Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kızlar bugün bi mont aldim ayila bayila. Hani şu yeni çıkanlardan aynen suna benziyor .
38 bedeni yoktu mecburen 40 aldım Sizce daraltilma şansı var mıdır Eki Görüntüle 1753060
Daralttirma ben neyi daralttirsam yada tadilata versem formu bozuldu.
Cok guzel ve pahali bir elbise almistim moda evi olan bi kadina ufak bi tadilat yaptirdim elbise mahvolmustu.
Aldigin kapra tarzinda bir mont oldugu icin bol giysende sorun olmaz.
Daralttirma ben neyi daralttirsam yada tadilata versem formu bozuldu.
Cok guzel ve pahali bir elbise almistim moda evi olan bi kadina ufak bi tadilat yaptirdim elbise mahvolmustu.
Aldigin kapra tarzinda bir mont oldugu icin bol giysende sorun olmaz.
Omuzlar kesilicek kol alti daraltilicak oralar zor bi mont parasi gider guzelde olurmu bilmem.
Gule gule giyin ama bunlar yeni cikmadiki 70 lerden beri var sadece beline buzgu yaptilar.
Omuzlar kesilicek kol alti daraltilicak oralar zor bi mont parasi gider guzelde olurmu bilmem.
Gule gule giyin ama bunlar yeni cikmadiki 70 lerden beri var sadece beline buzgu yaptilar.