar biraz sıkışık. Bu aralar diyorum çünkü geçeceğine eminim güzel allahım kulunu uzun süre sıkmaz..
ben şimdi çalışıyorum. Fakat yettiremiyoruz eşimde çalışıyor aynı zamanda iş çıktıkça gidiyor iki işte çalışıyor yani.
Bende bugün kendimce birşey düşündüm. O yüzden sizden fikir almak istedim. Ben şimdi cumartesi pazar evdeyim ve boş oturuyorum.şimdi benim düşüncem cumartesi pazar çocuk bakabilirmiyim sizce böyle birşey olabilirmi.
Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.

çocuk bakımı da olabilir cumartesi pazar işe de girebilirsin hafta sonu yoğun olan dükkanlar da eve iş veren yerlerde var onları da bulabilirsin parasızlık ne zor ya:(

Kızlar merhaba
hemen konuya gireceğim. Daha önceki konularımdan bilirsiniz belki durumum bu aralar biraz sıkışık. Bu aralar diyorum çünkü geçeceğine eminim güzel allahım kulunu uzun süre sıkmaz..
ben şimdi çalışıyorum. Fakat yettiremiyoruz eşimde çalışıyor aynı zamanda iş çıktıkça gidiyor iki işte çalışıyor yani.
Bende bugün kendimce birşey düşündüm. O yüzden sizden fikir almak istedim. Ben şimdi cumartesi pazar evdeyim ve boş oturuyorum.şimdi benim düşüncem cumartesi pazar çocuk bakabilirmiyim sizce böyle birşey olabilirmi.

tecrübeli değilim ama kuzenim çok uzun süre bu işi yaptı canım haftasonu okulu yokken etüt ablalığı yaptı yani haftasonu tüm günü bir çocukla geçirdi ödevlerini yaptırdı oyun oynadı bazen gezmeye götürdü ve günlük 60 tl alıyordu ve diyordu ki ben öğrenciyim diye az veriyorlar

Kızlar merhaba

Marketlerde ürün tanıtımı yapanlar var ya onlar nerden baksan 100 lira alıyorlar. O işi yapabilirsin.

tecrübeli değilim ama kuzenim çok uzun süre bu işi yaptı canım haftasonu okulu yokken etüt ablalığı yaptı yani haftasonu tüm günü bir çocukla geçirdi ödevlerini yaptırdı oyun oynadı bazen gezmeye götürdü ve günlük 60 tl alıyordu ve diyordu ki ben öğrenciyim diye az veriyorlar

bir şirket tarafından mı buldu yoksa kendisimi

Marketlerde ürün tanıtımı yapanlar var ya onlar nerden baksan 100 lira alıyorlar. O işi yapabilirsin.

onu düşündüm ama 1 yaşında bebeğim var ben kendi evimde birşeyler yapmak istiyorum. tabi mecbur kalırsam onuda yaparım sanırım.

tekstilde boncuk işi veriyorlar veya başka işler varsa etrafınızda görüşün,hafta sonları alır hem evde rahat yaparsınız hem onlarında geliri fena değil...Allah yardımcınız olsun...

Matbaalardan mücellit işi alabilirsiniz. Nikah şekeri türevi şeylere göre kazancı gayet iyi.

Matbaalardan mücellit işi alabilirsiniz. Nikah şekeri türevi şeylere göre kazancı gayet iyi.

eski matbaacıyım zaten :) mücellit işi çok yaptım fakat matbaa burdan hadımköye taşındı uzak kaldığı için getiremiyorlar yoksa kazancı çok iyi ve sıkmayan zevkli bir iş

Ya kızlar bende evde iş yapmak istiyorum bu matbaa işini falan nasıl bulabilirim?
Nereden başvurabilirim yardımcı olur musunuz?

Bu arada Kocaeli'deyim.

Olabilir neden olmasın .
Ama hafta sonu herkes kendi çocuğuna bakar .
Ama ara mutlaka, mutlaka .
Rabbim hayırlı kapılar açsın .

Back
X