Dert degilde, paylasmak istiyorum galiba

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.428
208
Aslinda uc kelime yazmaya bile degmiyor, ama yinede icimde tutmama istegi var galiba. iki uc kisiye bahsettim okadar.

bikac gun once instagramda bikac fotoda etiketlendigimi farkettim, onceki evliligimden dugun fotolari. luzumsuz birileri iki ayri profilde eskiden evlenme gibi bir hataya dustugum sacma herifi inanilmaz derecede rezil eden fotolar paylasmis. kimlik fotolarindan tutun bunun ustsuz gobekli mobekli aynadan cektigi inanilmaz cirkin fotolarindan cesit cesit kadinlarla alemlerden sarmas dolas dudak dudaga fotolara kadar. yani yok yok. arada bir tane erkek cocugunun fotolarinin da olmasi tuhafti, cocugu varmis demekki kendisinin kabul etmedigi, asagi yukari 8/9 yaslarinda bir cocuk (yani biz evlenmeden once de varmis cocuk). benziyorda buna.

onu ve diger fotolari gorunce icimden zerre bisey hissetmedim, ama guldum, bukadar rezil edilmis olmasi gercekten komigime, hatta hosuma gitti. kendi fotolarimi sikayetlemelerime ragmen silmedi instagram, tagleri kaldirttim ve blokladim profilleri.

artik kimlerin canini yaktiysa, o kisi yememis icmemis nekadar ozel fotolari varsa bulup bulusturmus, rezil rusva etmis. yanina yakisan insanlarla kendine yarasir sacma sapan bi hayat icinde demek ki, bi oh cektim yalan soyleyemem:)) daha oncede stalklandim ama ozamanlar bekardim.
hamdolsun mutlu bir evliligim var ve hamileligimizle bulutlar uzerinde ucusuyoruz. olayin beni rahatsiz etmeye calismak olmadigini ve onu rezil etmenin oldugunun farkindayim, ama ona ragmen o igrenc kadinlarla olan fotolarin arasinda benim beyazlar icindeki fotolarimi gormek hafif zoruma gitti galiba. ayrica evli bir kadini rahatsiz etmek isteyen gerizekaliyida Allah a havale ettim.

boyle iste, paylasasim geldi kizlar:)

Vay be adam cidden sağlam ah almış, bence görmeniz de iyi olmuş bir yandan, eden bulur, bulmuş da.

Vay be adam cidden sağlam ah almış, bence görmeniz de iyi olmuş bir yandan, eden bulur, bulmuş da.
ay sorma, kendi sacma hayatini gectim, babasi evlatlarinin yanina hic bir kimseyi yakistirmiyordu. ama su konuda babasi cok hakliydi, ben ogullarina hic ama hic yakismiyordum. hem ona oh cektim hem o babasina. hayat iste, bak oglun alemlerde size yakisan insanlarla beraber iste.

Keşke babası da görmüş olsa oğlunun rezilliğini:) Sinir oluyorum zaten kendilerine paşa soyundan sananlara.

çok saçma bi olay ya birini ifşa etmek istiyorsa kendi fotoğrafları ile etsin niye başkalarını da katıyor ki.
o cocugun annesinin yaptigini dusundum acikcasi ben. evladini kabul etmiyorsan bende seni rezil ederim der gibi.

Bence evli barklı adam neler yapmış mantığıyla paylaştı o fotoları.
o fotolarin hepsi benden sonra, sacina saklarina dusmus olan aklardan anladim onuda:))

Neden ayrilmistiniz , biseyi merak ettim cok beklediniz mi ilahi adaletin yerinj bulmasini

Neden ayrilmistiniz , biseyi merak ettim cok beklediniz mi ilahi adaletin yerinj bulmasini
ooohooh oralara girmeyelim tatlim haha eski konularim var bakabilirsin:)

ilahi adalet diye bisey beklemedim hic. benim ondan ayrilmam zaten benim gozumde ona en buyuk cezamdi:)) gerisi cokta ilgilendirmiyor beni. gormemis bilmemis olmayi tercih ederdim acikcasi sacma sapan hayatini, cunku zerre ilgilendirmiyor beni.

haha, diyosun. bak o konudan bakmamistim olaya. ama ozaman herhangi bi fotoda etiketlesin, neden dugun fotolarini kullaniyor ki. dimi ama?
Bak zamanında ne biçim adamla evlenmişsin diye alttan mesaj göndermiş olabilir.
Ya da tamamen hinlik maksatlı "hehehe bakın zamanında bu dümbükle evliymiş"
Demek istemiştir.
Ayy ne pis fesat şeyler vallahi..

Bak zamanında ne biçim adamla evlenmişsin diye alttan mesaj göndermiş olabilir.
Ya da tamamen hinlik maksatlı "hehehe bakın zamanında bu dümbükle evliymiş"
Demek istemiştir.
Ayy ne pis fesat şeyler vallahi..
ay hic rahatlatmiyosun insani hee sende hahah!

Boşvermek en iyisi galiba ,sevindim mutluluğu bulmanıza

Sizin instagram profilinizi bile bilecek kadar iyi taniyor o zaman. O fotolara nasil ulasmis ben de onu merak ettim. Ve biri cok buyuk cesaretle intikam almis helal olsun

ay hic rahatlatmiyosun insani hee sende hahah!
Seçenekleri çoğaltıyorum
Ya bana da yakın bir arkadaşım eski eşimin videosundan bahsetmişti. Bazı gazetelerde,kanallarda falan röportajları vardı.
"Nasıl böyle kıl,itici bir adamla evlendin zamanında" diye bayağı hüzünlenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…